Görüş Bildir
Haberler
Yeni Metallica Albümü İçin Çok Beklemeyeceğiz

Yeni Metallica Albümü İçin Çok Beklemeyeceğiz

Batuhan
15.04.2016 - 16:05

Metallica grubunun kurucusu Lars Ulrich’in açıklamalarına göre yeni Metallica albümü bitmek üzere.

En son 2008 yılında ‘Death Magnetic’ isimli albümü yayınlayan metal efsanesinin dönüşü önümüzdeki seneyi bile bulmayabilir.

"Yeni albümün yakın zamanda yayınlanmasını bekliyorum"

"Yeni albümün yakın zamanda yayınlanmasını bekliyorum"

Grubun davulcusu Lars Ulrich, Vulture’a yaptığı açıklamada; kayıt sürecinde olan yeni bir Metallica albümü olduğunu ve yakın zamanda yayınlanmasını beklediğini dile getirdi.

Ulrich’İn açıklaması şöyle:

“Neredeyse bitti sayılır. Yapılması gereken birtakım başka işler var. Bugünlerde METALLICA’da olmak, sadece bir albüm yapmaktan ibaret değil. Bir sürü farklı şey var ve bir yandan onları da halletmemiz gerekiyor. Diğer işler tamamen bittiğinde albüm üzerinde çalışıyor. Açıkçası bunu seviyoruz. Sadece albüm, turne, albüm, turne olmaması hoşumuza gidiyor. Kısacası sürekli yapacak bir şeyler oluyor ama bir yandan albümün de yakın zamanda yayınlanmasını bekliyorum.”

"Yeni şarkılar “Death Magnetic” albümü ayarında"

"Yeni şarkılar “Death Magnetic” albümü ayarında"

Bir süre önce de Kirk Hammett, yeni Metallica albümünün büyük ihtimalle 2016 sonunda, en kötü ihtimalle de 2017 başında çıkacağını açıklamıştı.

Yakın zaman önce de gitarist Kirk Hammett, kısa süre önce yaptığı açıklamada yeni Metallica albümü için kayıt safhasında olduklarını açıkladı. Hammett, ayrıca yeni şarkıların “Death Magnetic” albümü ayarında olduklarını da eklemiş. Hammett, Nİsan ayında içinde yeni Metallica albümü için yazdığı 250 farklı fikrin bulunduğu telefonunu kaybettiğini açıklamıştı. “Rifler, melodiler, düzenlemeler, yazdığım her şey onun içindeydi.” şeklinde konuşan Hammett, bu 250 fikir içerisinden yalnızca 8 tanesini hatırlayabildiğini de sözlerine eklemiş.

‘Metallica Lords of Summer’ | Las Vegas

Amerikalı topluluk, 2015 yılında ‘Metallica Lords of Summer’ turnesini gerçekleştirdi.

Radioeksen

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
13
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
monapizza

haydi rastgele

Pasif Kullanıcı

sabırsızlıkla bekliyoruz efemm...

slipknot 4ever

helal lan adamlara