Görüş Bildir
Haberler
Yeni Sezonda Dünyaca Ünlü Markaların Güç Yetmeyen Parçalarına Alternatif Olabilecek Ürünler

etiket Yeni Sezonda Dünyaca Ünlü Markaların Güç Yetmeyen Parçalarına Alternatif Olabilecek Ürünler

Serngl
25.10.2019 - 09:15

Ne yapalım? Dünyaca ünlü markalara güç yetmiyor! 😅

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Jacquemus mini çanta.

1. Jacquemus mini çanta.

Bu sezon yine Jacquemus rüzgarları esmeye devam ediyor. Micro ve mini çantalarıyla dönemin ikonu haline gelen Jacquemus, takdir edersiniz ki çok pahalı. Biz de renk olarak olmasa da, büyüklük ve model olarak bu mini çantaya benzeyen bir model bulduk.

2. No. 21 sneakers.

2. No. 21 sneakers.

Bu yıl da 'ugly sneakers' modası devam ediyor bildiğiniz üzere. No. 21 sneaker'lar o kadar güzel ki, hayran olmamak elde değil. Şeffaf detaylı modelleri de dahil neredeyse her rengi oldukça beğeniliyor. Ancak tabii ki fiyatı bütçemizin biraz (!) üzerinde. İpekyol'daki bu model de, en az No. 21 kadar güzel ama.

3. METEO BY YVES SALOMON yün kaban.

3. METEO BY YVES SALOMON yün kaban.

Dünyaca ünlü birçok markanın yeni sezonunda bu yün kabanlardan görmek mümkün ancak Meteo Yves Salomon çokça tercih edilen bir marka. Fiyatına baktığımızda nasıl bu kadar tercih ediliyor anlayamıyoruz tabii ama orası ayrı. Biz de size bu kabanın bir benzerini H&M'den bulduk. Üstelik yumuş yumuş.

4. Céline güneş gözlüğü.

4. Céline güneş gözlüğü.

Céline'in bu güneş gözlüğü artık ikonik bir parça haline geldi biliyorsunuz. Birçok ünlü kişi tarafından da tercih ediliyor. Biz de bu gözlüğün bir benzerini Trendyol'da gördük, bir göz atın deriz!

5. Kenzo sweatshirt.

5. Kenzo sweatshirt.

Kenzo'nun sweatshirtlerinin de artık ikonik birer parça haline geldiğini söylememize gerek yok herhalde. Ancak birçok markada bu sweatshirtlerin alternatifleri de var. Mesela LC Waikiki. Biz bu sweatshirt'ü çok beğendik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. J Brand boyfriend jean.

6. J Brand boyfriend jean.

Lüks jean deyince akla ilk gelen markalardan biri de J Brand. Ancak bir jean'e o kadar para vermek ne kadar mantıklı, orası tartışılır. Addax'ı, J Brand'a bir alternatif olarak düşünebilirsiniz; gayet başarılı jean'leri var.

7. Chloé bot.

7. Chloé bot.

Bu bot Chloé markasının en ikonik parçası. Fiyatı dudağımızı uçuklattığı için Neslihan Canpolat'ınkini tercih etmek daha mantıklı. Gerçi onun da çok ucuz olduğunu söyleyemeyiz ancak fiyat olarak diğerinden bir hayli ucuz.

8. Cartier bileklik.

8. Cartier bileklik.

Bileklik tasarımları özellikle son birkaç yıldır bambaşka bir boyuta geçmiş durumda. Dünyaca ünlü marka Cartier'i hepimiz çok beğeniyoruz ancak hepsi bu kadar! 😅 O yüzden en mantıklısı benzer modellerini Pandora'dan almak. Hem charm'larını biriktirebildiğimiz bu bileklikler oldukça hoş! 😍

9. Balenciaga sneakers.

9. Balenciaga sneakers.

Balenciaga 'ugly sneakers' modasının öncülerinden biri. Özellikle bu model çoktan ikonik bir hale geldi bile. Ancak elbette ki çok pahalı ve bu yüzden alternatiflere yöneliyoruz. Bershka da bu alternatifleri sunma açısından başarılı bir marka.

10. Alexander Mcqueen şal.

10. Alexander Mcqueen şal.

Kurukafalı şal, Alexander Mcqueen markasının belki de en çok tercih edilen parçalarından biri. Ancak bir şal için de oldukça pahalı. Bunun yerine Morhipo'yu bir ziyaret edin deriz. Communite şal şu an indirimde! 😍

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
77
52
24
9
6
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın