Görüş Bildir
Haberler
TV
Yeni Bir 'Kavak Yelleri' mi Geliyor? "Arkadaşlar İyidir" Yakında Başlıyor!

Yeni Bir 'Kavak Yelleri' mi Geliyor? "Arkadaşlar İyidir" Yakında Başlıyor!

Eray Aydın
16.08.2016 - 16:14

Son yıllarda ekrandan birçok gençlik dizisi geldi geçti, ama 'Kavak Yelleri', 'Yedi Numara', 'Hayat Bilgisi', 'Lise Defteri' gibi fenomen yapımların tadını veremedi. Doğal olarak biz de yavaş yavaş ümidi kesmeye başlarken Show TV'nin iddialı dizisi 'Arkadaşlar İyidir' ekranların ihtiyaç duyduğu gençlik ateşini yeniden alevlendirme amacıyla yayına çıkacağı günü bekliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dizinin konusu ne?

Dizinin konusu ne?

Yakında yayın hayatına başlayacak olan dizi, üniversiteye giden Seda, Eren, Gizem, Yunus ve Merve'nin aşklarını, öfkelerini, hayal kırıklıklarını, yaşadıkları zorlukları, ilişkilerini ve hayat mücadelelerini ekranlara taşıyacak.

Peki başrollerde kimler var?

Peki başrollerde kimler var?

Hikayenin merkezindeki 5 gence Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan, Su Kutlu, Hayal Köseoğlu ve Akın Akınözü gibi pek aşina olmadığımız isimleri izleyeceğiz, ki bu bile diziye şans vermek için önemli bir neden.

Kadronun geri kalanında durum nasıl?

Kadronun geri kalanında durum nasıl?

Tabii bu türdeki diğer yapımlarda olduğu gibi burada da genç isimlere deneyimli oyuncular eşlik ediyor. Kimini TV ekranlarından, kimini tiyatrodan, kimini beyazperdeden tanıdığımız Emre Karayel, Neslihan Yeldan, Ece Dizdar, Didem İnselel, Pınar Çağlar Gençtürk, Devrim Özder Akın, Cankat Aydos, Ahmet Bilgin ve Ahmet Mekin de kadroda yer alan isimlerden bazıları.

Biraz daha bilgi versek?

Biraz daha bilgi versek?

Dizinin yaratıcı yönetmenliğini 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki', 'Kayıp' ve 'Benim Adım Gültepe' ile adını son zamanların başarılı isimleri arasına yazdıran Zeynep Günay Tan üstlenirken yönetmen koltuğunda daha önceki projelerinde yine Tan ile çalışan Deniz Koloş oturuyor. Senaryosunu Ekin Atalar'ın kaleme aldığı dizinin yapımcısı ise O3 Medya.

Jenerik müziği sürpriz bir isimden geliyor

Jenerik müziği sürpriz bir isimden geliyor

Sevilen müzik grubu Gripin, 70'li yıllardan bu yana müzik dünyasına damga vuran başarılı eser 'Arkadaş'ı dizi için yeniden yorumladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki neden izlenmeli?

Peki neden izlenmeli?

Yukarıda da belirttiğimiz gibi uzun zamandır hakiki bir gençlik dizisi izleyemememin üzüntüsünü yaşıyoruz ve 'Arkadaşlar İyidir' de bu hasretimizi sona erdirme amacını taşıyor. No-name oyuncuların olması bazı izleyicilerin önyargılı yaklaşmasına neden olabilir, ancak dizi beklediği başarıya kavuşursa hepsinin ekranın en çok aranan isimlerinden olacağı kesin. Öte yandan Zeynep Günay Tan gibi başarılı bir ismin bir şekilde projede yer alması da ekran kurtlarının ilgisini çekecektir.

Yeni bir 'Kavak Yelleri' fırtınası başlar mı?

Yeni bir 'Kavak Yelleri' fırtınası başlar mı?

Bunu söyleyebilmek için ne yazık ki reytingleri beklemek gerekiyor, çünkü sektörde hala sayılar konuşuyor. Peki ya gerçekten başarılı olursa? O zaman yeni bir Kavak Yelleri ile daha karşı karşıya olduğumuzu söyleyebilir miyiz? O da Dağhan Külegeç, Pelin Karahan, Aslı Enver, İbrahim Kendirci gibi birçok ismi üne kavuşturmuş ve ekranın başarılı projeleri arasına adını yazdırmıştı. Tek temennimiz, tutması durumunda onun gibi suyunun çıkarılmaması.  :)

Arkadaşlar İyidir 1.Tanıtım | Yakında Show TV'de Başlıyor!

Arkadaşlar İyidir 2.Tanıtım | Yakında Show TV'de!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın