Görüş Bildir
Haberler
Yeni Yılda Hayatında 2019'dan Farklı Olacak Şeyi Söylüyoruz!

etiket Yeni Yılda Hayatında 2019'dan Farklı Olacak Şeyi Söylüyoruz!

27.12.2019 - 09:00

2019 pek çoğumuz için pek de umduğumuz gibi geçmedi. Ama yeni yıl, yeni umutlar demek. Peki seni 20120'de neler bekliyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını öğrenerek başlayalım!

2. Doğduğun ay bunlardan hangisi peki?

3. Şimdi de cümleyi tamamlamanı istiyoruz. Önce...

4. Pekiiiii... 2019 bir renk olsa, hangisi olurdu?

5. 2019'da sana göre en iyi geçen mevsim hangisi oldu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de bu görüntülerden seni en çok rahatsız edeni söyle bakalım!

7. Önemli bir soruyla devam edelim. Şu an bir ilişki yaşıyor musun?

8. Son olarak, 2020'de benden uzak olsun dediğin insan tipi hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aşk!

Aşk!

Senin hayatında geçen yıla nazaran değişecek şey: AŞK. Bu yeni yılda, O'nu sonunda bulacaksın. Başlarda zor olacak, aşkın git-gellerinden feleğin şaşacak, karnında garip bir ağrı hissedeceksin. Sonra onun aşkı tutacak ellerinden ummadığın anda. Eğer bu testi çözüp bu sonuca ulaştıysan da, muhtemelen o olduğundan emin olacaksın. Hadi bakalım, düğüne bizi de çağırırsın artık.

İş!

İş!

Senin hayatında geçen yıla nazaran değişecek şey:İş. Yıllar yılı saçma sapan işlerde oyalanıp durdun; sırf sigortam yatsın, bir meşgalem olsun diye kendini dünyanın en gereksiz işlerini yaparken buldun. Sabahlarıysa ayakların geri geri gitti. Ancak bunun bitme zamanı geldi, zamanı da: 2019! Evet, hayalindeki işi bulacak ve dünyadaki en önemli şey sevdiğin bir işte çalışmak olduğu içinse, çok net mutlu olacaksın. Güzel günler, seni bekler; EYVALLAH dersin, geçer gider!..

Para!

Para!

2019'da senin hayatında geçen yıla nazaran değişecek şey: Para. Sana tam anlamıyla voliyi vurup, köşeyi döneceksin demek yanlış olmaz. Senin için her ne kadar para her şey demek değilse de, parasız da hiçbir şeyin yapılamayacağını biliyorsun. Artık paranın eline geçtiği gün, anında 0'ı gördüğün günler geçti, güneşli ve bol paralı günler seni bekler yani. Biz de müjdemizi alırız herhalde :)

Okul!

Okul!

Senin hayatında geçen yıla nazaran değişecek şey: Okul! Sen aslında çok potansiyelli, zeki ve bilim insanı mayası olan birisin. Okuluna da bu hayallerle girdin; fakat bir türlü olmadı/olduramadın. Okul'un saçma sapan kuralları; yoruma, yaratıcılığa engel olan uygulamaları neden oldu buna belki de. Ancak 2019'da bunu bir şekilde çözmeyi başaracak ve bir nevi okulunla barışacaksın! AA'ları yanyana koyacak, hocadan ikinci kağıdı sınavın daha 10. dakikasında isteyeceksin. Hiç şüphesiz...

Arkadaşlık!

Arkadaşlık!

Senin hayatında geçen yıla nazaran değişecek şey: Arkadaşlık. Sen aslında eğlenceli, pozitif ve dışa dönük birisin. Seninle muhabbet eden, bu sohbetten zevk alır, çünkü sende her türlüsü vardır. Fakat bu zamana kadar gerçek arkadaşlıklar edinme noktasında, zorluklar çektiğin de bir gerçek; nedense kendini hep yalnız ve muhabbetin dışında hissettin, belki gerçekten öyleydi. Ama 2019 öyle olmayacak. Hakiki dostlarınla, hakiki konuları konuşabileceğin bir sene olacak. O dostlar ki, seni sen olduğun sevecek. Haydi çaya :)

Hayaller!

Hayaller!

Senin hayatında geçen yıla nazaran değişecek şey: Hayaller. Karakteristik özellik olarak hayalperest bir insan olduğun için, aslında bütün yıllarına damga vuran kelime de buydu. Ancak 2019 bütün bu yıllar içinde bir yıldız gibi parlayacak; çünkü bu yılda, bu hayallerini gerçekleştirecek cesareti ve imkanı bulacaksın. Tüm kalbimizle başarılar diliyoruz sana, çünkü bu dünya senin gibi hayal kurabilen insanlarla güzel...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
218
92
69
41
22
13
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yaren Ermiş

Okul! aynn liseye başlıcam onedio :D

Gizem Yenikler

Arkadaşlık!

arda soylu

her yılım bi öncekinden daha b.ktan, kısacası " çok şükür kötü günleri atlattık, sırada daha kötüleri var"