Görüş Bildir
Haberler
YAZ ALIŞVERİŞİNİN OLMAZSA OLMAZLARI

YAZ ALIŞVERİŞİNİN OLMAZSA OLMAZLARI

Dün itibariyle yaz mevsimi geldiğine göre yeni bir alışveriş sebebimiz daha oldu kızlar :) Fazla beklemeden alışverişe koyulsak iyi olacak galiba :):)

İlk Olarak Cilt Bakımı

İlk Olarak Cilt Bakımı

Tabii ki cilt bakımı her zaman çok önemli ancak yaz mevsiminde cilt bakımı konusunda biraz daha hassas olmak gerekli. Bu sebeple yaz alışverişimizin en başında cilt bakım ürünleri yer almalı.

Yuvarlak Çerçeveli Gözlük

Yuvarlak Çerçeveli Gözlük

Yuvarlak camlı gözlük ne yazık ki öyle herkese yakışmıyor… Fakat bu yaz moda olduğu için belki de sizin yüzünüze yakışacak modeli bulmak için ekstra bir çaba harcayabilirsiniz.

Bol Kesim Tiril Tiril Elbiseler

Bol Kesim Tiril Tiril Elbiseler

Tiril tiril elbiselerden hangi yaz vaz geçebildik ki? Özellikle ince askılı ve düşük omuzlu elbiseler bu yaz çok moda olacak :)

Kapanmayan Omuzlar

Kapanmayan Omuzlar

Bu yazın dekoltesi ne kuşkusuz “Omuz” olacak. Göğüs üzerini kaplayan omuzları tamamen açıkta bırakan bluzlar, dantel ve fırfırlarla romantik bir siluet oluşturuyor. Düşük omuzlu, omuz dekolteli elbise ve üstlerle kendinizi yeterince seksi hissedeceksiniz. Şimdiden omuz ve sırt çalışmakta fayda var!

Culottes

Culottes

Diz altında biten, 'Culottes' adı verilen bu etek pantolonlara da bir şans verirseniz seveceksiniz ve rahatlığından yaz boyunca vazgeçemeyeceksiniz.

Salopetler

Salopetler

Bahçıvan tulumu olarak bildiğimiz salopetler bu yaz da moda. Küçükken belki de çoğumuzun dolabında bulunan jean tulumlar yeniden gardıroplarımıza giriyor. Tek parça kıyafetlerin rahatlığını ve şıklığını bu yaz da sonuna kadar yaşayacağız :)

Kısa Üstler (Crop Top'lar)

Kısa Üstler (Crop Top'lar)

Geçen sene yaz aylarında çok moda olan Crop Top’lar bu senede vitrinlerde. Göbeğine güvenen giysin kuralı bulunan Crop Top’ları giymek bence oldukça zor. Ama seçtiğiniz ürün ister spor olsun ister daha büstiyer tarzı olsun farklı duracağınız kesin.

Terlik

Terlik

Terlikler, yaz mevsiminin olmazsa olmazı. Sahilde, yazlık bölgelerde; kısacası çıplak ayakla dolaşmanın normal olduğu yerlerde terlikler çok pratik ancak büyük şehirler için aynısını söylemek zor. Gardınızı alın; büyük bir terlik modası geliyor.

Jelly Ayakkabılar

Jelly Ayakkabılar

Jelly ayakkabılar, İster plajda, ister şehirde kullanabileceğiniz  bu sevimli ayakkabıların topuklusu, sandaleti, babeti kısacası her modeli bulunuyor.

Bez Çanta

Bez Çanta

Bez çantaların son dönemdeki yükselişi dikkat çekiyor. Çeşit çeşit modellerde ve tasarımlarda rastladığımız çantalar, günlük ruh halimizi yansıtmak için de birebir.

Neon

Neon

Yaz deyince neonsuz olmaz. Işıl ışıl cesur kadınlarımızın tercihi olan neon renkler şüphesiz yazın en güzel renkleri :)

Vee tabii ki Neon Kutusuz bir yaz alışverişi olmaz :)

Vee tabii ki Neon Kutusuz bir yaz alışverişi olmaz :)

Kendinize ve en sevdiklerinize sürpriz Neon mutluluklarla dolu #bikutumutlulukneon hediye etmek için www.bikutumutluluk.com u ziyaret etmeniz yeterli :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
22
14
7
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın