Görüş Bildir
Haberler
YDS Sınavı Ve Başvuruları Ne Zaman? ÖSYM 2022 YDS Sınav ve Başvuru Tarihleri…

YDS Sınavı Ve Başvuruları Ne Zaman? ÖSYM 2022 YDS Sınav ve Başvuru Tarihleri…

dila bahar
09.11.2021 - 15:14

ÖSYM tarafından düzenlenen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı’nın ne zaman olacağı ve başvuru tarihleri merak konusu. Akademik kariyer hedefleri olan vatandaşlar YDS başvurusu ne zaman sorusuna yanıt arıyor. Peki YDS ne zaman, başvurular başladı mı? İşte ÖSYM 2022 YDS sınav ve başvuru tarihleri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

YDS sınav tarihleri binlerce vatandaşın gündeminde yer almakta. Akademik kariyer hedefleri olan öğrencilerin katılacağı sınav öncesi en çok merak edilen ise sınavın ne zaman yapılacağı. Peki, YDS ne zaman, başvurular başladı mı?

YDS Sınavı Ve Başvuru Tarihleri Ne Zaman?

YDS Sınavı Ve Başvuru Tarihleri Ne Zaman?

ÖSYM sınav takvimi ÖSYM tarafından 2022 Yılı Sınav Takvimi henüz ilan edilmedi. 2021’de YDS sınavı 18 Nisan ve 10 Ekim tarihlerinde yapıldı. 2022 Yılı Sınav Takvimi henüz ilan edilmedi. YDS başvuru tarihleri ÖSYM sınav takvimi duyurulunca haberimizde yer alacaktır. 2021 YDS sınav başvuru tarihi, YDS 2021 sınavı ve YDS sınav ücreti şöyle olmuştu:

YDS Sınavına Kimler Girer?

YDS Sınavına Kimler Girer?

Sınava; kadro karşılık gösterilmek suretiyle sözleşmeli olarak çalışan personel dahil olmak üzere, aylıklarını 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, 926 sayılı Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu, 3269 sayılı Uzman Erbaş Kanunu, 3466 sayılı Uzman Jandarma Kanunu, 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu ve 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu hükümlerine göre almakta olan personel katılabilir. Ayrıca yabancı dil bilgisi seviyesini tespit ettirmek isteyenler, üniversitelerce kendilerinden YDS puanı istenen öğrenciler ve diğer adaylar da bu sınava katılabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın