Görüş Bildir
Haberler
Yetişkinler Buraya! Libido Bükücü Sahneleriyle Netflix'te En Çok İzlenen Erotik Korku Filmleri

Yetişkinler Buraya! Libido Bükücü Sahneleriyle Netflix'te En Çok İzlenen Erotik Korku Filmleri

Erotik korku filmleri, genelde insanların boş zamanlarında izledikleri ama yine de oldukça popüler bir türdür. Eğer siz de sıra dışı, erotizm ve korkuyu birbirine harmanlayan bir film izlemek istiyorsanız bu liste tam size göre. İşte karşınızda Ekim ayında Netflix'te en çok izlenen ve beğenilen erotik korku filmleri...

İyi seyirler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dark Forces (2020)

1. Dark Forces (2020)

Film, kız kardeşini arayan hain bir suçlunun sefil bir otelde cevaplar aramaya çalışmasını konu ediniyor. Diğer yandan bu cevapları ararken otelde uğursuz bir misafirle karşılaşmasını ve gizemli bir garsonla yaşadığı aşkı anlatıyor.

Yönetmen: Bernardo Arellano

Oyuncular: Tenoch Huerta, Eréndira Ibarra, Dale Carley

2. Fatal Affair (2020)

2. Fatal Affair (2020)

Film, Ellie'nin eski bir arkadaşı olan David'le karşılaşmasının ardından kocası Marcus'la olan evliliğini onarmaya çalışmasını konu alıyor. Ancak Ellie zamanla David'in sandığından daha tehlikeli ve dengesiz olduğunu anlıyor.

Yönetmen: Peter Sullivan

Oyuncular: Nia Long, Omar Epps, Stephen Bishop

3. Creep 2 (2017)

3. Creep 2 (2017)

İş arayan bir video sanatçısı, seri katil olduğunu iddia eden bir adamla tanışmak için ormandaki ücra bir eve gider. Ancak günü onunla geçirmeyi kabul ettikten sonra ölümcül bir hata yaptığını çok geçmeden fark eder.

Yönetmen: Patrick Brice

Oyuncular: Karan Soni, Mark Duplass, Desiree Akhavan

4. Deadly Illusions (2021)

4. Deadly Illusions (2021)

Film, romanları çok satan bir yazarı, yazma tıkanıklığı yaşadığı bir dönemde çocukları için yeni bir dadı tutmasını ve birden hayatındaki kurgu ile gerçeklik arasındaki çizginin bulanıklaşmasını konu alıyor.

Yönetmen: Anna Elizabeth James

Oyuncular: Shanola Hampton, Dermot Mulroney, Kristin Davis

5. The Perfection (2018)

5. The Perfection (2018)

Müzikte gerçekten bir usta olan Charlotte, bir gün eski okulunun yeni yıldız öğrencisi Elizabeth'i arar. Ancak bu karşılaşma her iki müzisyeni de şok edici sonuçları olan kötü bir yola sürükler.

Yönetmen: Richard Shepard

Oyuncular: Marie Maskell, Allison Williams, Christina Jastrzembska

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Cam (2018)

6. Cam (2018)

Alice, giderek büyüyen bir hayran kitlesine sahip hırslı bir kamera kızıdır. Bir gün ona tıpatıp benzeyen biri hesabını ele geçirir ve Alice, kimliğini geri almak için mücadele etmek zorunda kalır.

Yönetmen: Daniel Goldhaber

Oyuncular: Madeline Brewer, Patch Darragh, Melora Walters

7. The Babysitter (2017)

7. The Babysitter (2017)

Arkadaş edinmekte zorlanan bir çocuk olan Cole, havalı ve bir o kadar da güzel bakıcısı Bee'ye aşıktır. Ailesinin olmadığı bir gecede yatağından gizlice çıkan Cole, salondaki Bee ve arkadaşlarının ayinler ve cinayetlerle dolu gecesine tanık olur. Bee, Cole'u fark ettiğinde ise susturmak için her yolu dener.

Yönetmen: McG

Oyuncular: Judah Lewis, Samara Weaving, Robbie Amell

8. Gerald's Game (2017)

8. Gerald's Game (2017)

Bir çift, uzak bir göl evinde evliliklerini renklendirmeye çalışır. Kocanın beklenmedik bir şekilde ölmesinin ardından kadın, karyolaya kelepçeli kalır ve hayatta kalmak ve kurtulmak için savaşmak zorundadır.

Yönetmen: Mike Flanagan

Oyuncular: Carla Gugino, Bruce Greenwood, Chiara Aurelia

9. You Get Me (2017)

9. You Get Me (2017)

Tyler, kız arkadaşı Alison'a deli gibi aşıktır. Ancak ikili büyük bir kavganın ardından ayrılır. Tyler ise kendini Holly'nin kollarında bulur. Tek gecelik bir ilişkinin ardından Holly, Tyler'a kafayı takar ve zamanla onun başına bela olur.

Yönetmen: Brent Bonacorso

Oyuncular: Bella Thorne, Halston Sage, Taylor John Smith

10. Velvet Buzzsaw (2019)

10. Velvet Buzzsaw (2019)

Morf Vandewalt adlı bir sanat simsarının eline değerli sanat eserleri geçer. Resmin sahibi dairesinde ölü olarak bulunmasının ardından eserleri gün yüzüne çıkmıştır ve Morf için eserler kelimenin tam anlamıyla olağanüstüdür. Ancak çok geçmeden Morf bu eserlerde bir tuhaflık olduğunu anlamaya başlar.

Yönetmen: Dan Gilroy

Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Zawe Ashton

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın