Görüş Bildir
Haberler
Yeni Assassin’s Creed Oyununu Bekleyenlere Kötü Haber

Yeni Assassin’s Creed Oyununu Bekleyenlere Kötü Haber

Her yıl yeni bir Assassin’s Creed oyununu piyasaya süren Ubisoft’un 2016’da seriyi nasıl devam ettireceği merak konusuydu. Ancak firmadan gelen açıklamayla bu yıl herhangi bir ana oyun geliştirilmeyeceği kesinleşmiş oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çeyrek raporlarının paylaşıldığı duyuruda Assassin’s Creed hakkında konuşan Ubisoft’un tepe ismi Yves Guillemot, yeni Assassins Creed’in gelmeyeceğini resmen açıkladı.

Teknolojinin yeni nimetlerinden faydalanmak amacıyla biraz daha beklemeye karar verdiklerini belirten Guillemot, bu aradan sonra seriyi iyi noktalara taşıyacak yeni bir oyunla karşımıza çıkacaklarını ifade etti.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
34
9
7
6
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Vladimir Katrinova

Geliştirmesinler zaten. 3. oyundan sonra seri boka sardı. Her oyun kabak tadı veriyor. Ana hikayenin geliştiği de yok ki. Para basmak için ana hikayeyi durdu... Devamını Gör

Şarköylü metalci

hacı gerekirse 2-3 sene de bekleriz yeter ki son oyunlardaki gibi tek düze görevler 0-13 yaş zeka seviyesinde senaryo yapmasınlar..

onur şahin

ac 3 e kadar sıkı bir ac fanı olarak mutlu oldum. gerek sürekli karakter değişmesi gerek her sene oyun çıkarması kalitesini gerçekten düşürdü. sırf daha çok ... Devamını Gör