Görüş Bildir
Haberler
'Yeni Yılda Yeni Bir Ben Lazım' Diyenlere: 2019 Estetik Operasyon Trendleri Belli Oldu!

'Yeni Yılda Yeni Bir Ben Lazım' Diyenlere: 2019 Estetik Operasyon Trendleri Belli Oldu!

Fulin
23.11.2018 - 12:07

'Estetiğin de modası, trendi mi olur canım?' devrini geçtik. Artık bal gibi estetik operasyon modası var ve konuyla ilgili olanlar tarafından son derece yakından takip ediliyor. Teknoloji gelişiyor ve yeni yeni yöntemler ortaya çıkıyor. Bunun sonucu olarak da yeni trendler görüyoruz. İşte 2019 itibariyle çok popüler olacak estetik operasyonlar.

1. Ultrasonik rinoplasti.

1. Ultrasonik rinoplasti.

Günümüzde eskiden iyileşme süreci çok ağır olan operasyonları olabildiğince hafifletmek temel amaç. Artık burun ameliyatında kesi yapılmıyor, kemik kırılmıyor, kıkırdaklar çıkarılsa bile atılmıyor. Olabildiğince doğallığın ön planda olduğu günümüz burun estetiğinde ultrasonik cihazlarla kemik ve kıkırdaklar nazikçe şekillendiriliyor. Böylece doku hasarı minimuma iniyor, hastalar hızla iyileşiyor.

2. Dudak kaldırma.

2. Dudak kaldırma.

Belki de geleceğin en popüler uygulaması olacak. Dudak dolgusu iyi güzel ama sürekli yenilemek gerekiyor, deforme dudaklara yol açabiliyor, en önemlisi de dudağı kalınlaştırmaktan çok şişiriyor. Doğal kalın dudaklar isteyen kişiler için burun altından yapılan bir kesikle dudak yukarı çekiliyor. Böylece hem kalın, hem doğal, hem de ömür boyu kalıcı dudaklarınız oluyor.

3. 4K teknolojisi.

3. 4K teknolojisi.

Eskiden photoshop benzeri uygulamalarla hastaya olası sonucu gösterilirdi. Daha sonra bunun yerini 3D, yani üç boyutlu görüntülemeler aldı. Günümüzde artırılmış gerçeklik teknolojisiyle hastaya danışma randevusu sırasında sonucu 4K şekilde gösterilebiliyor.

4. Göğüs büyütme için silikon ve yağ enjeksiyonu kombinesi.

4. Göğüs büyütme için silikon ve yağ enjeksiyonu kombinesi.

Pek çok insan silikonun yapay görüntüsünü sevmiyor. Öte yandan sadece yağ transferiyle göğüs büyütmek için de göğüs şekli ve büyüklüğünün hemen hemen ideal olması gerekiyor. Yağ enjeksiyonuyla büyük göğüsler pek mümkün değil. Bu yüzden ikisini bir araya getiren doktorlar önce küçük implantlarla silikon operasyonu gerçekleştiriyor, daha sonra yağ enjeksiyonu ile doğal bir şekil veriliyor. Böylece kişinin göğüslerini doğal mı silikon mu olduğunu ayırt etmek imkansız hale geliyor.

5. Çene genişletme.

5. Çene genişletme.

Çenesi geride olanların yaşadığı gıdı problemi, dolguyla oluşturulan yapay çene kemiği görüntüsü ile ortadan kalkıyor. Eskiden erkekler için çekici kabul edilen köşeli çene artık kadınlarda da tercih ediliyor.

6. 8 nokta yüz germe.

6. 8 nokta yüz germe.

Yüz germe ameliyatı hem zor, hem de genç yaşlarda uygulanması pek mümkün değil. Genç yaşlarda yüzde yaşanana çökmelere dolgu ile müdahale ediliyor ve bunun tüm yüzü kapsadığı işleme 8 nokta yüz germe adı veriliyor. Göz altı, yanak, ağız kenarı çizgileri, dudak çevresi gibi noktalara doğru miktarda dolgu enjekte edilerek yüz toparlanıyor.

7. Örümcek ağı yüz germe.

7. Örümcek ağı yüz germe.

Son dönemde ünlü modellerin moda haline getirdiği bu yöntem, çok gergin bir cilt isteyenler için. Yöntem cilt altına geçirilen iplerin gerilmesiyle elde ediliyor.

Daha fazla bilgi için 👇

8. Kaş dolgusu.

8. Kaş dolgusu.

Kaşları kalkık ve çıkık göstermek için eskiden botoks tercih edilir ve bu yöntem kaş hareketlerini kısıtlardı. Şimdi kaş ve çevresi dolguyla öne çıkarılıyor.

9. El dolgusu.

9. El dolgusu.

Eskiden insanın yaşı elinden, boynundan anlaşılırdı. Artık o dönem geçti, El dolgusu çok yaşlı elleri bile pürüzsüz yaparken; gen olmasına rağmen damarlı ve ince derili elleri bebek eline çeviriyor.

10. Botoksla yüz inceltme.

10. Botoksla yüz inceltme.

Çiğneme kaslarının geliştiği durumlarda yüz kare görüntüsü alabiliyor. Oval ve uzun yüzlerin çağında çiğneme kasları botoksla gevşetiliyor ve yüz inceliyor.

11. Ameliyatsız boyun germe.

11. Ameliyatsız boyun germe.

Boyun çizgileri botoks ve dolguyla düzeltiliyor, ince deri görüntüsü ortadan kalkıyor. Gençliği vurgulayan en önemli noktalardan biri olduğu için yakın gelecekte ellerin ve boynun önemi artacak gibi görünüyor..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
89
55
32
21
4
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Raz Fatih DİKTAŞ

Başlığı görünce " yeni yılda yine bir ben laz'ım" diye okudum :/