Görüş Bildir
Haberler
Yaz Boyunca Her Anınıza Eşlik Edecek Çalma Listeleri

Yaz Boyunca Her Anınıza Eşlik Edecek Çalma Listeleri

Müziksiz bir hayat düşünmek mümkün değil. En mutlu, en üzgün, en heyecanlı en stresli anlarımızdan tutun spordan iş saatlerine, kahve aralarından meditasyon molalarımıza kadar en büyük yol arkadaşımız müzik. Her anın müziği olur da mevsimlerin müziği olmaz mı? Sonbaharda biraz hüzünlenmez miyiz, kışın battaniye altında kahve içerken biraz sakinleşmek istemez miyiz, baharda biraz coşmaz mıyız, yaz aylarında güneş, kumsal ve denizin tadını müzikle çıkarmaz mıyız? Yaz sıcakları çoktan başladı hatta ilk küçük tatillere çıkıldı, şimdi uzun tatiller ve sıcacık biz yaz bizleri bekliyor. Peki bu yaz her anınıza içinizden “işte bu” dedirtecek şarkılar eşlik etsin ister misiniz? O zaman aşağıda listeye mutlaka göz atın. Yaz boyunca sizi bir an olsun yalnız bırakmayacak şarkılarından oluşan birbirinden farklı 10 Spotify çalma listesini sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 2021 Yaz Hitleri

Bu yaz nereye giderseniz bu şarkıları duyacaksınız. Kumsalda, beach partiler’de, kutlamalarda, club’larda yani yaz coşkusunun olduğu her yerde kulaklarınızdan bu şarkılar gitmeyecek. 2021 Yaz Hitleri çalma listesindeki bu şarkılar 2021 yazına damga vuracak!

2. Yaz Ritmi

Her şeyin bir ritmi var, yazın da... Siz de yaz boyunca ritminizi bu çalma listesinde bulacaksınız. Yerli afro, Latin ve trap ritimleri ile yazın en hareketli halini bu şarkılarla yakalayın. Yazın kendine özgü ritmi bana eşlik etsin diyenleri Yaz Ritmi çalma listesine alalım.

3. Yaz

İçeriğin Devamı Aşağıda

2021 yazını yabancı şarkılarla geçirmek isteyenler el kaldırsın! Yabancı müzik sevenleri yazın her anına eşlik edecek şarkılarından oluşan Yaz çalma listesine davet ediyoruz.

4. Kıyı Boyu

Biraz sahillere inelim mi? Hani bazı şarkılar vardır, hemen dile dolanır bir bakarsanız dilinizde yer etmiş. Kıyı Boyu çalma listesindeki melodik Türkçe şarkılarla yaz boyu sahil keyfi sadece bir tık uzağınızda!

5. Yaz Klasikleri

Her sene yeni çıkan şarkılar olsa da bazı şarkıları dinlemekten asla vazgeçemeyiz. Herkesin bu şarkılardan biriyle mutlaka bir yaz anısı vardır. Yaz Klasikleri çalma listesinde 80’lerden bugüne hitleşmiş yaz şarkıları bir arada!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hit Dans

O zaman biraz dans! Müziğin ritmini içinde hissedip yerinde duramayanlar ve kendini dans etmekten alıkoyamayanlar… Sizi hemen en hit dans şarkılarının bulunduğu Hit Dans çalma listesine alalım….

7. Pozitif

Bu yaz iyi düşünün, iyi şeyler olsun! Hayat biraz pozitif aksın, pandeminin stresi geride kalsın diyenlere “Good Vibes Only” diyoruz. Pozitif çalma listesi sizde hep iyi hisler uyandıracak...

8. Mutlu Türkçe Şarkılar

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pozitif olmak yetmez mutlu olmak istiyorum diyenler buraya! Mutlu Türkçe Şarkılar çalma listesi ile neşeli Türkçe şarkılarla keyfimizi bulalım. Bu yaz moral bozmak yok, moral deponuz bu çalma listesinde!

9. Akustik Türkçe

Yaz denince akşamları kumsalda arkadaşlarla çalınan gitarın ve hep bir ağızdan söylenen şarkıların tadı bir başka. Bu yaz gitar eşliğinde içimizi dökemedik demeyin, Akustik Türkçe çalma listesini açın ve sevdiğiniz yerli akustik şarkılarla yaz akşamlarının keyfini çıkarın.

10. Bayram Hediyesi: İyi Bayramlar

Çoğumuz için yaz tatili, işten güçten uzaklaştığımız bayram tatili ile başlıyor. Kimimiz ailelerimizle birlikte kimimiz deniz ve güneş keyfinde tatilde olacağız. Bayramda nerede ve kiminle olursak olalım bize yine müzik eşlik edecek. Nerede eski bayramlar demeyin, eski bayramlar bu çalma listesinde: İyi Bayramlar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?