Görüş Bildir
Haberler
Yazın Enerjisini Buram Buram Hissediyoruz! Temmuz Ayında Burcunu Ne Bekliyor Anlatıyoruz!

Yazın Enerjisini Buram Buram Hissediyoruz! Temmuz Ayında Burcunu Ne Bekliyor Anlatıyoruz!

zeynepanlatsin
01.07.2022 - 16:47 Son Güncelleme: 01.07.2022 - 17:21

Hoş geldin sevgili astroloji sever!

Geçtiğimiz aya nazaran biraz daha sakin, umut dolu, canlı bir Temmuz ayına giriş yapıyoruz. Yazın enerjisi neredeyse tüm burçlara bir yerlerden dokunuyor, zaten canlanmak için de epeydir beklemedeyiz. Peki gündemimizde neler var?

Her ay olduğu gibi bu ay da bir dolunayımız bir de yeni ayımız var. 13 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunayla biraz Plutonik, dönüşüm enerjili, hatta birçok konuda tamam – devam kararlarının verildiği epey de net bir sürece giriyoruz. Bu dolunay kafalarda soru işareti bırakmamaya kararlı, bu kariyer de olabilir ilişkiler de, adeta bitmesi gereken bir sayfayı bir daha açılmamak üzere kapatacak.

Ayın sonunda 28 Temmuz’da Jüpiter’den destekli güzel ve canlı bir Aslan Yeni Ayı var, ayı bir yeni ayla kapatmak da güzel, yeni başlangıçlarla bir sonraki aya adım attıracak bizi. Hem de oldukça enerjik bir yeni ay bu, aşk enerjisi var, eğlence enerjisi var, yaşamın keyfini alma enerjisi var, doğru kullanırsak oldukça canlandıran bir yeni ay olacak.

Dikkat edilecek bir günümüz var, yorumlarda da hangi alanlarda tesir alabileceğimize dair bilgiler vermiştim. 20 Temmuz Güneş ve Pluto’yu karşı karşıya getiriyor. Güç ve ego savaşları, biraz manipülatif tavırlar, bir miktar baskı hissettirebilecek bir gün. Ancak aynı zamanda her birimiz için oldukça derinden dönüşümü de tetikleyecek, küllerden doğma vakti.

O halde lafı fazla uzatmayalım, Temmuz ayında burcunu neler bekliyor anlatalım, önceliğin yükselen burcun olsun, iyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce Yükselen Burcunu Okumayı Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kariyerinde yepyeni bir dönem başlıyor Koç!

Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Temmuz ayının ilk günlerinde düşüncelerin, iletişimin, aldığın kararlarla ilgili biraz karışıklık, kafa dalgınlıkları veya yanlış anlaşılmalar olabilir sevgili Koç ve yükselen Koç. Zira iletişim ve haberler evin olan 3. Evinde seyreden Merkür, Neptün’le kare açılanarak biraz algıları dağıtıyor, hızlı kararlar almaman veya her duyduğuna inanmaman önemli ayın 5’ine kadar, sonrası ise güzel. Yönetici gezegenin Mars 5 Temmuz’da Boğa burcuna yani senin 2. Evine girerek para konularını hareketlendirmekte. Sahip olduğun kaynakları korumak bir yana, belki de yepyeni iş fırsatları için de kolları sıvayabilir, ay boyunca mücadeleni para kazanma üzerine kurgulayabilirsin. Mars özellikle uzun zamandır beklemede olan alacakların veya girişimde bulunmak istediklerinle ilgili sana destek verecek sevgili Koç ve Yükselen Koç. 

Yine 5 Temmuz’da Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi ile hali hazırda burada seyreden Güneş’in de vesilesiyle odağın evin, yuvan, yaşam alanın ve ailene kayıyor. Belki taşınma gündemin olabilir, belki ailenle ilgili bazı güzel kararlar verebilir, evini, yuvanı değiştirebileceğin çeşitli adımlar atabilirsin. 18 Temmuz’da Venüs de bu alana gelerek zaten yuvana, hanene keyifli haberler ve huzur, uyum getirebilir. Burada dikkat çeken bir gün var yalnız sevgili Koç ve Yükselen Koç, 20 Temmuz’da buradaki Güneş, tam karşısındaki Pluto ile karşıt açı yapacak. Bu hem ev, aile, ebeveynler alanında hem de kariyerinle ilgili biraz can sıkıcı bir gün olabilir, otorite figürleri ile ilgili bazı sürtüşmeler yaşatabilir veya kariyerinle ilgili güçlü bir dönüşüm getirebilir. Yalnız şayet öfkene hakim olur ve sağduyuyla hareket edersen de oldukça kalıcı ve seni çok güçlendirecek sağlam bir adım da atabilirsin, tek dikkat etmen gereken gücü israf etmemek ve öfkeyi kontrol edebilmek. 

13 Temmuz’da Oğlak burcunda yani senin kariyer ve toplumsal görünüm alanında güçlü, dönüştürücü bir dolunay var. Bu haftadan itibaren değişim odaklı, var olandan belki de daha farklı ve kalıcı bir kariyer adımı atman mümkün sevgili Koç ve Yükselen Koç. Zaten Mars da Boğa seyrindeyken sana para ve kariyerle ilgili mücadele gücü vermekte, şayet iş değiştirme niyetin varsa veya artık sürüncemede kaldığı için seni fazlasıyla rahatsız eden bir durum söz konusuysa güçlü biçimde sonuçlanabilir, belki de bu dolunayla bir sayfayı kapatıp yeni bir sayfa açabilirsin kariyerinde. 

19 Temmuz’da Merkür, 22 Temmuz’da da Güneş Aslan burcuna geçiş yapıyor, burası senin kendi yaratıcılığını, yeteneklerini, benliğini ortaya koyduğun ev, bu da demek oluyor ki parlaman, öne çıkman, sahnede olman çok mümkün sevgili Koç ve yükselen Koç. Şayet yeteneklerini bir maddi kaynağa dönüştürmek niyetindeysen veya tanınmak, bilinmek istiyorsan gözleri üzerine çekebilirsin bu 1 aylık süreçte. Aynı zamanda burası aşk meşk ve flörtler de demek, dikkat çekeceğin için de çevrene tatlı flörtler doluşturman da mümkün sevgili Koç ve Yükselen Koç :) 

Hemen ardından ayı kapattığımız Aslan Yeni Ayı da 28 Temmuz’da yine bu alanda, belki yepyeni bir hobi, belki kendini ortaya koyacağın yeni bir adım, belki de tatlı mı tatlı, romantik bir yeni aşk kapını çalabilir şayet bekar bir yükselen Koç isen :) Kendinle ilgili vereceğin güzel bir karar, atacağın yeni bir adım sahnede olmanı sağlayacak, o nedenle bu süreci iyi değerlendir derim.

Evet sevgili Koç ve Yükselen Koç, nispeten enerjileri güzel, güçlü, yaz ateşine yakışır bir Temmuz bekliyor bizi. Bayramını şimdiden kutlar, güzel bir Temmuz geçirmeni dilerim!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Önemli kararların eşiğindesin Boğa!

Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

Temmuz ayının ilk günlerinde biraz para konularında dalgınlık, yanlış yerlere yanlış ödemeler yapmak, gereksiz harcamalar veya dikkat dağınıklığı olabilir sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, zira Merkür Neptün’le kare açılanıyor, biraz dikkat istiyor senden. Ayın 5’inden itibaren ise Mars’ı burcunda ağırlayarak sahneye “ben” diye çıkacak motivasyonu bulmaya başlıyorsun. Çok daha enerjik, canlı, kendini ortaya koymaya hevesli olabilirsin ay boyunca. Kendine hedefler koyman ve mücadele etmen sana çok olumlu sonuçlar verebilir. Biraz dürtüsel hareket ettirebilir sadece seni, o kısma biraz dikkat etmek isteyebilirsin. 

Yine 5 Temmuz’dan itibaren Merkür Yengeç burcuna yani senin iletişim, haberler, kararlar alanına giriyor, bu da demek oluyor ki yepyeni kararlar almaya başlıyorsun. İletişimin hızlanabilir, bize kendinle ilgili çok önemli haberler verebilirsin, kendin de seni yakından ilgilendiren haberler alabilirsin. 18 Temmuz’da yönetici gezegenin Venüs de bu alanda seyre başlayarak sana sürpriz tatlı haberler getirecek kapıları açıyor. Bu aşk konuları da olabilir, işinle ilgili de olabilir, hatta bir eğitime de başlayabilirsin bu süreçte, bu da sana kariyer olarak dönebilir. 

Dikkat edilecek bir günümüz var, o da 20 Temmuz. Yine burada yani iletişim evinde seyreden Güneş ile Pluto karşıt açı yaparak biraz manipülatif iletişimlere sebep olabilir. Belki yakın çevrenle ilgili bomba etkisi olan bir haber alabilirsin, kendini bir güç savaşı içerisinde bulabilirsin, şayet biraz öfkeni kontrol edebilirsen aslında ciddi bir dönüşüm kararı da verebilirsin kendinle ilgili, hatta aldığın bu karar kalıcı bir sonuç da getirebilir hayatına. 

13 Temmuz’da Oğlak burcunda bir Dolunay var, bu Dolunay’a Pluto da eşlik etmekte, uzaklardan alacağın bir haber, şayet yurt dışı veya uluslararası konularla ilgili bir kariyerin varsa bu alanlar, şayet akademisyensen veya akademik konularla ilgili sürüncemede kalmış bir beklentin varsa bu konu güçlü biçimde sonuçlanabilir. Bu senin yurt dışı bağlantılarınla ilgili de dönüştürücü bir dolunay aynı zamanda, belki bir fırsat açılabilir, bu temalarda bir konu kesin biçimde sonuca erebilir bu tarih civarında.

19 Temmuz’da Merkür, 22 Temmuz’da da Güneş Aslan burcuna yani senin ev, yuva, aile, yaşam alanını temsil eden alana giriş yaparak odağını yaklaşık bir ay boyunca bu konulara taşımakta. Belki taşınma gündemin olabilir, dolunay ertesi olduğu için de o dönem yaşayacakların belki yuvanı, aileni ilgilendiren konulara da netlik getirebilir. Ailece oturup üzerinde düşüneceğiniz bazı gündemleriniz belirebilir. Zaten hemen ardından gerçekleşecek olan 28 Temmuz Aslan Yeni Ayı da ev, yuva, aile temalarında yepyeni bir başlangıç işareti vermekte. Hatta bu başlangıç, bu yeni adım senin için şanslı, güzel de bir adım olabilir. Kendine yeni bir yaşam alanı yaratman, yepyeni bir yola çıkman, belki hatta kariyerinle ilgili de bir başlangıç söz konusu bu yeni ayda. 

Evet sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, yaz enerjisini hissettiren canlı bir Temmuz ayı bekliyor bizi. Şimdiden bayramını kutluyorum, umarım güzel haberler aldığın şahane bir Temmuz ayı yaşarsın!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Para konularına bir netlik geliyor İkizler!

Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

Temmuz ayının ilk günlerinde burcunda seyreden Merkür, Neptün’le kare açılanıyor ve bu biraz kafanı karıştırıyor sevgili İkizler ve Yükselen İkizler. Kendinle ilgili ani kararlar vermemen, duyduklarını dikkatle dinlemen ve hatta zihnini bu birkaç gün rölantiye alman daha iyi olabilir. Zira 5 Temmuz’dan itibaren Mars 12. Evine yani Boğa burcuna giriş yapacak. Bu da birazcık bilinçaltını hareketlendirecek sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Enerjini biraz düşük bulabilirsin, iç dünyan biraz fazla aktif olacağı için rüyaların da coşabilir. Tepkilerini içine atman, belki istediğin gibi hareket edememen sana güçsüz hissettirebilir, ancak bunun güzel tarafı hareketli olan bu bilinçaltının senin yaratıcılığını da çok artırması. Bu süreçte içini dinleyip, biraz kendine odaklanıp oradaki hazineye enerjini vermen sana sonrası için müthiş güç verecek.

Yine aynı tarihlerde yöneticin Merkür Yengeç burcuna yani senin para evine giriş yapıyor, bu da zihnini odağını para kaynaklarına, belki kariyerine yönlendiriyor biraz. Daha çok para kazanabileceğin kararlar alabilir hatta bu alanda biriyle tanışabilirsin, 18 Temmuz’da Venüs’ün de bu alana gelişiyle para konularında güzel gelişmeler de yaşamaya başlayabilirsin, Venüs’ün sevdiği bir ev burası, sana da eli boş çıkmayacaktır. Dikkat etmemiz gereken bir gün var yalnız bu temalarda, o da 20 Temmuz, yine buradaki Güneş, Pluto ile karşıt açı yapıyor. Belki kendini engellenmiş hissettirebilir, biraz tatsız görünümlü bir açı, ancak aynı zamanda bu konularda güçlü bir dönüşüm enerjisi de var. Belki alacağın bir karar bu dönüşümü tetikleyip sana maddi anlamda olanak da sağlayabilir, ancak öfkeye ve manipülasyona dikkat ederek, sağduyuyla hareket etmen mühim.

13 Temmuz’da Oğlak burcunda oldukça güçlü bir Dolunay var sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, yine para konularında bir netlik, belki sonlanma, belki de bir sayfanın kapanması işareti var. Bu dolunay da Pluto’dan tesir almakta, para konularını tetiklediği için bu kariyerinle ilgili de bir dönüşüm işareti veriyor aslında. Öte yandan şayet evli isen bu dönüşümü eşin de yaşayacak olabilir, belki ortak kaynaklarınızla ilgili nihai bir karar verdirmeye götürebilir sizi bu dolunay. Miras, nafaka, kredi gibi dışarıdan elde edilen gelirlerle ilgili de şayet bir şeyler bir hamle beklemekte ise bu dolunay onu da kalıcı biçimde netleştirir. 

19 Temmuz’da Merkür, 22 Temmuz’da da Güneş Aslan burcuna giriş yapıyor, zihin hareketleniyor, kararlar ışıldamaya başlıyor, iletişim çok artıyor, adeta seni yakın çevrende bir sosyal kelebeğe dönüştürüyor bu süreç sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, o kadar çok haber alabilirsin ki bu senin zihnini ve düşüncelerini de değiştirebilir. Belki seni yeni bir karar almaya da itebilir, aynı zamanda varsa kardeşlerinle ilgili gündemler de odağına çok düşebilir. Hemen akabinde bu alanda gerçekleşecek 28 Temmuz Aslan Yeni Ayı zaten bize diyor ki İkizler bu ayı yepyeni bir kararla sonlandırıyor :) Bu yeni bir eğitime başlamak olabilir, kendinle ilgili bir kararı artık herkesle paylaşmak olabilir, hatta kafa karışıklığını ve o çok meşhur kararsızlığını bile sonlandırıp kararlı, güzel ve parlak bir adım atmanı sağlayabilir, zira güzel bir yeni ay bu ışıl ışıl.

Evet sevgili İkizler ve yükselen İkizler, yaz sıcaklarının tatlı enerjisini veren bir Temmuz ayı bekliyor bizi. Şimdiden bayramını kutlarım, umarım şahane haberler aldığın güzel bir ay olur senin için.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

İlişkiler konusunda nihai karar veriliyor Yengeç!

Hoş geldin Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Temmuz ayının ilk günlerinde biraz kafa karışıklığı, içsel olarak bilinçaltında biraz huzursuz hissedebilirsin sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, zira Neptün 12. Evindeki Merkür’e kare açılanarak biraz bilinçaltını zorluyor, seni hayallere sürüklüyor, dalgınlaştırıyor, ancak geçici. İlk günlerinde biraz kendine kalman, zihnine de izin vermen iyi olabilir. 5 Temmuz’dan itibaren Mars’ın Boğa burcuna girişiyle gelecek hayallerin, planların, projelerin hareketlenmeye başlıyor zaten, sosyal çevren de öyle. Kendini fazla aktif bulabilirsin, özellikle hedeflerin için adımlar atmak istiyorsan bu evre şahane. Bekleyen projelerin için artık harekete geçmek, kendini göstermek, kariyer planlarına hız vermek için canlanmış ve enerjik bulacaksın kendini.

Yine 5 Temmuz’da Merkür senin burcuna geçiyor, artık kararların, kendinle ilgili hedeflerin, düşüncelerin hız kazanmaya başlıyor, bize biraz kendinden bahsetmeye başlıyorsun sevgili Yengeç, kabuktan çıkıyorsun kendi sezonunda :) Güneş de burada zaten 22’sine kadar, üstelik 18’inde bir de Venüs buraya geliyor, şahane bir dönem başlıyor senin için. Yepyeni flörtler kapını çalabilir, kendini daha çekici, daha rahat ortaya koyan bir enerjide bulabilirsin, çevren de bu tatlı enerjini fark etmeye başlayacak zaten. Sadece bir günümüz var dikkat etmemiz gereken, o da 20 Temmuz. Senin burcunda seyahatteki Güneş, Pluto’nun karşısına geçiyor. Özellikle Yükselen Yengeç’ler için bu ilişkiler konusunda dikkat gerektiren bir gün, şayet ilişkisi olan bir yükselen Yengeç isen ilişkin içerisinde güç ve ego savaşlarına çok açık bir gün, manipülatif bir enerjisi var, krizleri daha da ortaya çıkarabilecek güçte. Ancak aynı zamanda da bu vesileyle kendini yenilemen, dönüştürmen ve içindeki asıl gücü fark etmen açısından da çok kıymetli.

13 Temmuz’da ilişkiler evinde bu bahsettiğim tesirleri öncesinde hissettirmek için hizalanacak bir Oğlak Dolunayı var sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç. Bu tam olarak sana tamam – devam kararını verdirecek güçte, bu kez gerçekten büyük krizler varsa kopma noktasına gelinebilir, şayet bir şeyler aslında gereğinden fazla büyüdüyse de toparlanıp yola çok daha güçlü biçimde devam da edebilirsiniz. Bekar Yengeç’ler için de sürüncemedeki ilişki konuları, “biz şimdi neyiz”ler cevabını çok net buluyor bu dolunayla, gri rengi pek olmayan bir dolunay bu, ya siyah ya beyaz. Ancak sonuç her türlü zaten olması gerektiği biçimde sonuçlanıyor.

19 Temmuz’da Merkür, 22 Temmuz’da da Güneş Aslan burcuna giriş yapıyor sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, ay sonuna kadar artık tüm gündem para, maddi kaynaklar, kendi yeteneklerin ve değerlerin. Öne çıkarmak istediğin ve paraya dönüştürmeyi düşündüğün yeteneklerin, güçlerin artık sahneye çıkıyor, zihnin bu konulara daha fazla kayıyor, hatta yeni kariyer ve maddi anlamda sana yenilikler sunacak bir Aslan Yeni Ayı’na hazırlıyor seni bu geçişler. Zira ayı 28 Temmuz’da Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay ile kapatıyoruz. Yepyeni bir maddi kaynak, kariyer yolu, oldukça da şanslı ve güzel bir adım bekliyor seni bu yeni ayla.

Evet sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, yazın enerjisini yoğun biçimde hissettiren canlı bir Temmuz ayı var önümüzde. Şimdiden bayramını kutluyorum, umarım şahane haberler aldığın bir ay olur senin için.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Sahneye çıkmaya hazır ol Aslan!

Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

Temmuz ayının ilk günlerinde özellikle gelecek planlarınla ilgili ani, hızlı kararlar vermemen, bazı engeller yüzünden de kendini yılgın hissetmemen önemli sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, zira Merkür bu alanda seyrederken Neptün’le kare açı yapıyor, çok yüksek hayaller belki bugünlerde hızlı kararlar alırsan düşündüğünden farklı sonuçlanabilir, o nedenle kendine kal, planla ancak harekete geçme. 

5 Temmuz’dan itibaren Mars Boğa geçiş yapıyor, bu da kariyer ve toplumsal görünüm alanında seni hem mücadele hem de motivasyona çağırıyor sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, kendini daha rahat ortaya koyabilir, gücünü gösterebilir ve oldukça da cesur adımlar atabilirsin bu süreçte. Sadece buradaki Mars aynı zamanda rekabet de getirir, bu rekabetin öfkeli tutumlara yol açmamasına özen göstermek isteyebilirsin, hatta mücadelen mümkünse sadece kendinle olsun :) 

Yine aynı tarihte Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor, bu da bilinçaltına kısa süreliğine bir hareket getiriyor sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, belki derinlere attığın bazı konularla yüzleştirebilir seni bu geçiş, hayal gücünü artırabilir. Aynı zamanda burası biraz da bizim gizli alanlarımız, senden gizlenen bazı şeyleri de öğrenip duyman mümkün bu geçişte. 18 Temmuz’da Venüs’ün buraya gelmesi ise aslında sana içsel olarak bir iyileşme sağlayacak, kendinle kalmanın huzuru, seni rahatsız eden konulardan uzaklaşmak bu süreçte mümkün. Aynı zamanda buradan geçen Venüs gözlerden uzak, platonik, gizli aşk ilişkilerine de çekebilir seni haberin olsun ;) Yalnız dikkat edilecek bir günümüz var, 20 Temmuz. Hali hazırda bu 12. Evinde seyreden Güneş, Pluto ile karşıt açılanarak seni içsel olarak biraz sıkıştırabilir, kendini güçsüz, baskı altında hissettirebilir, sağlıkla ilgili de özen isteyen bir gün, buna dikkat.

13 Temmuz’da Oğlak burcunda bir dolunay yaşayacağız, iş çalışma ortamın, mesleğin, ofisinle ilgili çok güçlü bir dönüşüm ve hatta sürüncemede kalan konuları da nihayete erdiren bir netlik enerjisi var bu dolunayın sevgili Aslan ve Yükselen Aslan. Şayet değişmesi gerektiği halde direniş gösterdiğin konular varsa işinle ilgili, bu dolunay gri alan bırakmadan sana çok net bir dönüşüm getirebilir. Bu kalıcı bir işaret aslında, tamam ya da devam kararını verirken sana pek de açık kapı bırakmıyor. Aynı zamanda yine bu alanın sağlık göstergesi olduğunu da unutmayalım, geçiştirdiğin sağlık konularıyla ilgili bir sonuçlanma da getirebilir bu dolunay sana. 

19 Temmuz’da Merkür’ün, 22 Temmuz’da da Güneş’in Aslan geçişiyle tam olarak senin dönemin başlıyor sevgili Aslan ve yükselen Aslan. Şayet Güneş Aslan olarak okuyorsan bu satırları sana çok mutlu seneler dilerim, umarım yeni yaşın güzellikler getirir. Yükselen Aslan olarak da sahne artık 1 aylığına pırıl pırıl senin, hem iletişimin ve fikirlerinle hem de varlığınla “ben” demenin keyfine varacağın güzel ve canlı bir süreç başlıyor senin için. Oldukça görünürsün, hedeflerin hayat amacın, kararların, sözlerin her şeyinle göz doldurduğun bir döneme adım atıyorsun. Hatta ayın sonunda gerçekleşecek yeni aya da ev sahipliği yaparak hayatına yepyeni sayfalar açıyorsun. 28 Temmuz Aslan Yeni Ayı sana ayı kapatırken yepyeni bir sen getiriyor, üstelik de oldukça şanslı ve parlak bir yeni ay bu, Jüpiter’den destekli. Bu hem ilişki konularında hem de kariyer konularında, kendini ortaya koymak istediğin alan her ne ise göz doldurmanı ve güzel fırsatları yakalayarak yepyeni adımlar atmanı çok destekleyecek.

Evet Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, yazın enerjisini buram buram hissettiren canlı bir Temmuz ayı var önümüzde. Hem doğum gününü hem de bayramını kutlarım şimdiden, umarım şahane bir Temmuz ayı olur senin için.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Geleceğini şekillendiriyorsun Başak!

Hoş geldin Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

Temmuz ayının ilk günlerinde yönetici gezegenin Merkür’ün bir miktar kafası karışık olacak, bu nedenle özellikle işin, kariyerin, toplumsal görünümünle ilgili hızlı kararlar almaman, duyduklarına hemen inanmaman veya kafa karışıklıklarının çok üzerine gitmemen iyi olabilir sevgili Başak ve Yükselen Başak. Sonrasında işler daha kolaylaşıyor, 5 Temmuz’da Mars Boğa burcuna giriş yapıyor, özellikle yurt dışı veya uluslararası konularla ilgili bir kariyerin veya planın varsa cesaret senden yana. Adımlar atabilir, kendini ortaya koyabilirsin. Aynı zamanda akademik konular, yayıncılık, eğitim gibi temalarla ilgili de atacağın cesur adımlar ay boyu seni destekleyecek. 

Yine aynı tarihte 5 Temmuz’da yönetici gezegenin Merkür Yengeç burcuna giriş yapıyor, sosyal çevren, gelecek planların, projelerin üzerine düşünmeye başlayabilir, çevreni genişletecek yepyeni insanlarla tanışabilirsin, hatta tanıştığın insanlar ve genişlettiğin bu çevre sana kariyer alanında da çok fayda sağlayabilir. 18 Temmuz’da Venüs de bu alana gelerek sana çok güzel destekler vermeye başlayacak. Bu aynı zamanda bazı arkadaşlıkların tatlı flörtlere dönüşmesine de olanak sağlayabilir tabi :) Burada tek dikkat etmen gereken gün 20 Temmuz, zira o gün hali hazırda burada bulunan Güneş, Pluto ile karşıtlık yaparak biraz gerginlik verebilir bu alana. Otorite figürleri veya sosyal çevrenle bazı manipülatif güç savaşlarına açık bu gün, öte yandan geleceğin için ciddi bir dönüşüm kararı verme ihtimalin de var, şayet bunu bir savaşa dönüştürmeden, kendi egonu da zedelemeden sağduyuyla hareket edersen oldukça güçlü ve güzel bir dönüşümün de işaretçisi.

13 Temmuz’da Oğlak burcunda güçlü, yoğun tesirli bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay senin için sevdiğimiz bir evde yani 5. Evinde gerçekleşiyor. Kendini ortaya koymak, sahneye çıkmak, yeteneklerini, hobilerini konuşturmak adına ciddi bir işareti var bu dolunayın. Öte yandan burası aşk, meşk, flörtler de demek, bu dolunayın güçlü bir netleştirme işareti var, bu da demek oluyor ki ne olduğu belli olmayan bir aşk öykün varsa tam anlamıyla nereye evrileceğini anlayabilirsin bu süreçte. Tamam – devam kararı verebilirsin, aklındaki bir kişi ile de durumların ne şekilde ilerleyeceğini görebilirsin. Buradaki bir dolunay bebek habercisi de olabilir aynı zamanda :)

19 Temmuz’da yönetici gezegenin Merkür, 22 Temmuz’da da Güneş Aslan burcuna yani senin 12. Evine geçiş yapıyor sevgili Başak ve Yükselen Başak, bu da bir miktar içe dönebileceğinin işareti aslında. Bilinçaltına attığın, belki görmek istemediğin, kaçtığın, kendinle ilgili bazı konularla yüzleşebilirsin bu bir aylık süreçte. Ama bunun güzel tarafı aslında derine itip de çözemediğin konuları çözüp tertemiz bir şekilde hayatına yön verebilmek için bir fırsat olması. Zira hemen ardından senin dönemin başlayacak Ağustos sonunda, o yüzden bu süreç biraz kendini fark ettiğin, içini temizlediğin, arındığın bir dönem. Bir de buradaki Güneş ve Merkür yaratıcılığı da çok artırır, hazır 5. Evinde bir dolunay tesiri de varken yaratıcı güçlerini ortaya çıkarmak, yazmak, çizmek, bestelemek, her ne ise içindeki güç onu değerlendirebilirsin. 

Ayın sonunda 28 Temmuz’da yine burada gerçekleşecek olan Aslan Yeni Ayı ile de bilinçaltında güçlü bir yenilenme, bir arınma ve kendinle ilgili güzel bir başlangıç yapma fırsatın var, ama bu yeni ayın istediği şey, o başlangıcı yapmadan önce kendi içindeki hesaplaşmaları tamamlaman. 

Evet sevgili Başak ve Yükselen Başak, yazın enerjisini yoğun biçimde hissettiren bir Temmuz ayı bekliyor bizi. Şimdiden bayramını kutlarım, umarım güzel haberler aldığın şahane bir ay olur senin için!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kariyerinle ilgili yepyeni adım ve başlangıçlara hazır ol Terazi!

Hoş geldin Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

Temmuz ayının ilk günlerinde Merkür’ün Neptün’le yaptığı kare açılanma biraz kafanı karıştırabilir sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, özellikle yurt dışı bağlantılı konuların, akademik konuların, seyahatlerin gibi temalarda biraz dikkat dağınıklığı olabilir, bir eğitime başlamak gibi fikrin varsa 5 Temmuz’a kadar kendine izin vermen iyi olabilir. 5 Temmuz’da Mars Boğa burcuna giriş yapıyor, bu da senin para, maddi kaynaklar, şayet evli isen eşinin maddi kaynakları ve kariyeri ile ilgili önemli gündemleri hayatına çekebilir. Motivasyonun para kazanmaya, kaynaklarını değerlendirmeye odaklanacak bu bir aylık süreçte. Belki kariyerinle ilgili cesur adımlar da atmak isteyebilirsin, miras, nafaka, kredi gibi dışarıdan elde ettiğin gelirlerle ilgili bazı gündemler getirebilir. 

Yine 5 Temmuz’da Merkür Yengeç burcuna giriş yapıyor, bu geçişle kariyer hanende ciddi bir hareketlenme söz konusu olmaya başlayacak. Şayet iş veya konum değiştirme niyetindeysen bu süreçte önemli görüşmeler yapabilir, imzalar atabilirsin. Güneş de bu süreçte burada zaten, o da senin görünürlüğünü desteklemekte. Aynı zamanda 18 Temmuz itibariyle de biricik yöneticin Venüs bu alana yani Yengeç burcuna geçerek müthiş desteklerini sana sunmak için hizalanmaya başlıyor. Kariyerin, toplumsal görünümün, unvanın bir değişim ve dönüşüme hazırlanıyor. Tek dikkat etmemiz gereken gün 20 Temmuz, bu tarihte buradaki Güneş ile Pluto karşıt açılanacak, bu da otorite figürleriyle bazı güç ve ego savaşlarına sebebiyet verebilir, aman dikkat. Sağduyuyla hareket edebilirsen bu açılanma aynı zamanda sana müthiş bir kariyer dönüşümü fırsatı da verebilir. 

13 Temmuz’da Oğlak burcunda yani senin ev, yuva, aile, yaşam alanı konularını temsil eden alanda bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay Plutonik etkili, ciddi bir dönüşüm ve tamamlanma, netlik işareti olan bir dolunay bu. Şayet taşınma gündemin varsa, mülk edinme, yer değiştirme gibi konular belli belirsiz gündemini meşgul ediyorsa artık etmeyecek :) Çünkü ne şekilde ilerleyeceğin artık net bir şekilde belli olacak. Aynı zamanda ailen, ebeveynlerin, yaşam alanınla ilgili kafa karıştıran ve bir netlik bekleyen konular da bu dolunayın ışığında kalıcı biçimde kendine bir sonuçlanma yolu bulacaktır sevgili Terazi ve Yükselen Terazi.

19 Temmuz’da Merkür, 22 Temmuz’da da Güneş Aslan burcuna giriş yapıyor ve gelecek planların, projelerin, kariyerin, sosyal çevren ışıl ışıl parlamaya başlıyor sevgili Terazi ve Yükselen Terazi. Kendinle ilgili, geleceğinle ilgili önemli kararlar almaya başlayabilirsin, sosyal çevrende çok dikkat çekebilirsin, kendini özgüvenle ortaya koyabileceğin planlar yapabilirsin, gerçekten çok parlak, çok destekli bir süreç başlıyor senin için. Gireceğin yeni çevreler de sana fayda sağlayacak güçlü bağlantılar getirebilir. 

Hemen arkasından 28 Temmuz’da yine bu alanda gerçekleşecek Aslan Yeni Ayı geleceğin için ilk adımları attığın, yepyeni bir sayfa açtığın çok destekli bir yeni ay sevgili Terazi ve Yükselen Terazi. Belki şimdiye kadar düşünmediğin bir projeyi hayatına dahil edebilirsin, geleceğin için yepyeni bir sayfa açabilirsin. Çok destekli ve güzel bir yeni ay bu senin için.

Evet Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, gördüğün gibi yazın enerjisin hissettiren canlı ve parlak bir Temmuz bekliyor bizi. Şimdiden bayramını kutluyorum, umarım güzel haberlerini alırız bu ay :)

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

O önemli karar artık bu ay alınıyor Akrep!

Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

Temmuz ayının ilk günlerinde özellikle maddi konularla ilgili kafa karışıklıkları, yanlış ödemeler, para konularında dikkat dağınıklığı yaşayabilirsin sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, ani kararlar vermemeni, bir yatırım veya para ile ilgili bir girişim düşüncen varsa dikkatli olmanı öneririm zira Merkür 8. Evinde seyahatteyken Neptün’le ayın ilk günlerinde kare açılanıyor. 5 Temmuz’a kadar biraz dikkatli davranman güzel olabilir.

5 Temmuz’da klasik yöneticin Mars tam karşıt evin olan ilişkiler evinde yani Boğa burcunda seyahate başlayacak, bu da libidosu yüksek ilişkilerin kapını çalmasına olanak sağlayabilir :) Ani gelişen ilişki durumları, birden başlayan ve tutkusu yoğun aşklar karşına çıkabilir bu süreçte, yalnız aynı zamanda bu var olan ilişkinde de biraz agresyona yol açabilir, bu kısma dikkat edersen güzel, canlı bir Temmuz ayı yaşaman mümkün :) 

Yine aynı tarihte yani 5 Temmuz’da Merkür Yengeç burcuna giriş yapıyor, bu da seni oldukça olumlu etkileyecek iletişimlere, görüşmelere gebe bir süreç başlatıyor. Yurt dışı bağlantılı işler, uluslararası konular, uzak seyahatler, şayet yayıncılıkla ilgileniyorsan fikirlerini daha fazla insana duyurabileceğin bağlantılar, sözleşmeler yaptırabilir sana. Aynı zamanda bu ufkunu genişletecek bir eğitim fırsatı da sunabilir. 18 Temmuz’da bu alana Venüs de giriş yapıyor ve çok güzel fırsatlar, haberler getiriyor sana bu temalarla ilgili. Hatta uzaklardan, senden kültür ya da yaşam biçimi olarak da farklı kişilerle tatlı flörtler, ilişkiler getirebilir bu Venüs geçişi. Ancak dikkat edilmesi gereken bir günümüz var, 20 Temmuz. Buradaki Güneş, senin modern yöneticin Pluto ile karşıt açılanacak o gün, bu da biraz güç ve ego savaşlarına, manipülasyona, sanki engelleniyormuşsun gibi hissetmene sebep olup enerjini düşürebilir. Ancak aynı açı, şayet sağduyulu davranır ve tümüyle dönüşmeyi düşünürsen sana güçlü bir yenilenme enerjisi de veriyor.

13 Temmuz’da Oğlak burcunda bir dolunayımız var, bu Dolunay Pluto tesirli, yani oldukça dönüştürücü, tamam – devam kararı verdirecek bir enerjiye sahip. Bu dolunay senin 3. Evinde yani fikirlerin, düşüncelerin, kararların, düşünerek atacağın adımları anlatan evinde gerçekleşiyor. Uzun zamandır bir kafa karışıklığı ya da net karar veremediğin bir konu var ise zihnini kurcalayan, işte o konu artık bu dolunayla netlik kazanıyor sevgili Akrep ve Yükselen Akrep. Aldığın bu kararla belki bir iş sözleşmesini sonlandırabilir veya yeni de bir imza atabilirsin, bir eğitime başlayabilirsin ki bu öylesine bir eğitim olmaz, geleceğini şekillendirebilir. Varsa kardeşlerinle ilgili de önemli bir konu seni ve yakın çevreni ilgilendiriyor olabilir, bunu da öğrenebilirsin. Oldukça güçlü ve muhtemelen de sana yeni bir sayfa açtırıyor bu dolunay.

19 Temmuz’da Merkür, 22 Temmuz’da da Güneş Aslan burcuna giriş yapıyor sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, bu da kariyerin, toplumsal statün, unvanın, mesleğinle ilgili çok önemli ve parlak bir sürecin başladığını söylemekte bize, seni göz önüne çıkaracak önemli bir adımı anlatmakta. Daha fazla fark edilecek ve belki de kariyerine kendini daha iyi ifade edebileceğin bir alana doğru yeni bir yön vereceksin. 

Zaten hemen arkasında 28 Temmuz’da burada bir Aslan Yeni Ayı var, ay boyunca netleşmesini beklediğin birçok konu sonuca erdikten sonra, kariyerinle ilgili artık yepyeni bir sayfa bekliyor seni. Aynı zamanda burası toplumsal statümüzü de belirten ev olduğu için belki evlilik kararı gibi önemli bir karar da alabilirsin bu süreçte.

Evet sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, yazın enerjisini dolu dolu yaşatan güzel bir aya giriş yapıyoruz. Şimdiden bayramını kutlarım, umarım bu ay şahane haberler alır, güzel başlangıçlar yaparsın.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Bu ay iyimser ve umut dolu olacaksın Yay!

Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

Temmuz ayının ilk günlerinde ilişkiler konusunda biraz kafa karışıklıkları var sevgili Yay ve Yükselen Yay, zira tam ilişkiler evinde seyahatte olan Merkür, Neptün’le kare açılanarak sana biraz yanılgılar, yanlış anlamalar getirebilir, 5 Temmuz’a kadar bu konularda her duyduğuna inanmaman, çabuk karar vermemen mühim. Bu birkaç günü kendini dinleyerek geçirmen daha iyi.

5 Temmuz’da Mars Boğa burcuna giriş yapıyor ve ay boyunca iş, çalışma, meslek, ofis hayatınla ilgili çok güçlü bir motivasyon ve enerji veriyor sana. İşlerini daha çabuk halledebilir, yeni bağlantılar bulabilir, enerjinin iş konularında daha aktif olduğunu görebilirsin. Aynı zamanda bu yaptığın işle ilgili kendini ortaya koyman konusunda da çok destekli. Sadece buradaki Mars biraz rekabeti kızıştırabilir, sağduyulu davranarak, çabuk sinirlenmeden :) odağını kendi yaptıklarına vererek çalışman daha faydalı senin için.

Yine aynı tarihte 5 Temmuz’da Merkür Yengeç burcuna giriş yapıyor, para konularıyla ilgili önemli kararlar, sözleşmeler, iletişimler getirebilir bu geçiş. Zihnin para kaynaklarını artırmak yönünde çalışacak daha çok, belki kariyerinle ilgili maddi kaynak elde edebileceğin yeni görüşmeler yapabilirsin, kredi, miras, nafaka gibi dışarıdan elde ettiğin gelirlerle ilgili bazı kararlar verebilirsin. 18 Temmuz’da buraya Venüs de geliyor, bu da sana küçük sürprizler, maddi hoşluklar sağlayacak hoş bir destek. Aynı zamanda buradaki Venüs biraz libidoyu artırabilir, odağı tutku dolu kişiler de karşına çıkabilir bu süreçte :) Burada tek dikkat etmemiz gereken gün 20 Temmuz, çünkü burada seyahatte olan Güneş, Pluto ile karşıt açı yaparak biraz maddi konularla ilgili bir gerilim, bir güç savaşı getirebilir. Ani kararlardan uzak kalmanı, otorite figürleri ile çok da sürtüşmemeni ve kendini kollamanı önerebilirim.

13 Temmuz’da Oğlak burcunda bir Dolunay yaşayacağız, aslında yine konu para, ancak bu sefer sana bir karar aldıracak bir dolunay bu, Pluto tesirli olduğu için de ciddi bir dönüşüm işareti var. Şayet maddi konularla, belki kariyerin, işinle ilgili sürüncemede kalmış bir gündemin varsa, karar vermekte güçlük çekiyorsan bu dolunay birçok şeyi fazlasıyla görünür yaptığı için sana netlik getirecek ve karar aldıracak. Daha çok tamam – devam işareti olan bir dolunay bu, belki emin olamadığın bir kariyer konusuna evet diyebilir ve yeni bir sayfa da açabilirsin sevgili Yay ve Yükselen Yay.

19 Temmuz’da Merkür, 22 Temmuz’da da Güneş Aslan burcuna giriş yapıyor, bu ateşli geçiş senin gibi bir Ateş burcuna fazlasıyla iyi gelecek. Daha umut dolu, daha inançlı, daha iyimser bir süreç başlıyor senin için. Ufkunu genişletecek bir eğitim, belki yurt dışı veya uluslararası konularla ilgili bir adım, şayet yayıncılık/medya sektöründeysen kendini daha çok gösterebileceğin parlak fikirler ve projeler hayata geçebilir. Akademik bir kariyerin varsa bununla ilgili önemli adımlar atmaya başlayabilirsin. Her türlü sana ciddi şanslar getirecek bir süreç aslında bu. 

Hemen arkasından 28 Temmuz’da yine bu alanda yaşayacağımız Aslan yeni ayı ile, Temmuz’un özellikle 2. Haftasından itibaren şekillenen konularla ilgili yepyeni bir başlangıç, çok şanslı gelişmeler ve sana yeni adımlar attıracak önemli gündemler kapını çalabilir. Adeta bir Aslan gibi sahnede olmak için ilk adımlar bu ay geliyor sevgili Yay ve Yükselen Yay.

Gördüğün gibi yazın enerjisini buram buram hissettiren canlı bir Temmuz ayına giriş yapıyoruz sevgili Yay ve Yükselen Yay. Şimdiden bayramını kutlarım, umarım şahane başlangıçlar yaptığın güzel bir ay olur senin için.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Aşk, flörtler, yenilenme! Yazın enerjisini hissediyorsun Oğlak!

Hoş Geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Temmuz ayının ilk günlerinde özellikle iş, çalışma ortamınla ilgili biraz dalgınlık, kafa karışıklıkları yaşayabilirsin. Dikkatin çabuk dağılabilir, zira tam iş, meslek alanını temsil eden evde Merkür Neptün’le kare yapıyor, bu da biraz algıyı dağıtıyor açıkçası. Mümkün olduğunca ayın 5’ine kadar kendine kalman daha iyi olabilir. Aynı zamanda burası sağlık evi de olduğu için ekstra bir özen iyi gelebilir.

5 Temmuz’da Mars Boğa burcuna geçiş yapıyor ve ay boyunca kendini gösterebileceğin, ortaya çıkarabileceğin, cesur olabileceğin güzel bir süreç başlıyor senin için. Hobilerin ve yeteneklerinle ilgili güzel adımlar atabilirsin, hatta bunun için daha fazla çalışabilirsin zira 5. Evinde seyahat edecek Mars, kendini gösterebileceğin yerde. Öte yandan burası aşk, flörtler evi, buradaki Mars da sana bu konularda da hız kazandırabilir :) Ani başlayan aşklar, tutkusu yüksek flörtler, seni ruhen canlandıracak sosyal ortamlar, tam da yaza yakışır bir enerji bekliyor seni bu ay. 

Yine 5 Temmuz’da Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor, bu da senin ilişkiler evin :) Şayet hayatında biri varsa işleri ciddiye bindirecek konuşmalar yapabilirsiniz, bekar bir yükselen Oğlak isen bu geçişle yeni tanışmalar, güzel ilişkiler gelebilir kapına. 18 Temmuz’da buraya bir de Venüs geliyor, Güneş de 22’sine kadar burada, öyle ki bu Temmuz ayı sana aşk, ilişki, flört, belki yaz aşkları getirmek için bekliyor diyebiliriz :) Sadece dikkat etmemiz gereken 1 gün var, o da 20 Temmuz. Güneş ve Pluto bu alanda karşı karşıya geldiği için biraz ilişkiler konusunda güç ve ego savaşları yaşatabilir, ipler biraz gerilebilir, manipülatif davranışlar görülebilir. Sağduyuyla yaklaşırsan bu geçiş aynı zamanda sana kendini dönüştürme, hatta ilişkini de istediğin gibi dönüştürme fırsatı da verebilir, öfkeye dikkat sadece.

13 Temmuz’da seni bizzat ilgilendiren önemli bir Oğlak Dolunayı var, Pluto tesirli ve 1. Evinde, bu demek oluyor ki seni bekleyen çok güçlü bir dönüşüm ve yenilenme var, bir tamamlanma var, kendinle ilgili önemli bir netlik, bir karar, tamam ya da devam kararı verdirebilecek önemli bir dolunay bu. Gri alanları pek yok, her şey dolunayın ışığında fazlasıyla net ve görünür. Bu kariyerinle ilgili de olabilir, ilişkilerinle ilgili de olabilir, son zamanlarda kafanı kurcalayan ve netleşmesini istediğin konu her ne ise artık her şey net, parlak ve seni yeni bir sayfaya çağırır biçimde ortaya çıkacak.

19 Temmuz’da Merkür, 22 Temmuz’da da Güneş Aslan burcuna giriş yapıyor sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, bu alan senin para, maddi kaynaklar, dışarıdan elde ettiğin miras, nafaka, kredi gibi gelirlerini temsil eden alan. Demek ki önümüzdeki bir aylık süreçte odağın paran, sahip oldukların, maddi kaynakların olacak. Bunlarla ilgili önemli görüşmeler yapabilirsin, destek görebilirsin, maddi olarak rahatlayabilirsin, şayet evli bir yükselen Oğlak isen bu eşinin kariyeri ve maddi konuları ile ilgili de bir yeni sayfa, bir gündem getirebilir, örneğin eşin iş değiştirebilir. Hemen arkasından yine bu alanda 28 Temmuz’da bir Aslan Yeni Ayı var, bu güçlü ve şanslı yeni ay sana maddi olarak ciddi anlamda fayda getirecek, yeni sayfalar açtıracak güçte. Belki kariyer yolunda bir yeni adım attırabilir, yeni bir ek kaynak hayatına katabilirsin, belki borçlarını kapatıp yeni yatırımlara yönelebilirsin. 

Evet Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, yazın enerjisini buram buram hissettiren güzel bir Temmuz ayı var önümüzde. Şimdiden bayramını kutlarım, umarım şahane haberler aldığın güzel bir ay olur senin için.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

İş konularında çok güzel haberler var Kova!

Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

Temmuz ayının ilk günlerinde Merkür’ün Neptün’le yapacağı kare biraz aşk konularında kafaları karıştırıyor sevgili Kova ve Yükselen Kova :) Yanlış anlamalar, dalgınlıklar, olduğundan farklı görmek, kendimizi kandırmak gibi konular bu ilk birkaç gün, 5 Temmuz’a kadar biraz özen istemekte. Mümkün olduğunca kendine kalmanı öneririm bu ilk günlerde, sonrasında her şey yoluna giriyor.

5 Temmuz’da Mars Boğa burcunda seyretmeye başlıyor, bu da senin, ev, yuva, aile, yaşam alanı konularınla ilgili bir hareket, bir mücadele getiriyor sevgili Kova. Belki taşınma gündemin olabilir, evinle ilgili bir tadilat gündeme gelebilir, aile içerisinde üzerinde oturulup tartışılması gereken konular belirebilir ve bunları çözebilirsiniz. Odağın daha çok yaşam alanın ve yuvan, enerjini de biraz bu alanlara kaydırıyor bu geçiş.

Yine 5 Temmuz’da Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor, bu da iş, meslek, çalışma ortamına dair önemli görüşmelerin, kararların, belki sözleşmelerin olabileceğinin işaretçisi. Belki bir iş değişimi veya var olan işinde bir pozisyon değişikliği gündeme gelebilir, farklı yerlerle görüşebilirsin. Güneş de hali hazırda burada olacak 22’sine kadar, aynı zamanda buraya bir de 18 Temmuz’da Venüs geliyor, hem de ödülleriyle :) Belki bir promosyon, prim ya da yaptığın işlerle ilgili güzel maddi dönüşler olabilir, beklediğin güzel haberler gelebilir, aynı zamanda iş arkadaşlarınla belki tatlı bir flörtleşme de olabilir bilemem :) Güzel ve keyifli gelişmeler var bu konularda. Ancak dikkat edilecek bir günümüz var, o da 20 Temmuz. Buradaki Güneş ile Pluto karşıt açılanıyor, bu da otorite figürleri ile bir güç/ego savaşı olabileceğinin, belki biraz sinirlerin gerilebileceğinin bir uyarısı. O nedenle biraz dikkat isteyebilir bu tarih, ancak aynı açılanma senin kendini dönüştürüp, yenilemen için de bir fırsat. Şayet bir değişim, dönüşüm düşüncen varsa gücünü ortaya koyman için de güzel bir süreç olabilir.

13 Temmuz’da Oğlak burcunda bir dolunay yaşayacağız, Pluto tesirli olduğu için epey güçlü bir dolunay bu. Senin 12. Evinde gerçekleşiyor, yani bilinçaltını biraz hareketlendiren bir dolunay bu. Uzun zamandır yaşadığın ancak görmezden geldiğin konulara ışık tutan, neyin ne olduğunu ve aslında özellikle bilinçaltında bitirmen gereken konunun ne olduğunu sana net bir şekilde gösterebilir. Belki haberin olmayan ancak bu dolunay civarında öğreneceğin bir konu da bu dönüşüm için destek verecek. Burası aynı zamanda sağlığımızı da işaret etmekte, belki de kendini yenilemen için ötelediğin sağlık konularını da gözden geçirmek isteyebilirsin bu dolunayla. 

19 Temmuz’da Merkür, 22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna giriş yapıyor sevgili Kova ve yükselen Kova, bu geçiş de senin ilişkiler hanene çok güzel bir ışık tutuyor açıkçası :) Bekar bir Yükselen Kova isen bu sana ilişki getirir, var olan flörtünü ciddiye bindirebilir, odağını daha çok ilişkilere çevirebilir, hatta ve hatta ayın sonunda bu alanda 28 Temmuz’da gerçekleşecek Aslan Yeni Ayı ile yepyeni bir ilişki de başlayabilir bu tarihlere yakın :) Oldukça şanslı, güzel bir süreç bu senin için, var olan ilişkinle de ilgili yeni olasılıklara yürütebilir seni.

Evet sevgili Kova ve Yükselen Kova, yazın sıcak enerjisini buram buram hissettiren bir Temmuz ayına giriş yapıyoruz. Şimdiden bayramını kutlarım, umarım şahane haberler aldığın güzel bir ay olur senin için.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Yaz aşkları kapıda Balık!

Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık, 

Temmuz ayının ilk günlerinde özellikle ev, yuva, aile, yaşam alanı konularında biraz kafa karışıklığı, dalgınlık, aile içi yanlış anlaşılmalar gibi konular olabilir, bu alanlarda geçen Merkür Neptün’le bir kare yapıyor çünkü, en azından 5 Temmuz’a kadar aile, yuva, ev konularında hızlı karar almamak, mümkünse de biraz kendini dinlemek daha iyi sevgili Balık ve Yükselen Balık.

5 Temmuz’da Mars Boğa burcuna geçiş yapıyor ve ay boyunca senin iletişimini, kararlarını, zihnini, düşüncelerini adeta coşturuyor sevgili Balık :) Aynı anda bir sürü şey düşünebilirsin, aklından bir sürü karar geçebilir, hızlı düşünmen gereken konular gündemine gelebilir. Aynı zamanda bu düşüncelerini cesurca ortaya koymak ve hayata geçirmek için de güzel bir süreç, adeta aklına fikrine bir enerji doluyor. Bu kardeşlerinle ilgili de bir gündem getirebilir bu arada, belki biraz onlarla ilgili konulara da enerji harcaman gerekebilir.

Yine aynı tarihte 5 Temmuz’da Merkür Yengeç burcuna giriş yapıyor, Güneş de burada 22 Temmuz’a kadar, bu da demek oluyor ki bazı flörtler, aşklar, tanışmalar gündemde sevgili Balık ve yükselen Balık :) Kapını güzel bir aşk çalabilir, hatta 18 Temmuz’da buraya bir de Venüs’ün gelişiyle bu konularda tatlı haberler daha da çoğalabilir :) Bir anda kendini yaz aşklarının girdabında bulabilirsin. Aynı zamanda burası hobilerin, yeteneklerin, kendini parlatacağın konuların da evi ve buradaki bu Venüs Güneş Merkür üçlüsü sana yeteneklerini konuşturman için de müthiş kapılar açabilir. Hatta bir hobini profesyonelleştirebilirsin, daha çok tanınabilirsin. Burada dikkat edilecek bir günümüz var o da 20 Temmuz, buradaki Güneş Pluto’nun karşısından geçecek, bu da biraz kendi egomuzla, benliğimizle ilgili bir güç savaşı, biraz gerginlik, sanki engelleniyormuşuz hissi verebilir, bu geçici. Ancak bu etki aynı zamanda kendini dönüştürmek, belki egona zarar veren aşk konularında bir nokta koymak ve dönüşmek için de avantaj. 

13 Temmuz’da Oğlak burcunda bir dolunay var, bu dolunay da Pluto’dan tesir almakta. Bu senin gelecek planların, projelerin, yapmak istediklerinle ilgili çok önemli bir netleşme sağlamakta sana. Adeta özellikle geleceğin için sana çerçöp olmuş konuları ayıklayıp, yola nasıl devam etmen gerektiğini gösteren, çok güçlü ve dönüştürücü bir dolunay. Ne yaparsam kendimi daha çok ortaya koyabilirim, hangi konu benim geride kalmama sebep oluyor diye kendine sorduğunda cevaplarını çok net alacaksın. Aynı zamanda bu konu sosyal çevren için de geçerli, belki de bazı arkadaşlıkların artık bitme zamanı gelmiş olabilir.

19 Temmuz’da Merkür, 22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiş yapıyor, bu da iş, meslek, çalışma ortamınla ilgili önemli gelişmelerin işaretçisi sevgili Balık ve Yükselen Balık. Belki yeni bir sözleşme yapabilirsin, belki işini değiştirebilirsin, bulunduğun pozisyonda bir terfi alabilirsin, hatta ayın sonunda bu alanda 28 Temmuz’da gerçekleşecek olan Aslan Yeni Ayı yepyeni bir iş fırsatı da olabilir senin için. Üstelik bu Aslan yeni ayı yönetici gezegenin Jüpiter’den de destekli, haliyle sana da destek verecektir. Bu sağlık konularıyla ilgili de güzel gelişmeler getirir, şayet tadını kaçıran problemler varsa onlar da çözülür. 

Evet sevgili Balık ve Yükselen Balık, yazın sıcak enerjisini iyice hissettiren bir Temmuz ayını karşılıyoruz. Şimdiden bayramını kutlarım, umarım çok güzel haberler aldığın şahane bir ay olur senin için.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
80
39
21
10
9
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Aşk, flörtler, yenilenme! Yazın enerjisini hissediyorsun Oğlak!

Tufi

Teraziye aşk yok temmuzda kesinlikle skandal başka birşey demiyorum..