Görüş Bildir
Haberler
TV
Yeni Dizi Senden Daha Güzel 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Senden Daha Güzel Fragman ve İlk Bölüm Özeti

Yeni Dizi Senden Daha Güzel 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Senden Daha Güzel Fragman ve İlk Bölüm Özeti

Müge Kakşi
08.06.2022 - 18:44

FOX TV'nin yeni dizisi Senden Daha Güzel dün akşam ilk bölümüyle izleyici kaşısına çıktı. Cemre Baysel ve Burak Çelik'in başrollerinde yer aldığı dizi daha ilk bölümden izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Dolu dizgin romantik komedi hikayesini konu alan dizinin 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Senden Daha Güzel 2. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yönetmen koltuğunda Deniz Koloş'un oturduğu ve senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu'nun kaleme aldığı Senden Daha Güzel dizisinin 1. bölümü geçtiğimiz gün izleyici karşısına çıktı. Konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizinin ikinci bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Senden Daha Güzel fragman ve son bölüm yaşananlar.

Senden Daha Güzel 2. Bölüm Fragmanı | Niye Öptün Beni?

Senden Daha Güzel İlk Bölüm Özeti

Senden Daha Güzel İlk Bölüm Özeti

Gaziantep'te dermatolog olan Efsun babasıyla birlikte bir çiftlikte mutlu bir şekilde yaşamaktadır. 21 yıl önce onları terk eden annesi Pervin'den haber gelir ve kızını son bir kez görmek istemektedir. Ünlü bir estetik cerrahı olan Pervin Kaan adında şöförü Gaziantep'e yollayarak Efsun'u aldırır. İstanbul'a gelen Efsun beklemediği bir sürprizle karşılaşır ve ne annesi ne de onu getiren şoför doğruyu söylüyordur. Bir günlüğüne geldiği İstanbul, Efsun'un hayatını geri dönülmez bir şekilde değiştirecektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın