Görüş Bildir
Haberler
Yaşam Tarzına Göre Sen Hangi Dünya Şehrinde Okumalısın?

Yaşam Tarzına Göre Sen Hangi Dünya Şehrinde Okumalısın?

Akare
28.02.2017 - 23:37

Üniversite okumanın belki de en güzel yanı başka şehirler başka kültürler keşfetmek. Bakalım senin hayat tarzına göre keşfetmen gereken yer neresi? Haydi teste!

1. Hazırsan başlayalım. Seni en sevdiğin öğretmenine sorsak nasıl biri olarak tanımlar?

2. Peki okul seçmende senin için en önemli etken nedir?

3. Yurtdışı deyince kafanda tam olarak canlanan şey nedir mesela?

4. Diyelim ki yurtdışına okumaya gidiyorsun. Ziyarete geldiğimizde seni büyük ihtimalle ne yapıyorken buluruz?

5. Peki öğrencilik nedir senin için?

6. Diyelim ki hiçbir para kaygın yok. Hangi sektörde çalışmak seni daha çok mutlu ederdi?

7. Şimdi de aşağıdakilerden hangisinin seni daha çok mutlu ettiğini öğrenelim!

8. Öğrencilikte en sevdiğin klişe hangisi?

9. İlkokulda girerken kalbini çarptıran ders hangisiydi peki?

10. Son olarak bize mutluluğa giden yolu seç ve testi bitirelim!

Sen Malta’da okumalısın!

Sen Malta’da okumalısın!

Sen yaşamayı seviyorsun cancağızım. Hayattan büyük keyif alıyor, bu mutluluğun bozulmasına asla müsaade etmiyorsun. İşte bu yüzden senin okuman gereken yer Malta. Malta’da hem gezip, eğlenip hem de dünyanın en iyi dil okullarından birinde eğitim görebilirsin. Malta ve dil okulları hakkında daha fazla şey öğrenmek istiyorsan Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı seni bekliyor. Ayrıntılar için tıkla!

California’da okumalısın!

California’da okumalısın!

Senin gözün yükseklerde. İdealist ve başarılısın. Hep en yukarıda olmak istiyor. Bunun için çalışmaktan, uğraşmaktan gocunmuyorsun. İşte bu yüzden senin okuman gereken yer UCLA. Hem Leonardo DiCaprio ile birlikte donut sırasına girip hem de dünyanın en prestijli üniversitesinde okumak hayal değil. Hayallerinin peşinden koşmak, yurtdışındaki en iyi okullar hakkında daha fazla şey öğrenmek istiyorsan Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı seni bekliyor. Ayrıntılar için tıkla!

Madrid’de Okumalısın!

Madrid’de Okumalısın!

Sen dünyanın en dengeli insanısın. Hem eğleniyor, hem çalışıyor, hem de her alanda kendini geliştiriyorsun. Bu özelliklerin seni eşsiz bir lider, başarılı bir yönetici yapıyor. İşte bu yüzden senin okuman gereken yer IE Business School. Hem Avrupa’nın en güzel, en eğlenceli şehrinin tadını çıkarıp hem de dünyanın en başarılı yöneticilerinin okulu IE Business School’da okumak hayal değil. Hayallerinin peşinden koşmak, yurtdışındaki en iyi okullar hakkında daha fazla şey öğrenmek istiyorsan Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı seni bekliyor. Ayrıntılar için tıkla!

Londra’da Okumalısın!

Londra’da Okumalısın!

Sen yürüyen bir kültür hazinesisin. Senin bu hayattaki en büyük tutkun öğrenmek. Festivaller, kültürel geziler, sanat galerileri, konserler hayatın gürültüsünden kaçıp sığındığın yerler. Bu yüzden senin okuman gereken şehir Londra. Böylece hem Sherlock Holmes ile kapı komşusu olabilecek hem de Londra’da University of Exeter’de okuyabileceksin. Hayallerinin peşinden koşmak, yurtdışındaki en iyi okullar hakkında daha fazla şey öğrenmek istiyorsan Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı seni bekliyor. Ayrıntılar için tıkla!

Vancouver’da Okumalısın!

Vancouver’da Okumalısın!

Sen huzur insanısın. Aradığın mutluluğu sükûnette buluyorsun. Bir de fazla seçicisin. Kalite senin için önemli. Yaşayacağın yerin havası, suyu, doğası güzel olmalı. Bu yüzden senin okuman gereken şehir Vancouver. Son 3 yıldır dünyanın en yaşanılabilir şehri seçilen Vancouver’da hem kaliteli bir hayat sürüp hem de Kanada’nın en gözde okullarından Vancouver School’da okuyabilirsin. Hayallerinin peşinden koşmak, yurtdışındaki en iyi okullar hakkında daha fazla şey öğrenmek istiyorsan Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı seni bekliyor. Ayrıntılar için tıkla!

Milano’da Okumalısın!

Milano’da Okumalısın!

Baştan aşağı sanatçı kimliğe bürünmüş biriyle karşı karşıyayız. Sanat senin etine kemiğine karışmış hatta ruhuna dolmuş. Seni dünyada mutlu eden yegane şey bir şeyler üretmek. Böylece ölümsüzlüğü bulabileceğine inanıyor, dünyaya senden bir şeyler bırakmak istiyorsun. Bu yüzden senin okuman gereken şehir Milano. Böylece muhteşem İtalyan yemeklerini yerinde tadıp, modayı doğduğu yerden takip ederken Da Vinci’nin ruhunu yaşatan Politecnico di Milano’da okuyabilirsin. Hayallerinin peşinden koşmak, yurtdışındaki en iyi okullar hakkında daha fazla şey öğrenmek istiyorsan Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı seni bekliyor. Ayrıntılar için tıkla!

Berlin’de Okumalısın!

Berlin’de Okumalısın!

Disiplin, çalışmak, eğlence. İşte seni en iyi anlatan 3 kelime. Sen doğuştan mühendissin çünkü. Ciddi hedeflerin, dünyayı daha güzel bir yer yapmak gibi bir amacın var. Bu yüzden senin okuman gereken şehir Berlin. Böylece hem disiplinli bir hayatın hem de hak edilmiş eğlencenin tadını çıkarabileceğin Almanya’nın en prestijli teknik üniversitelerine DAAD - Deutscher Akademischer Austauschdienst üzerinden ulaşabilirsin. Hayallerinin peşinden koşmak, yurtdışındaki en iyi okullar hakkında daha fazla şey öğrenmek istiyorsan Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı seni bekliyor. Ayrıntılar için tıkla!

Stockholm’de Okumalısın!

Stockholm’de Okumalısın!

Sen doğanın insanısın. Beton binalar, gökdelenler sana göre değil. Sen aradığın huzuru doğada buluyorsun. Bir göl, bir de ağaç görmek yetiyor mutlu olmana. Bu yüzden senin okuman gereken şehir Stockholm. Böylece Kuzeyin Venedik’i Stockholm’de kanolarla dolaşırken İskandinavya’nın en iyi okullarına Study in Sweeden aracalığıyla ulaşabilirsin. Hayallerinin peşinden koşmak, yurtdışındaki en iyi okullar hakkında daha fazla şey öğrenmek istiyorsan Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı seni bekliyor. Ayrıntılar için tıkla!

Sydney’de Okumalısın!

Sydney’de Okumalısın!

Sen uçlarda yaşayanlardansın. Hiçbir şekilde ortada olmazsın sen, normalin olmaz; hatta normalden, sıradan olandan hiç mi hiç hazzetmezsin. Bu yüzden senin okuman gereken şehir Sydney. Böylece zengin kültürel ortamı ve kampüsüyle anakaranın en prestijli okulu University of Sydney’de okuyabilirsin. Hayallerinin peşinden koşmak, yurtdışındaki en iyi okullar hakkında daha fazla şey öğrenmek istiyorsan Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı seni bekliyor. Ayrıntılar için tıkla!

Hayallerini Erteleme!

Hayallerini Erteleme!
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
eylül sezgin

Sen uçlarda yaşayanlardansın. Hiçbir şekilde ortada olmazsın sen, normalin olmaz; hatta normalden, sıradan olandan hiç mi hiç hazzetmezsin. Bu yüzden senin o... Devamını Gör

Furkan BERK

Okuma çıktı amk