Görüş Bildir
Haberler
Yetişkin Sorumlukluklarını Biraz Daha Yönetilebilir Hale Getirecek 30 Şey

etiket Yetişkin Sorumlukluklarını Biraz Daha Yönetilebilir Hale Getirecek 30 Şey

beyza içgöz
14.09.2023 - 15:08

Yetişkinliğin getirdiği sorumluluklar çoğu zaman yoğun ve zorlu olabilir. Ancak, bu sorumlukları biraz daha yönetilebilir hale getirecek ürünlerle bu zorlukları hafifletebiliriz. Bu ürünler, hayatımızı kolaylaştırmayı hedeflerken aynı zamanda günlük işlerimizi daha verimli ve stressiz bir şekilde gerçekleştirmemize yardımcı olur. Hayatınızı daha kolay hale getirecek ürünleri sizler için listeledik! 

Bu içerik 12.09.2023 tarihinde güncellenmiştir, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.” 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Elektrikli Süpürge

1. Elektrikli Süpürge

Kablosuz ve torbasız elektrikli süpürge, zemin temizliğini çocuk oyuncağına dönüştürüyor. Bu ürün eski, büyük ve kablolu süpürgelere kıyasla evinizde daha rahat hareket etmenizi sağlar. Dik süpürge olarak kullanımının yanı sıra, elle tutulan bir süpürgeye dönüşme özelliği sayesinde ulaşılması zor alanları temizlemek artık sorun olmaktan çıkıyor.

Fiyat: 2199,99 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

2. 3 Basamaklı Merdiven

2. 3 Basamaklı Merdiven

Ev ve mutfaklarınızda, dolaplarınızın en üst raflarına ulaşmak için tezgahlara tırmanmanıza gerek yok. Üç basamaklı bir mutfak merdiveni, bu işlemi daha kolay ve güvenli hale getirir. 

Kullanımı kolay, katlanabilir ve saklaması pratik olan bu minik yardımcı, dikey depolama alanlarınızı en verimli şekilde kullanmanızı sağlar. Bu nedenle, bu fonksiyonel merdivene mutlaka sahip olmalısınız.

Fiyat: 1.060,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

3. Ayakkabı saklama dolabı

3. Ayakkabı saklama dolabı

Artık ayakkabı koleksiyonunuzun güvenliğini ve düzenini sağlamak için şık bir ayakkabı saklama dolabına ihtiyacınız olacak. Bu dolap, sadece ayakkabılarınızı korumakla kalmayıp, aynı zamanda onları düzenli bir şekilde saklamanıza olanak sağlayacak. 

Böylece, takılıp düşme gibi kazaların önüne geçmiş olacaksınız. Bu dolap, koleksiyonunuzun estetiğini ve değerini yükseltecek bir tasarıma sahip. Dolayısıyla, ayakkabılarınızı saklarken aynı zamanda onları sergileyebileceksiniz. 

Fiyat: 1.174,39 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

4. Airfryer

4. Airfryer

Mutfakta işlerinizi kolaylaştıracak bir yardımcı düşünün; bir hava fritözü. Kızartmanın ötesinde bu mükemmel alet kızartabilir, pişirebilir ve ısıtabilir. 

Hepsini hızlı, pratik ve neredeyse hiç karmaşa oluşturmadan gerçekleştirir. Bu, yemek hazırlığınızı en üst düzeye çıkarmanın en iyi yolu.

Fiyat: 2.298,99 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

5. Buzdolabı düzenleyicisi

5. Buzdolabı düzenleyicisi

Mika malzemesinden üretilen bu buz dolabı raf düzenleyici, tamamen şeffaf ve net bir yapıya sahiptir. Görünür ve şeffaf tasarımı sayesinde aradığınızı kolaylıkla bulabilirsiniz. 

Bu gıda saklama kutusu, güvenli ve tatsız bir malzemeden oluşmuştur, bu yüzden hiçbir tereddüt yaşamadan kullanabilirsiniz. Dayanıklı ve sağlam yapısı sayesinde uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Ayrıca, bu ürün daha fazla depolama alanı oluşturmanıza yardımcı olur.

Fiyat: 170,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. TV Battaniyesi

6. TV Battaniyesi

TV Battaniyesi, dayanıklı malzemelerle üretilmiş bir üründür. Günlük hayatta sıklıkla tercih edilebilecek bir yapıya sahip olan bu battaniye, kullanıcılarına rahatlık ve konfor sunar. 

Her anınızda sizinle olacak bu battaniye, kalitesi ve kullanım kolaylığı ile dikkat çeker. Hem şık görünümü hem de fonksiyonel yapısıyla, evinizin vazgeçilmez bir parçası haline gelecektir. 

TV Battaniyesi, sizi sıcak tutarken aynı zamanda evinizin dekorasyonuna da katkıda bulunur. Rahatlığın ve konforun yeni adı olan bu battaniye, günlük yaşamınıza değer katacaktır.

Fiyat: 249,90 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

7. The Purest Solutions Yüksek Koruma ve Nemlendirici Etkili Güneş Koruyucu

7. The Purest Solutions Yüksek Koruma ve Nemlendirici Etkili Güneş Koruyucu

Tüm cilt tipleri, özellikle de kuru ciltler ve nem ihtiyacı duyanlar, yaşlanma karşıtı bakım gerektirenler için ideal olan bu ürün, dört farklı türde Hyaluronik Asit içerir. Sodyum Hyaluronat'ın bu dört çeşidi, cildin farklı katmanlarını hedefleyerek, cildi nemlendirir ve dolgunlaştırır. 

Üç boyutlu bir ağ oluşturarak cildin çok boyutlu bir şekilde nemlenmesini sağlar. Bu, cildin elastikiyet kazanmasına yardımcı olur. Bu ürün, cildinizi nemlendirirken aynı zamanda dolgunlaştırır ve yaşlanma karşıtı bakım sağlar.

Fiyat: 209,93 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

8. Yorgunluk önleyici mat

8. Yorgunluk önleyici mat

Dizlerinizi ve ayaklarınızı yıllar boyunca en iyi durumda korumak için beklenmedik bir şekilde çekici ve yorgunluğu önleyici bir mat. Bu mat, çoğunlukla kullanıcılar tarafından mutfakta kullanılıyor. Özellikle iddialı tarifler denediğiniz veya büyük miktarda yemekle başa çıkmak zorunda kaldığınız zamanlar için ideal. 

Ancak, bu matın büyüsü çok çeşitli diğer durumlar için de etkili olacak. Bu, sadece bir mutfak matı değil, aynı zamanda konfor ve rahatlık sağlayan bir yaşam aksesuarıdır.

Fiyat: 1.034,89 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

9. LED ışık çubuğu

9. LED ışık çubuğu

Karanlıkta tökezlemek gençlerin oyunudur, gerçek yetişkinlerin değil. Ancak bu kablosuz LED ışık çubuğu ile artık gecenin ortasında kaval kemiğinizi bir yere çarpmaktan endişe etmenize gerek yok. 

Bu küçük ama etkili cihaz, son derece pratik bir kurulum sürecine sahiptir ve pille çalışır. Kablo veya fiş gerektirmemesi, onu kullanım kolaylığı açısından daha da cazip hale getirir. Bu yüzden, geceleri aydınlık bir yol isteyen her yetişkinin evinde bulunması gereken bir üründür.

Fiyat: 251,98 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

10. Raf düzenleyici

10. Raf düzenleyici

Hayatınızı kolaylaştıracak bir çözüm sunuyoruz: Raf düzenleyiciler. Mutfak dolaplarınızdan, kişisel eşyalarınızı sakladığınız kilere, giysilerinizi düzgünce yerleştirdiğiniz dolaplara ve banyo aynalarınıza kadar, yaşam alanınızın her köşesinde düzeni sağlayacak bu ürünler, evinizin ve ofisinizin düzenini en üst düzeye çıkarmanızı sağlar. 

Eşyalarınızı düzenli ve erişilebilir bir şekilde saklamak için ideal olan raf düzenleyiciler, yaşam alanınızı optimize ederken aynı zamanda zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Bu nedenle, düzenli bir yaşam alanı oluşturmak ve eşyalarınıza kolayca erişmek istiyorsanız, raf düzenleyiciler tam size göre bir çözüm olabilir.

Fiyat: 184,90 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Dekoratif Anahtar ve Posta Tutacağı

11. Dekoratif Anahtar ve Posta Tutacağı

Dekoratif anahtar ve posta tutacağı, evinize hem işlevsel hem de estetik bir dokunuş katmanın en şık yolu olabilir. Bu özel tasarım ürün, günlük yaşamınızı kolaylaştırırken, yaşam alanınıza da modern bir hava katar. Anahtarlarınızı ve postalarınızı düzenli bir şekilde tutmanıza yardımcı olur, böylece önemli bir mektubu ya da anahtarı kaybetme derdinden kurtulursunuz. 

Ayrıca, dekoratif bir öğe olarak da göz doldurur. Bu şık ve kullanışlı ürün, evinizin her köşesine uyum sağlayacak şekilde çeşitli renk ve tasarımlarda bulunabilir. Evinizin dekorasyonuna şıklık ve düzen katmak için dekoratif anahtar ve posta tutacağı tercih edebilirsiniz.

Fiyat: 223,85 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

12. Ayak Taburesi

12. Ayak Taburesi

Her bireyin, yaşamının her döneminde özellikle ileri yaşlarda rahat bir şekilde tuvalet ihtiyacını giderme hakkı bulunmaktadır. Evet, belki bu konu pek çekici veya hoş görünmeyebilir; fakat bu durumun önemini ve etkisini göz ardı etmek imkansızdır. Bu durumda ayak tabureleri imdadınıza koşar!

Fiyat: 729,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

13. Ofis koltuğu

13. Ofis koltuğu

Bu ofis koltuğu, konforunun yanı sıra kullanışlılığı ve estetiği ile de ön plana çıkıyor. Ergonomi ve bol dolgusu sayesinde, gün boyu oturmanın keyfini çıkarabileceğiniz bir tasarım sunuyor. 

İyi bir ofis koltuğunda bulunması gereken her özelliği barındırıyor; düzgün hareket eden tekerlekler, dönebilme kapasitesi, yükseklik ayarları ve çalışma kolaylığı. Temiz hatları ve akıcı silueti ile bu koltuk, çalışma alanınızın tasarımı ne olursa olsun, her zaman modern ve şık bir görünüm sağlayacak.

Fiyat: 3.709,29 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

14. Kucak Masası

14. Kucak Masası

Bambu malzemeden üretilmiş olan bu üst kucak masası, 15,6 inç ve daha küçük ebatlardaki dizüstü bilgisayarlarınızı, tabletlerinizi, kitaplarınızı ve telefonlarınızı rahatlıkla taşıyabileceğiniz bir tasarıma sahiptir. 

Dizlerinizi korumak ve rahatlık sağlamak adına özel olarak tasarlanmış yastıklı bir tabana sahip olan bu ürün iş yapma veya okuma gibi aktivitelerinizi daha konforlu bir hale getirecek şekilde dizayn edilmiştir.

Fiyat: 1.266,39 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

15. Hafızalı Köpük

15. Hafızalı Köpük

Vücudunuzun her bir bölümüne (baş, omuzlar, sırt, bel, kalçalar, dizler ve ayaklar) özel bir destek sunan 7 bölgeli hafızalı köpük yatağı, konfor ve ergonomiye önem verenler için idealdir. 

Bu özel yatağın çoklu dokunuş özelliği, stresinizi azaltırken uyku kalitenizi artırır. Vücudunuzun farklı bölgelerine optimize edilmiş bu yatağın sunduğu rahatlık, uykunuzun kalitesini ve dolayısıyla yaşam standartlarınızı yükseltir.

Fiyat: 2.790,92 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Çarşaf seti

16. Çarşaf seti

Yatak odanızda lüks ve konforu bir arada yaşamak isteyenler için ideal bir seçenek olan bu çarşaf seti, uykunuzun kalitesini artıracak bir tasarıma sahip. Yumuşacık dokusuyla sizi saracak ve rahat bir uykuya davet edecek. 

Kendinizi bu çarşaf setinin içinde adeta bir bulutun üzerinde uykuya dalıyormuş gibi hissedeceksiniz. Uyandığınızda ise tazelenmiş ve enerjik hissedeceksiniz. Bu çarşaf seti, sadece uyku kalitenizi artırmakla kalmayıp, aynı zamanda yatak odanıza da şık bir hava katacak. 

Fiyat: 183,98 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

17. Yatak Çerçevesi

17. Yatak Çerçevesi

Minimalist tasarımların öncülüğünü yaptığı günümüzde, modaya uygun bir yatak çerçevesi seçimi evinizin genel estetiğini büyük ölçüde etkileyebilir. Bu çerçeveler, sadeliği ve fonksiyonelliği bir araya getirerek, yaşam alanınızı hem şık hem de kullanışlı hale getirir. 

Hem modern hem de geleneksel dekorasyon stillerine uyum sağlayabilen bu yatak çerçeveleri, her türlü iç mekan tasarımına kolayca adapte olabilir. İster geniş bir yatak odası, ister küçük bir stüdyo daire dekorasyonu olsun, bu çerçeveler her türlü mekana mükemmel bir uyum sağlar. 

Fiyat: 16.589,92 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

18. Döküm Tencere

18. Döküm Tencere

Döküm tencere, mutfakta yemek pişirme sürecini kolaylaştıran ve lezzeti artıran bir araçtır. Hem evlerde hem de profesyonel mutfaklarda sıklıkla tercih edilen bu tencereler, dayanıklılıkları ve ısıyı eşit bir şekilde dağıtma özellikleri ile bilinirler. 

Döküm tencere kullanımı, yemeklerin daha hızlı ve eşit şekilde pişmesini sağlar. Ayrıca, döküm tencerenin sağlam yapısı, uzun süreli kullanımlarda bile şeklini korumasına yardımcı olur. Bu özellikler, döküm tencerenin mutfakta vazgeçilmez bir araç olmasını sağlar. 

Fiyat: 1.345,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

19. Kütahya Porselen Zeugma 6 Kişilik Pasta Seti

19. Kütahya Porselen Zeugma 6 Kişilik Pasta Seti

Kütahya Porselen'in eşsiz ve zarif tasarımı Zeugma 6 Kişilik Pasta Seti, sofralarınıza göz alıcı bir estetik katıyor. Bu özel set, hem modern hem de klasik mutfak dekorasyonlarına uyum sağlayacak bir tasarıma sahip. 

Kütahya Porselen'in kalitesi ve güvencesiyle üretilen Zeugma Pasta Seti, 6 kişilik kullanım için ideal. Misafirlerinizi şık bir şekilde ağırlamanın yanı sıra, günlük kullanımda da rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu set, pasta sunumlarınızı bir üst seviyeye taşıyacak. 

Fiyat: 337,50 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

20. Domestos Banyo Kutup Ferahlığı Hijyenik Köpük Sprey Çamaşır Suyu

20. Domestos Banyo Kutup Ferahlığı Hijyenik Köpük Sprey Çamaşır Suyu

Bu olağanüstü temizlik ürünü ile her şey sizin kontrolünüzde: Duşunuz, lavabonuz veya temizlemek istediğiniz herhangi bir yüzeye sadece püskürtün ve sonrasında nemli bir bez ya da sünger ile silin. Zorlu bir ovma işlemine gerek yok. Banyonuzun parıltısı karşısında memnun kalacaksınız. Kendinize minnettar olacaksınız. 

Fiyat: 34,90 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Sensörlü çöp kovası

21. Sensörlü çöp kovası

Gelişmiş teknoloji ve zarif tasarımı birleştiren, hareket sensörlü bir çöp kutusu sizin hayatınızı kolaylaştırmak için burada. Bu çöp kutusu, diğer tüm standart çöp kutularından ayrılıyor. 

Kendiliğinden açılan kapağı sayesinde, elleriniz un, sos veya başka bir madde ile lekeli olsa bile, hiçbir karışıklık yaratmadan kolaylıkla kullanabilirsiniz. Bu, sadece bir çöp kutusu değil, aynı zamanda yaşam tarzınızı yükselten bir aksesuar. Kendine özgü bu özelliklerle, bu çöp kutusu evinizin veya ofisinizin her köşesinde mükemmel bir uyum sağlar.

Fiyat: 589,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

22. Mavi Işık Gözlükleri

22. Mavi Işık Gözlükleri

Bir çift mavi ışık filtreli gözlük ile yaşlanan gözlerinizi sürekli fişe takılı olan dünyamızın baskısından koruyabilirsiniz. Bilgisayarınızın önünde çok fazla zaman harcıyorsanız, bu gözlük ile maruz kaldığınız mavi ışık miktarını azaltabilir, daha iyi uyumanıza ve neden olduğu baş ağrılarını ortadan kaldırmanıza yardımcı olabilir.

Fiyat: 271,21 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

23. Yan dosya dolabı

23. Yan dosya dolabı

Vergi beyannameleriniz, konutla alakalı belgeleriniz, tıbbi evraklarınız ve daha fazlası gibi sürekli artan belge yığınınızı saklamak için bir yan dosya dolabına ihtiyacınız olacak. Peki, bu işlevselliği rustik bir şıklıkla neden birleştirmiyorsunuz? İki çekmeceli bu dolap, hayatınızı bir arada tutan tüm belgelerinizi düzenli bir şekilde saklamanız için geniş bir alan sunar. Unutmayın, işlevsellik her zaman sıkıcı olmak zorunda değildir.

Fiyat: 23.522,48 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

24. Duş organizeri

24. Duş organizeri

Bu banyo rafı, eşyalarınızı düşmeye karşı koruyan, dayanıklı ve güçlendirilmiş bir tasarıma sahiptir. İçi boş drenaj delikleri sayesinde su birikmesini engeller, bu da rafın hızla kurumasını ve kolayca temizlenmesini sağlar.

Duş sepeti, kendinden yapışkanlı özelliği sayesinde temiz, düz ve pürüzsüz yüzeylere (örneğin seramik fayans, cam) zarar vermeden kolayca monte edilir ve çıkarıldığında duvarda iz bırakmaz. Eğer duvarınız düzgün değilse, delme yöntemini kullanmanız önerilir. Delme için gerekli aksesuarlar paketin içinde bulunmaktadır.

Fiyat: 366,99 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

25. Kırışıklık Giderici Sprey

25. Kırışıklık Giderici Sprey

Downy'nin etkili kırışıklık giderici spreyi, her zaman taze ve telaşsız görünmek isteyen yetişkinler için idealdir. Ütüyle uğraşmanıza hiç gerek yok; sadece giysilerinize bu özel formülü sıkın, paçalarınızı düzeltin ve kırışıklıkların hızla yok olduğunu görün. 

Günü karşılamak için hazırlanmanın daha kolay bir yolu olamazdı. Bu hızlı ve pratik çözüm, günlük yaşamınızı kolaylaştırırken, aynı zamanda sizin her zaman bakımlı ve şık görünmenizi sağlar. Downy'nin kırışıklık giderici spreyi, zamandan tasarruf etmenin ve her zaman mükemmel görünmenin en etkili yolu olabilir.

Fiyat: 683,22 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Karartma Güneşlik Perde

26. Karartma Güneşlik Perde

Eğer yaş ilerledikçe uykuya dalmanın zorlaştığını hissediyorsanız, karartma perde paneli tam size göre bir çözüm olabilir. Bu ürün, odanızı tamamen karartarak, uykunuzu daha kaliteli ve kesintisiz bir hale getirecektir. 

Uyku kalitenizi artırmak ve daha dinç uyanmak için karartma perde paneli kullanmayı düşünebilirsiniz. Bu ürün, yaşınız ilerledikçe uykuya dalmakta zorlananlar için ideal bir seçenektir. 

Fiyat: 450,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

27. Saklama sepeti

27. Saklama sepeti

Evinizin estetiğini artırmak adına genellikle çiçek saksıları kullanılırken, çiçeklerinizi dikmek için; katlanabilir bir saklama sepeti de tercih edebilirsiniz. Bu sepeti, kase formu oluşturacak şekilde ortadan katlayabilirsiniz. Ev içerisinde çeşitli eşyalarınızı saklamak için ideal bir seçenektir. 

Evinizin her bir bölümüne, masanızdan koridorunuza, oturma odanızdan çocuk odanıza, banyonuzdan balkonunuza kadar her alanda kullanabilirsiniz. Bu şekilde hem pratik bir saklama alanı oluşturmuş olursunuz hem de evinizin estetiğini artırmış olursunuz.

Fiyat: 231,73 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

28. Saklama Dolabı

28. Saklama Dolabı

Saklama dolabı, yaşam alanınızı düzenleyerek eşyalarınızı toparlamanın en etkili yoludur. Bu pratik çözüm, her türlü eşyanızı kolaylıkla düzenlemenize olanak sağlar. 

İster evraklarınızı, ister kitaplarınızı ya da diğer kişisel eşyalarınızı saklamak isteyin, saklama dolabı her zaman en iyi yardımcınızdır. Hem işlevsel hem de estetik bir çözüm olan saklama dolabı, yaşam alanınızı daha konforlu ve düzenli hale getirir. 

Fiyat: 8.384,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

29. Diş temizleyici

29. Diş temizleyici

Bir Waterpik diş ipi, sahip olduğunuz tek diş takımınızın bakımını yapmanın önemini vurgular. İleride karşılaşabileceğiniz problemleri önlemek için, dişlerinize şimdiden özen göstermenizde fayda var. 

Bu kablosuz alternatif, diş ipi kullanımını hızlandırır ve kolaylaştırır. En erişilmesi güç diş aralıklarına bile nüfuz eder ve suyun gücüyle orada biriken yabancı maddeleri temizler. Bu, diş bakımınızı daha etkili ve verimli bir hale getirir.

Fiyat: 1.325,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

30. Dinlenme koltuğu

30. Dinlenme koltuğu

Dinlenme koltuğunda rahatlamanın tadını çıkarmanın eşsiz hazzını yaşayın. Bu koltuk, sadece konforunuzu düşünerek tasarlanmış olup, vücudunuzun her kıvrımına uyum sağlar. Günün yorgunluğunu atmak, bir kitap okumak ya da sadece gözlerinizi kapatarak huzurlu bir an geçirmek için idealdir. 

Kendinizi pamuklara sarılmış gibi hissetmenizi sağlar. Bu koltuk, evinizin her köşesine uyum sağlayacak şık bir tasarıma sahiptir. İster modern, ister klasik bir dekorasyon tercihiniz olsun, dinlenme koltuğu her zaman mükemmel bir tamamlayıcı olacaktır. 

Fiyat: 5.200,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın