Görüş Bildir
Haberler
Yemek Alışkanlıklarına Göre Çocuğunun İlerideki Mesleğini Söylüyoruz!

Yemek Alışkanlıklarına Göre Çocuğunun İlerideki Mesleğini Söylüyoruz!

Her annenin en büyük hayali çocuğunun güzel bir meslek ve gelecek edinmesi. 

Peki sen çocuğunun ilerideki mesleğini merak ediyor musun? Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Merhaba. Varsa çocuğunun yaşını öğrenelim öncelikle!

2. Yavaş yavaş yemek alışkanlıklarını öğrenmeye başlayalım. Hangisini çocuklarına iç rahatlığıyla yedirirsin?

3. Diyelim ki bir gün ailecek dışarı çıktınız ve yemek yediniz. Henüz 6 yaşında olan çocuğun orada yediği yemeği çok beğenmiş ve sürekli senden o yemeği yapmanı istiyor. Ne yaparsın?

4. Tarif demişken; internetteki yemek tarifi videolarıyla aran nasıl?

5. Peki bu videoları nasıl izlemeyi seversin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu izlediğin tarifler çoğunlukla gerçek bir Anadolulu gibi pasta börek videoları mıdır yoksa restoran menülerinde gördüğün yemeklerin videoları mıdır?

7. Yemek tarifi konusunda ne kadar paylaşımcı olduğunu da öğrenelim :) İzlediğin bu tarif videolarını nerede paylaşırsın genelde?

8. Haftanın kaç günü yemeğini kendin yaptığını da öğrenelim ve sonucu görelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mimar!

Verdiğin cevaplara göre senin çocuğunun ilerideki mesleği: Mimarlık! Senin yaratıcı düşünme kabiliyetin çocuğuna geçmiş resmen! Bir şeyler üretmenin, zihnini sonuna kadar zorlamanın gerçek ölümsüzlüğü getirdiğini biliyorsun! Bu yüzden çocuğunu da tıpkı kendin gibi yetiştiriyorsun! Hiç bozma :)

Yazılımcı!

Verdiğin cevaplara göre senin çocuğunun ilerideki mesleği: Yazılımcılık! Onu öyle bir yetiştireceksin ki tıpkı senin gibi çözülmeyecek problemlerin altından kolaylıkla kalkacak. Birazcık yol göstermen yeterli, sonunda en doğrusunu yapacaktır :)

Pilot!

Verdiğin cevaplara göre senin çocuğunun ilerideki mesleği: Pilotluk! O da senin gibi çılgın bir adrenalin bağımlısı olacak büyüyünce. Yeryüzündeki maceralar kesmeyecek ve gözünü yukarılara dikecek! Tavsiyemiz gözünü hiç aşağı çevirmemesi :)

Doktor!

Verdiğin cevaplara göre senin çocuğunun ilerideki mesleği: Doktorluk! Çünkü onu öyle güzel, öyle insan sevgisiyle dolu yetiştireceksin ki hayatını insanları korumaya ve yaşatmaya adayacak! Belki de olabileceklerin en güzeli :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
181
93
87
41
25
18
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Damla Altunbaş

daha benim mesleğim yok çocuğum mimar olcak vay aq bak sonunda haklı vay be Verdiğin cevaplara göre senin çocuğunun ilerideki mesleği: Mimarlık! Senin yaratı... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Mimar! Verdiğin cevaplara göre senin çocuğunun ilerideki mesleği: Mimarlık! Senin yaratıcı düşünme kabiliyetin çocuğuna geçmiş resmen! Bir şeyler üretmeni... Devamını Gör

Nehir Braderin

ben de doktor olucam zaten o yüzden güzel