Görüş Bildir
Haberler
Yaşam Tarzına Göre Ne Kadar Minimalist Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Yaşam Tarzına Göre Ne Kadar Minimalist Olduğunu Söylüyoruz!

Son yıllarda tüm dünyayı etkisi altına alan, 'Az olan çoktur,' anlayışıyla müritlerine daha kaliteli bir yaşam sunan akım: Minimalizm!

Yaşam tarzına göre, bu akımın ne kadar içinde, ne kadar dışında olduğunu öğrenmek ister misin?

Cevabın 'Evet' ise testi çöz ve sonucu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak toplamda kaç çift ayakkabın olduğunu söyle bize!

2. Gardırobundaki parçaların yüzde kaçını aktif olarak kullanıyorsun?

3. Dekore edilmiş bu odalardan hangisinde yaşamak isterdin?

4. Diyelim ki doğum gününde 300 TL'lik bir hediye kartı geldi, bununla ne yapardın?

5. Duygusal bağ kurduğun eşyaları atar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Birbirine çok benzeyen şeyler aldığında kendini suçlu hissediyor musun?

7. Favori renk paletini söyle!

8. Son olarak, çevrendeki insanlara sorsak senin giyim tarzını nasıl tanımlarlar?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen %99 minimalist, %1 maksimalistsin!

Sen %99 minimalist, %1 maksimalistsin!

Sen görüp görebileceğimiz en minimalist insansın! İhtiyacın olandan bir nebze fazlasında dahi gözün yok. Çünkü hayatında kalabalığa yer yok. Bu sadece eşyalar için değil, insani ilişkilerin için de geçerli. Yakınında sadece en sevdiğin insanları tutuyorsun, haliyle onlarla olan diyaloğuna da inanılmaz özen gösteriyorsun. Sezonluk değil, ömürlük dostlar biriktiriyorsun. Özetle sen hayatın tadını, çoğumuzun aksine, hakkıyla çıkarıyorsun!

Sen %80 minimalist, %20 maksimalistsin!

Sen %80 minimalist, %20 maksimalistsin!

Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla minimalizm seni fazlasıyla etkisi altına almış! Üstelik bu sadece stiline değil, yaşam tarzına da en derin şekilde nüfuz etmiş. Sahip olduğun az, ama öz şeyle da kaliteli bir hayata sahip olabileceğini keşfetmişsin. Bize sorarsan çok da iyi etmişsin. Zira eşyalara değil, deneyimlere para harcamak seni bir gün çok daha ilerilere taşıyacak!

Sen %50 minimalist, %50 maksimalistsin!

Sen %50 minimalist, %50 maksimalistsin!

Sen minimalizm ile maksimalizm arasında kalmışsın. Tıpkı bir minimalist gibi sade bir tarzın var, fazlasıyla düzenlisin de. Etrafında olup da bu düzenine hayran olmamak mümkün değil. Ancak, alışveriş alışkanlıklarına ve eşyalara yüklediğin duygusal anlamlara bakılacak olursa, maksimalizmin de hayatına etkisi azımsanmayacak kadar çok. Bu ikili arasındaki dengeyi çok iyi tutturmuş olsan da, unutma: Eşyalar gider, anılar ve tecrübeler baki kalır!

Sen %20 minimalist, %80 maksimalistsin!

Sen %20 minimalist, %80 maksimalistsin!

Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla minimalizmin hayatına etkisi oldukça minimal! Hatta baskın olarak maksimalizm etkisi altındasın desek yalan olmaz. Alışveriş yapmak en büyük tutkularının başında geliyor. Aldıklarını kullanıp kullanmamak önemli değil senin için, önemli olan gardırobunda ya da evinde var olduğunu bilmek. Eh bu kadar çok eşya biriktirince, onları düzenli tutmak da zorlaşıyor haliyle. Sen de bu durumdan çok memnun değilsin, belli. Hazır kurtarılabilir bölgedeyken kendini biraz daha zorla ve sahip olduğun eşyalarla yetinmeye çalış! Hayat 'az'la çok daha kolay göreceksin :)

Sen %1 minimalist, %99 maksimalistsin!

Sen %1 minimalist, %99 maksimalistsin!

Sen görüp görebileceğimiz en maksimalist insansın! Sadece evin ve gardırobun değil, hayatın da dopdolu. Rengarenk karakterin, neden bu kadar geniş bir çevreye sahip olduğunun kanıtı gibi bir şey. Etrafında çok insan biriktirmenin sana bir zararı yok kuşkusuz. Sadece 'birazcık' yorucu olması dışında. Ancak evini/gardırobunu, özetle hayat şeklini bir nebze de olsa rahatlatman şart. Zira bu durum hem senin hayat kaliteni düşürüyor, hem de ekonomine ciddi zararlar veriyor. Şimdi kuytu köşede sakladığın her şeyi ortaya çıkar; ihtiyacın olanları tut, olmayanları at. Yarın daha özgür, daha düzenli ve daha mutlu bir hayata merhaba de!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
510
229
100
79
28
23
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bilge Parlak

Chanyeol'u görünce yorumlara fırlamak...

Beril Kıran

aynen onu yaptım sdğpia

G Dragon

Chanyeol <3<3<3

Taetae

4. Çenyol