Görüş Bildir
Haberler
Yeniden Doğsan Tarzınla Hangi Moda Döneminin Ortamlarını Yakıp Kavuracağını Söylüyoruz!

etiket Yeniden Doğsan Tarzınla Hangi Moda Döneminin Ortamlarını Yakıp Kavuracağını Söylüyoruz!

Ruhunun hangi moda dönemine ait olduğunu öğrenmek ister misin?

Cevabın 'Evet' ise testi çöz ve sonucu gör!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak bir oje rengi seçmeni istiyoruz senden!

2. Peki, bu müzik türlerinden en çok hangisini dinlemeyi seversin?

3. Leonardo DiCaprio'nun canlandırdığı karakterlerden kendine en yakın bulduğun hangisi peki?

4. Bu sevimliliklerden birini seçmeni istiyoruz şimdi de!

5. Sıra geldi dövmeye, bunlardan en çok hoşuna gideni seç bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Oldukça özel bir arkadaşınla hafta sonu bir şeyler yapmak istiyorsun. Hangisini tercih ederdin?

7. Peki, arkadaşlarından seni tek bir kelimeyle tanımlamalarını istesek, cevapları muhtemelen hangisi olurdu?

8. Bir desen seç ve sonuca ulaş!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen 1920'lerin moda dönemine aitsin!

Sen 1920'lerin moda dönemine aitsin!
tinypic.com

Evet, yanlış duymadın 1920'ler dedik. Sen rahatlığına da, şıklığına da oldukça düşkün birisin. Eh hal böyle olunca ikisinin en güzel karması olan 1920'ler tam senlik oluyor. Bu dönemin modasına ait en önemli detaylar bol ışıltı, püskül ve küt kesim saçlar. Tarzının ait olduğu döneme mini bir yolculuk yapmak istersen, müziğin sesini birazcık açsan iyi olur. Ne tür bir müzik mi? Caz tabii ki! :)

Sen 1940'ların moda dönemine aitsin!

Sen 1940'ların moda dönemine aitsin!

Sen öylesine zevklisin ki, pek çok trendin doğum yılı olan 1940'lara aitsin. İkinci Dünya Savaşı'nın getirdiği onca zorluğa inat, insanlar yaratıcılıklarını kullanarak bu yılları en şık şekilde geçirdiler. Geriye de tonla yenilik bıraktılar. İşte sen de çirkinlikler içinde büyük güzellikler yaratabilecek nadir yeteneklerden birisin. Olur da o dönemlere selam çakmak istersen saçlarını kıvırcık yap, belini vurgulayacak bir elbise giy ve her şeye inat da gülümsemeyi de sakın unutma!

Sen 1950'lerin moda dönemine aitsin!

Sen 1950'lerin moda dönemine aitsin!

Sen Hollywood ışıltısını baştan aşağı taşıyan birisin. Tıpkı Marilyn Monroe, James Dean veya Elvis Presley gibi. Zaten var olan karizmanın altını, tarzınla bir kez daha çiziyor ve kesinlikle göz kamaştırıyorsun!

Sen 1960'ların moda dönemine aitsin!

Sen 1960'ların moda dönemine aitsin!

1960'lar; gençliğin moda sektörüne yön vermeye başladığı, hazır giyim sektörünün geliştiği, stil anlayışının ise özgürleştiği yıllardı. Sen de sınır tanımaz tavırların ile çok net bir şekilde bu dönemi yansıtıyorsun! Çünkü sen sadece kıyafetini değil, her gün cesaretini de omuzlarına atıyorsun. Stilini, cesur ve farklı tercihlerine borçlusun!

Sen 1970'lerin moda dönemine aitsin!

Sen 1970'lerin moda dönemine aitsin!

1970'ler doğa sevgisi ve modanın rengarenk bir kesişiminden başka bir şey değildi. Çiçek çocukların dünyaya ışık saçtığı, çiçek gibi yıllardı. Canlı renkler, çiçekli desenler ve özgürlük o yıllara dair en havalı şeylerdi. İşte sen, tarzınla bu gri dünyada o günleri yaşatan nadide insanlardan birisin!

Sen 1980'lerin moda dönemine aitsin!

Sen 1980'lerin moda dönemine aitsin!

1980'ler modanın en uçlarda olduğu yıllardı. Neon renkler, moda dünyasına bambaşka bir hava katıyor; kabarık saçlar çılgın disko müzikleri eşliğinde ahenkle dans ediyordu. Halka küpeler ise büyüklüğüyle resmen göz dolduruyordu. Moda canının istediğini, canının istediği gibi yapmaktı. Özgürlüktü. İşte sen sahip olduğun özgür ruhla, tam anlamıyla 1980'li yıllara aitsin!

Sen 1990'ların moda dönemine aitsin!

Sen 1990'ların moda dönemine aitsin!

90'lı yıllar, 80'ler ve 2000'ler arasına sıkışmış, modern ve geleneksel çizginin birbirine karıştığı bir değişik zamanlardı. Kıyafetler de haliyle arafta kalmanın etkisini ve çeşitliliğini doyasıya yaşıyordu. Sen de tarzında hem modern hem geleneksel çizgiyi öylesine iyi harmanlıyorsun ki, 90'lı dönemlerden buralara ışınlandığına neredeyse hiç şüphemiz yok!

Sen 2000'lerin moda dönemine aitsin!

Sen 2000'lerin moda dönemine aitsin!

2000'lerde düşük bel pantolonlar, kat kat giyilen kıyafetler ve üzerine de bolca serpiştirilen deri aksesuarlar oldukça revaçtaydı. Şık veya uyumlu giyinme kaygısı yoktu. Modanın özgür alanları yaratıcılığı körüklüyor, oldukça ilginç ve fazlasıyla iddialı kombinler bir anda ortaya çıkabiliyordu. Sen de hem yaratıcılığın, hem de cesaretinle bu dönemin ruhunu delicesine taşıyorsun!

Sen 2010'ların moda dönemine aitsin!

Sen 2010'ların moda dönemine aitsin!

Sen farklı moda dönemlerini harmanlayıp eşsiz bir stil yaratanlardansın. Tek bir döneme ait olduğunu söylemek pek de mümkün değil. Zira hepsinden azar azar almış, kendine bambaşka bir hava katmışsın. Tarzına bakıp da imrenmemek, imrenip de ilham almamak mümkün değil!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
479
253
220
122
81
63
54
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Narmin

1960

Esra ÇELEBİ

Sen 2010'ların moda dönemine aitsin! Sen 2010'ların moda dönemine aitsin! Sen farklı moda dönemlerini harmanlayıp eşsiz bir stil yaratanlardansın. Tek bi... Devamını Gör

Cool Mordecai

Sen 1970'lerin moda dönemine aitsin!