Görüş Bildir
Haberler
Yılbaşında Evleri Renklendirecek 8 Yılbaşı Hediyesi

Yılbaşında Evleri Renklendirecek 8 Yılbaşı Hediyesi

Hediye Denizi
10.12.2014 - 09:51

Yılbaşında herkes gibi siz de sevdiklerinize güzel bir yılbaşı hediyesi arıyor ve kararsız kalıyorsanız, evleri renklendirecek yılbaşı hediyelerini kesinlikle görmenizi tavsiye ederiz. Özellikle dekoratif ürünlerden oluşan bu yılbaşı hediyeleri, yılbaşı gecesine renk katacak. Eşinize, sevgilinize, arkadaşınıza, annenize, babanıza ya da herhangi bir sevdiğinize mutlu bir yılbaşı gecesi yaşatmak istiyorsanız, bu yılbaşı hediyesi alternatiflerine bakmadan karar vermeyin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kişiye Özel 2015 Yılbaşı Sertifikaları

Kişiye Özel 2015 Yılbaşı Sertifikaları

Kişiye Özel 2015 Yılbaşı Sertifikaları ile sevdiklerinize anlamlı bir yılbaşı hediyesi vermeye ne dersiniz? Duygularınızı ifade etmekte zorlanıyorsanız, bu sertifikalara duygularınızı ve yeni yıl dileklerinizi yazdırabilirsiniz. 2 modelden oluşan Kişiye Özel 2015 Yılbaşı Sertifikaları'na, bir sonraki yılın dileklerini bile yazdırabilirsiniz!

Yılbaşı Hediyesi Yastıklar

Yılbaşı Hediyesi Yastıklar

Kare ve dikdörtgen olarak iki farklı modeli bulunan Yılbaşı Hediyesi Yastıklar'ı, yılbaşına özel dekoratif hediyelerden biri. Romantikliğinizi konuşturarak sevgilinizi etkileyebilir, yeni yıla da aşk dolu girebilirsiniz. Yastık üzerine yıl ve mesaj yazdırabilir, fotoğraf ekleyebilirsiniz.

Dolu Dolu Yılbaşı Sepeti

Dolu Dolu Yılbaşı Sepeti

Yılbaşının en zengin hediye sepetine hazır mısınız? Evde vereceğiniz yılbşaı partisi için ihtiyacınız olan her şey bu sepette! Dolu Dolu Yılbaşı Sepeti'nin , içinde 'Mutlu Yıllar' yazılı kupa bardak, ışıklı geyik boynuzu tacı, yılbaşı çorabı, kar spreyi, yılbaşı ağacı süsü ve HOHOHO yılbaşı gözlüğü bulunmaktadır.

Yılbaşı Hediyesi Çikolatalar

Yılbaşı Hediyesi Çikolatalar

Yeni yıla tatlı yiyin tatlı girin diye Yılbaşı Hediyesi Çikolatalar'ı tercih edebilirsiniz. 16 ve 25'li olarak iki farklı modeli bulunan birbirinden lezzetli çikolatalar üzerinde çam ağacı figürü ve 'Mutlu Yıllar' yazısı bulunmakta. Bu çikolatalar, sevdiklerinizin yüzündeki tebessümü arttıracak.

Noel Baba Evi Mumluk

Noel Baba Evi Mumluk

Noel Baba ışıltısına hazır mısınız? Evleri aydınlatacak ve renklendirecek Noel Baba Evi Mumluk ile sevdiklerinize ilginç bir yılbaşı hediyesi verebilirsiniz. Farklı ve ilginç yapısı ile dikkat çeken bu mumluk, şık bir dekoratif eşya olarak da kullanılabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galata Kulesi ve Nostaljik Tramvay Kar Küresi

Galata Kulesi ve Nostaljik Tramvay Kar Küresi

'İstanbul'un en büyük iki simgesi nedir?' diye bir soru sorulsa, çoğu insanın cevabı Galata Kulesi ve nostaljik tramvay olur. Bu büyüleyici şehrin en etkileyici iki unsurunu yılbaşı hediyenizde kullanmaya ne dersiniz? Galata Kulesi ve Nostaljik Tramvay Kar Küresi ile hem nostaljik hem de özel bir yılbaşı hediyesi verebilirsiniz.

Noel Baba Figürü

Noel Baba Figürü

2015' girerken Noel Baba'yı evlere getirin! Noel Baba Figürü, bacadan değil, kapıdan girecek! Bu zamana kadar gördüğünüz en sevimli ve en şirin Noel Baba olan Noel Baba Figürü, sevdiklerinizin de çok hoşuna gidecek, adeta yanaklarını sıkmak isteyecekler.

Noel Baba Mumları

Noel Baba Mumları

Yılbaşı renklerini temsil eden Noel Baba Mumları ile yılbaşı gecesini çok daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. 6'lı paket halinde yollanan Noel Baba Mumları'nı ister kendi evinize ister sevdiklerinize alın. Sevimli, göbekli ve minnoş görüntülerini siz de çok seveceksiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın