Görüş Bildir
Haberler
Yeni Assassin's Creed Oyununun Sızan Görselleri

Yeni Assassin's Creed Oyununun Sızan Görselleri

Onedio Medya
19.03.2014 - 19:40

Yeni Assassin's Creed Oyununun Sızan Görselleri

Bakalım sizce gerçekçiler mi?

YAZAN

Sarp Kürkcü

Normalde bu zamana kadar hakkında bir-iki şeyin düşmüş olması gerekirdi. Ama Ubisoft, bu yıl sessiz. Belli ki yeteri kadar sessiz değil, çünkü Kotak u’ya ulaşmış bir kaç görsel yeni bir Assassin’s Creed oyununu müjdeliyor bize.

İsmi, Assassin’s Creed : Unity . Oyunun yapısı da 18. yüzyılı hatırlatıyor. Hatta bazı noktalarında Notre Dame’i da görebiliyorsunuz. Bu da Paris, yani Fransa olduğunu düşündürüyor.

Yalnız Kotaku’nun aldığı diğer bir habere göre bu, yapılan iki Assassin’s Creed oyunundan sadece biriymiş. Diğeri, yani kod adı Comet olan oyun PS3 ve Xbox 360’a çıkarken Unity Xbox One ve PS4 için hazırlanıyormuş. İki oyun da tahminen PC’ye gelecek ama ne yazık ki Wii U için herhangi bir bilgi gelmemiş.

2009 yılından beri her sene bir oyun çıkaran Ubisoft, bu sefer sayıyı ikiye çıkarmış durumda. Sonuçta iki nesle birden çıkmaya çalışan oyunlarda özellikle yeni nesil sürümlerinde verilen tavizleri hep birlikte görüyoruz. Comet ve Unity, bu zinciri kırabilir işte.

Her ne kadar arayüzdeki “Parkour Up” ve “Parkour Down” yazıları bana hayli sahte gibi gelse de, Kotaku haberinde kaynakların güvenilir olduğu konusunda telkinde bulunuyor. Çünkü aralarında yapımcı ekipten kişiler de varmış. Bakalım bundan sonra nasıl bir gelişme yaşanacak?

Sizce 18. Yüzyulda Fransa’da geçecek bir Assassin’s Creed oyunu keyifli olur mu?

Kaynak: http://oyungezer.com.tr/haber/36822-a...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın