Görüş Bildir
Haberler
Yara Bandı Olmaya Geldik: Ayrılık Acını Hafifletmek İçin Öneri Veriyoruz!

etiket Yara Bandı Olmaya Geldik: Ayrılık Acını Hafifletmek İçin Öneri Veriyoruz!

hereditary
10.09.2023 - 22:01

Herkesin bir noktada ayrılık acısıyla karşılaştığını söyleyebiliriz. Genel olmasına rağmen önemli olan bu evrede, ayrılık acını hafifletecek bazı önerilerde bulunacağız. Hazırsan, sorularımızı cevaplamaya hemen başlayabilirsin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçerek başlayalım:

2. Bitmiş bir ilişkiye dışarıdan baktığını varsayalım. Onlara hangi tavsiyeyi verirdin?

3. Bir ilişkinin kesin olarak bitmesi için sence ne yapmak gerekir?

4. Bu ilişki ne kadar sürdü?

5. Geçmişindeki diğer kalp kırıklıklarını nasıl aştığını hatırlıyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence hangisi sana özgüvenini yeniden kazandıracak?

7. Güneşli bir gün aktivitesi seçelim!

8. Bu ayrılık senin için ne ifade ediyor?

"Kendine iyi bak"!

Bir ayrılıktan sonra kendine iyi davranmanın iyileştirici gücüne kesin olarak inanıyorsun. Kendini şımartmak, en sevdiğin yemekleri yapmak veya seni canlı hissettiren hobilerle uğraşmak gibi, sana neşe ve rahatlık getiren aktiviteleri benimsemelisin. Unutma ki bu bencillik değil; sadece iyileşme yolculuğunun önemli bir parçası!

Yardım almaktan asla çekinme!

Zor zamanlarda hepimiz başkalarının desteğinde teselli buluruz. Etrafını seni dinleyecek bir kulak, yaslanacak bir omuz ve güvenilir insanlardan oluşan bir ağla çevrelemelisin! Ek olarak, ayrılığın bıraktığı karmaşıklığı aşmak için profesyonel yardım almayı düşünebilirsin. Bu, sana farklı bir bakış açısı kazandıracak.

Yeni başlangıçların kaşifi ol!

Bir ilişkinin sonunun yeni başlangıçlar için bir fırsat olduğuna zaten inanıyorsun! Yeniliğe kendini bırakman gerekiyor. İster seyahat ederek, ister yeni hobiler edinerek, istersen zaten var olan hedefleri kovalayarak kişisel gelişimine odaklanmak için bu zamanı kullan! Boş bir tuvalin heyecanını kucakla!

Kendi sözlerini yaz!

Sanatsal ifadede teselli bulan yaratıcı bir ruhun var! Yazarak, resim yaparak, şarkı söyleyerek veya başka herhangi yolla bu ayrılığı bir ilham kaynağı olarak görmelisin! Kendini sanatla ifade etmek ve hiç var olmamış bir şeyi yaratmak, duygularını daha iyi değerlendirmene ve kim bilir, günün birinde diğerlerine de ilham vermene yol açabilir!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
10
10
8
7
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın