Görüş Bildir
Haberler
Yatağınla Arandaki Uyumu Söylüyoruz!

Yatağınla Arandaki Uyumu Söylüyoruz!

Ema
05.09.2023 - 19:01

Gece yatağına yattığın zaman kendini ne kadar rahat hissediyorsun? Uykuya dalmak üzere yatağına yattığın zaman günün yorgunluğunu üzerinden atabiliyor musun, yoksa tüm yorgunluğu olduğu gibi ertesi güne mi taşıyorsun? Sence yatağınla ne kadar uyumlusun? Testimizi çöz, birlikte görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle yaşını öğrenelim!

Yer yatağını sever misin?

Günde ortalama kaç saat uyuyorsun?

Yatağın ortopedik mi?

Peki, normalde kaç yastıkla yatıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yatağın çift kişilik mi, tek kişilik mi?

Yatağını paylaştığın birisi var mı?

Son olarak, her yerde kolayca uyuyabilen biri misindir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Pek uyumlu değilsiniz!

Yatağınla aranızda büyük bir uyum yok; yatağını sadece geceleri yatıp uyumak için kullanıyorsun. Uyumanın senin için hayati fonksiyonlarını kaybetmemek için gerekli bir aktivite olduğunu da düşündüğümüz zaman, yatağınla aranızda büyük bir uyum bulunmadığını tahmin etmek zor değil. Çünkü her şeyden önce sen bir uyku insanı değilsin!

Rahat bir yatağa sahipsin!

Sen oldukça rahat bir yatağa sahipsin. Uykunu alabiliyor, fiziksel anlamda dinlenerek güne hazırlanabiliyor ve güzel bir başlangıç yapabiliyorsun. Yatağından memnunsun; muhteşem bir uyum aramıyorsun, uykudan uyanman saatlerini almıyor, günün çoğunu yatağında geçirmiyorsun ancak gün boyu ihtiyaç duyduğun enerjiyi toplayabiliyorsun. Bu da yeter de artar bile!

Muhteşem uyumu yakalamışsınız!

Yatağınla muhteşem bir uyum yakalamışsınız, yatağın senin için olmazsa olmaz! Uyku senin için geceleri vücudunu ve zihnini dinlendirerek enerji topladığın zaman diliminden çok daha fazlası; adeta bir tutku. Dolayısıyla bu önemli vakti geçirdiğin yatağınla da aranda büyük bir uyum olmalı. Sen bu uyumu yakalamışsın, tebrik ederiz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Muhteşem uyumu yakalamışsınız!