Görüş Bildir
Haberler
TV
Yaz Şarkısı Konusu Nedir, Oyuncuları Kimlerdir? Yaz Şarkısı Uyarlama mı?

Yaz Şarkısı Konusu Nedir, Oyuncuları Kimlerdir? Yaz Şarkısı Uyarlama mı?

Yazın gelmesiyle birlikte televizyon kanalları da yeni bir sezona giriş yapmaya hazırlanıyor. Yaz sezonunda birçok yeni yapım izleyenlerle buluşacak. Kanallar da yeni sezon öncesinde dizileriyle ilgili bilgileri paylaşmaya başladı. FOX TV ekranlarında yer alacak Yaz Şarkısı dizisi de şimdiden merak konusu oldu. Peki Yaz Şarkısı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaz Şarkısı Konusu Nedir?

Yaz Şarkısı Konusu Nedir?

Yaz Şarkısı, romantik komedi türünde karşımıza çıkıyor. İki yakın arkadaş olan Kenan ve Murat, müzikle ilgilenen iki gençtir. Murat ve Kenan bir müzik şirketi kurmaya karar verirler. 

Fakat kendi kurdukları şirkete Gül adında genç ve güzel bir kızın gelmesi, hem ikilinin işlerini hem de arkadaşlık ilişkilerini değiştirecektir.

Yaz Şarkısı Oyuncuları Kimler?

Yaz Şarkısı Oyuncuları Kimler?

Yaz Şarkısı dizisinin kesinleşen oyuncu kadrosu ise şu şekilde:

  • Nilsu Berfin Aktaş (Gül)

  • Mustafa Mert Koç (Kenan)

  • Efekan Can (Murat) 

  • Oya Başar (Gül'ün annesi Emine)

  • Yeşim Ceren Bozoğlu (Murat'ın annesi Neriman)

Yaz Şarkısı Uyarlama mı?

Yaz Şarkısı Uyarlama mı?

Yaz Şarkısı dizisi hakkında uyarlama olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor. Dizinin senaristliğini Ramazan Demirli, Zafer Özel Çetinel ve Görkem Tüzün üstleniyor. Dizinin hikayesi ise Can Sinan'ın kaleminden çıkıyor. 

Yaz Şarkısı dizisinin yönetmen koltuğunda ise Doğa Can Anafarta bulunuyor. Anafarta, son olarak Ego dizisiyle karşımıza çıkmış ve kısa sürede büyük beğeni toplamıştı.

Yaz Şarkısı Ne Zaman Başlıyor?

Yaz Şarkısı Ne Zaman Başlıyor?

Yeni bir yaz dizisi olan Yaz Şarkısı'nın yayın tarihine dair net bir bilgi bulunmuyor. FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan dizinin Mayıs ayı sonunda sete çıkması bekleniyor. Haziran veya Temmuz ayı içerisinde ise izleyicilerle buluşması öngörülüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın