Görüş Bildir
Haberler
Yediğin Kazıklar Senin Psikolojini Ne Kadar Bozdu?

etiket Yediğin Kazıklar Senin Psikolojini Ne Kadar Bozdu?

Kim bilir yediğin kazıklar psikolojini nasıl bozdu, eğer öğrenmek istiyorsan;

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını söylersen süper olur!

3. Öncelikle, etrafındaki insanları tanımanın yollarından biri de zor gününde yanında olup olmadıklarına bakmaktır. Söyle bakalım, senin en zor gününde yanında olan kimdi?

4. Peki bu görselin sana hangi duyguyu çağrıştırdığını söyler misin?

4. Peki bu görselin sana hangi duyguyu çağrıştırdığını söyler misin?

5. Peki gördüğün rüyaların konuları genel olarak bunlardan hangisi oluyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Canımı sıkan bir şey olduğunda ........................"

7. Kendini kötü hissettiğin zamanlarda genelde bunlardan hangisini yapıyorsun?

8. Issız ve karanlık bir ormanda tek başına yürüdüğünü düşün. İlk yapacağın şey ne olurdu?

9. Son olarak, kendinle barışık bir insan olduğunu düşünüyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yediğin kazıklar senin psikolojini derinden etkilemiş gibi!

Sen zamanından yakın çevrenden o kadar çok zarar görmüşsün ki insanlara karşı olan güvenini kaybetmişsin. Etrafındaki insanlara ne kadar içtenlikle gidersen git çoğunun çıkar ilişkisi kurduğunu fark etmişsin. Tabii bazıları seni derinden üzerken bazılarını çok da umursamamışsın. Fakat genel olarak baktığında seni hayal kırıklığına uğratanlar en yakınların olmuş. Özellikle aşk hayatında oldukça üzülmüş gibisin. Geçmişte hayatına aldığın kişi tarafından oldukça ağır bir darbe almışsın. Ona tüm sevgini, duygularını yansıtırken karşınaki insanın bunları görmemesi seni derinden etkilemiş. Onun güvenini sağlamak için elinden geleni yapmışsın. Ona karşı olan hislerini, duygularını tüm açıklığıyla göstermişsin. İçini açmışsın fakat onun seni yarı yolda bırakmasıyla da yıkılmışsın. Seni belki de derinden etkileyen en büyük olay bu olmuş. Her ne kadar olayı geçmişte bıraksan da içinden atamamışsın. Zaman zaman aklına gelip üzüldüğün oluyor. Keşke böyle olmasaydı diye kendini çok üzüyorsun. Fakat bundan sonra da hiçbir yapamayacağını, bazı şeylerin düzelemeyeceğinin de farkındasın. O yüzden çaresizce olan bu olay üzülüyorsun. Doğal olarak, içinden atamadığın bu durum psikolojini etkiliyor. Çoğu zaman olumsuzluğa kapılıp, bir daha kimseye duygularını açamayacağını düşünüyorsun. Açsan bile bir daha güvenemeyeceğini düşünüyorsun. Sana bir şey söyleyelim mi? Her şeyi geçmişte bırakmaya bak çünkü kimse senden değerli değil. Elbette unut demiyoruz ama bu olaydan ders çıkar. Bundan sonra da adımlarını ona göre at. Senin karşına seni çok sevecek, tüm bu yaşadıklarını unutturacak biri çıkacak. Sadece biraz zamana ihtiyacın var. Her şey olacağına varır. Yaşadığın bu durum seni doğru kişiye götürecek. Umudunu hiçbir zaman kaybetme. Hayat karşına er ya da geç seni değerli hissettirecek o kişiyi çıkaracak.

Yediğin kazıklar senin psikolojini biraz bozmuş gibi!

Sen zamanında hayatına aldığın insanlardan dolayı biraz hayal kırıklığına uğramış gibisin. Özelikle en yakın arkadaşım dediğin insanların senin arkandan işler çevirdiğini anladığında bayağı üzülmüşsün. Sen insanların en kötü gününde yanında olmaya çalışan, sevdiklerine değer veren ve bunu derinden hissettiren bir insansın. Doğal olarak sen de karşındaki insanlardan bunu bekliyorsun. Çünkü onların da aynı şekilde sana değer verdiğini düşünüyorsun. Fakat onların sadece senin iyi gününde yanında olduklarını gördüğün gün hayal kırıklığına uğramışsın. Bazı insanları hayatından çıkarmaya, kendinden uzaklaştırmaya çalışıyorsun. Senin kötü gününde yanında olmayacaklarsa hiç olmasınlar düşüncesindesin. Senin verdiğin değeri hiçbir şekilde hak etmediklerini düşünmeye başlamışsın. Hayatına sadece sana değer veren, kötülüğünü düşünmeyen insanları almaya başlamışsın. Bu belki de kendini iyi hissedebilmenin en güzel çözümüdür. Bu yaşadığın olaylardan ders almaya çıkarmışsın. Hayatına aldığın kişilere kendini çok fazla kaptırmadan, mesafeyi koruyarak iletişim kuruyorsun. Hiçbir beklentiye girmemeye çalışıyorsun. Zaten bu hayal kırıklığının en büyük sebebi de büyük bir beklentiyle karşımızdaki insanla iletişim kurmak. Tabii istediğimizi göremeyince de hayal kırıklığına uğramak kaçınılmaz oluyor. Elbette geçmişte yaşadığın bu durumlar seni derinden etkiledi. Psikolojik olarak da zor zamanlar geçirdin. Bu yediğin kazıklar sadece arkadaş genelinde değil, herhangi biri de olabilir. Ne bileyim bir sevgilin, bir akraban vs. Ben sadece bir örnek vererek içinde yaşadığın durumu ve hissettirdiklerini anlattım. Evet, yediğin bazı kazıklar senin psikolojini biraz bozmuş ama tekrardan güçlü bir şekilde ayağıya kalkmayı başarmışsın…

Yediğin kazıklar senin psikolojini pek bozmamış gibi!

Sen zamanında gerek arkadaşların gerek sevgilinden güzel kazıklar yemişsin. Karşındaki insana fazlasıyla değer veren bir yapın olduğu için tüm samimiyetinle onlara yaklaşıyorsun. İçindeki duygu ve düşünceleri olduğu gibi söylüyorsun. Çünkü karşındaki insanın da senin gibi olduğunu düşünüyorsun. Fazla iyi niyetli ve safsın. İnsanlar çıkarları için sana yaklaşırken sen sadece samimi olduklarını düşünüyorsun. Bu senin içindeki temiz duygulardan kaynaklanıyor. Her insanın içinde iyi ve kötü taraf vardır. Tarafını seçmek senin elindedir. Sen bunca zamandır hep iyi olanı seçmek, güzel şeyler düşünmek, insanları mutlu etmek istemişsin. Bunu yaparken de en çok sen üzülmüşsün. Fakat öyle bir kırılma noktası yaşamışsın ki artık ne insanları ne de söylenilenleri kafana takmaya başlamışsın. Kendini diğer insanlar yüzünden üzmek, psikolojini bozmak artık saçma gelmeye başlamış. Yani kendi değerini onlarla ölçmek doğru gelmiyor gibi. O yüzden senin bundan sonra kimse psikolojini bozamaz. Sen geçmişe nazaran çok daha iyisin. Kimse senden değerli değil. Herkes aklını başına alsın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
786
234
138
88
56
49
39
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Furkan

Yediğim darbeler 15 Temmuzda bile yaşanmadı

Yaren Ermiş

Yediğin kazıklar senin psikolojini derinden etkilemiş gibi!

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Yediğin kazıklar senin psikolojini derinden etkilemiş gibi! / o kadar çok yedirdiler ki kazıkları, kazıklı voyvoda yanlarında solda sıfır kalır 😏😀😀