Görüş Bildir
Haberler
Yeşilçam Efsanesi Erotik Komedi Filmlerin İsimlerini Gerçek Anlamlarıyla Düşünmek

etiket Yeşilçam Efsanesi Erotik Komedi Filmlerin İsimlerini Gerçek Anlamlarıyla Düşünmek

Öykü Parlak
26.03.2016 - 16:30

Türk sinemasına canlılık getirmek için yapılan ve isimlerini duyduğumuz an güldüğümüz efsane erotik komedileri hepimiz biliriz. Bugün çekilseler ne olurdu, nasıl tepki alırdı bilemeyiz tabi ama şu an için bile bu filmleri çekmek cesaret ister. Peki bu filmlerin isimlerini hiç gerçek anlamıyla düşündünüz mü?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Çin İşi Japon İşi

1. Çin İşi Japon İşi

İki arkadaş kafede oturmaktadır. İçlerinden birisi 'Abi bir site buldum. Ürünler Çin'den 2 dolara falan geliyor. Buradaki fiyatın neredeyse üçte biri. Verelim bir sürü sipariş. Beş katı fiyatına satalım bunları Türkiye'de. Köşeyi döneriz' der ve olaylar gelişir.

2. Kokla Beni Melahat

2. Kokla Beni Melahat

Ali işten çıkıp yorgun bir şekilde eve gelmiştir. Eşi Melahat ona yine güzel yemekler hazırlamıştır. Ali 'Yemek öncesi bir duş mu alsam acaba, ter kokuyor muyum Melahat beni bir koklasana' der ve olaylar gelişir.

3. Tak Fişi Bitir İşi

3. Tak Fişi Bitir İşi

Perihan kelimelik oyununa bağımlı olmuştur. Çılgınlar gibi hiç durmadan kelimelik oynayıp, yemek bile yemiyordur. Birgün yine kelimelik oynarken, aman tanrım o da ne şarjı yalnızca %1 kalmıştır. Korkmuş ve telaşlı bir sesle Yalçın'a seslenir: 'Yalçın şarjım bitiyor, tak şu fişi de rakibimin işini bitireyim.'

4. Bazıları Cacık Sever

4. Bazıları Cacık Sever

Canan ve Necla, pilavın yanına ne yapacaklarına karar veremezler. Canan cacık yapalım derken, Necla turşunun daha iyi bir fikir olduğu konusunda ısrar eder. Cacık mı turşu mu, cacık mı turşu mu derken kavga etmeye başlarlar ve Aydemir'e sorup, o ne derse onu yapmaya karar verirler.

5. Fırçana Bayıldım Boyacı

5. Fırçana Bayıldım Boyacı

Melek, hayatının en önemli iş görüşmesine gitmektedir. Acele acele taksi bulmaya çalışırken, yoldan geçen bir araba, ayaklarına çamurlu su sıçratır. Ayakkabıları mahvolan Melek, kara kara ne yapacağını düşünürken, boyacı Hadi imdadına yetişir ve Melek'in ayakkabılarını boyar. Melek sevinçli bir şekilde 'Fırçana bayıldım boyacı!' diye bağırır ve iş görüşmesinde de işi kapar.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Çarli'nin Kelekleri

6. Çarli'nin Kelekleri

Çarli'nin meleklerinden sonra aynı başarıyı bir türlü gösteremeyen Çarli, işsiz kalmıştır. Vefasız çıkan sinema dünyası yüzünden parklarda yatıp, çöplerden topladığı yemeklerle geçinmektedir. O sırada çöpte bulduğu bir keleği görünce, aklına pazarda kelek satmak gelir ve pazarcılığa başlar.

7. Kokla ama Koparma

7. Kokla ama Koparma

Huzur apartmanının yöneticisi olan emekli albay Yalçın, bahçedeki güllerin sürekli koparılmasından bıkmıştır. Defalarca apartman sakinlerini uyarsa da kimse onu dikkate almamıştır. Bu durumdan bıkan Yalçın, güllerin yanına, 'kokla ama koparma' yazan notlar asmıştır ve o günden sonra kimse gülleri koparmamıştır.

8. Anahtar Bendedir

8. Anahtar Bendedir

Gaziantepli bir amca anahtarları koltuğun altına koymuştur ve bunu Erkan'a haber vermesi gerekmektedir. Bu yüzden sesli mesaj servisini arar ve olaylar gelişir. 'Erkan enaktarlar goltuğun altında galık beni ara. Enaktarlar diyorum goltuğun altında galık. Yav bacım ben sana enaktarın neyini kodlayım'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
651
181
49
34
33
27
6
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
katilice

Siz böyle seksi bastırdıkca kötü bir şey ve tecavüz gibi görmeye devam ettikce asıl o tecavüzcü dediğiniz zihniyet daha çok çoğalır. Ya neyse ben gerçekten b... Devamını Gör

Sefa Kulaksız

ayağa kalkıp ceketimi ilikliyorum.

Hüseyin Önal

editörün bayan olması midemin iki kat bulanmasına sebep oldu

dusunen_odun

git kus açılırsın

piscolata

Burada pislik dersin ağzından a*** koyiim lafını eksik etmezsin. Ayrıca Onedio'ya girme kardeşim elinden çekip getiren mi var buraya.