Görüş Bildir
Haberler
Yaparım/Yapmam Testine Göre Senden Düşman Olur mu?

etiket Yaparım/Yapmam Testine Göre Senden Düşman Olur mu?

Sena Erdoğdu
04.12.2023 - 16:02 Son Güncelleme: 04.12.2023 - 23:32

Yaparım/yapmam testine göre senden düşman olur mu? 

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Söyle bakalım sevmediğin ama tanıdığın birinin eski sevgilisiyle flörtleşir misin?

2. Bundan 3 yıl önce senin büyük dedikodunu yapmış biriyle bugün karşılaşsan, onunla her şey normalmiş gibi konuşur musun?

3. Sevgilin seni aldatırsa bunun intikamını almak için sen de onu aldatır mısın?

4. Sahip olduğun çevreye yeni biri gelirse onu hemen kendi tarafına çekmek için bir şeyler yapar mısın?

5. Aynı ortamda bulunmak zorunda olduğun ama sevmediğin biriyle iletişim kurar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En yakın arkadaşının etrafındaki insanları sana karşı doldurduğunu gördün. Bu durumda sen de herkesi ona karşı doldurur musun?

7. Çıkarın olmayan ama senin ona fayda sağladığın biriyle uzun yıllar arkadaşlık yapar mısın?

8. Sana karşı çok kez hata yapmış biri senden özür dilerse affedip, eskisi gibi davranır mısın?

9. Arkadaş ortamında sık sık bulunan biri, o ortamdan gittikten sonra dedikodusunu yapar mısın?

10. Son olarak nefret dolu olduğun o insana zarar vermek için sevgilisini elinden alır mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senden bela bir düşman olur!

Bir düşman olarak, senin performansın adeta bir Oscar ödülünü hak ediyor. Düşmanlık rolünü o kadar ustaca yerine getiriyorsun ki, bu durum aslında senin doğal hali olduğunu düşündürüyor. Adil olmayı ve hak edene hak ettiğini veren bir kişiliğe sahipsin. Kim demiş senin elindekileri almak kolay diye? Senin için düşmanlık, aslında bir nevi motivasyon kaynağı. Bu rekabet iç güdüsü seni her zaman daha iyisini yapmaya itiyor ve kendini geliştirmeni sağlıyor. Düşmanlarına karşı bir ninja gibi davranıyorsun. Acımasız değil, ancak oldukça stratejik ve dikkatli. Küçük hamlelerle yaklaşıp, sonrasında adeta bir hayalet gibi ortadan kayboluyorsun. Düşmanın olmak, karşı taraf için zaten yeteri kadar acı verici. Kısacası, kimse seninle başa çıkmak zorunda kalmamalı. Seninle karşı karşıya gelmek, bir nevi kendi sonunu hazırlamak gibi bir şey. Bu yüzden, kimse seni karşısına almak istemez. Seninle uğraşmak, kendi sonunu hızlandırmaktan başka bir şey değil. Senin sahip olduğun gücü bir başkası elinden almaya çalışırsa o zaman acımasız olmanın ne demek olduğunu herkese gösterirsin. Senden güzel bir düşman olur.

Ahhh senden mümkün değil düşman olmaz!

Seninle düşmanlık kurmak, bir çıkmaz sokakta yürümeye benzer; imkansız ve anlamsız. Senin duyguların öylesine yoğun ve içten ki, bu yarışta baştan kaybediyor olman kaçınılmaz. Seninle dost olmak, arkadaş olmak, hatta belki de sırdaş olmak mümkün ama düşman olmak asla. Çünkü senin hayatında düşmanlık için ne zamanın ne de enerjin var. Senin düşünce tarzın o kadar saf ve içten ki, birinin sana zarar vermek istediğini ancak bir başkası sana söylerse anlarsın. Senin düşmanlık anlayışın, bir çocuğun masumiyetinde saklı. Zarar vermek istediğin zamanlarda bile, en masum ve zararsız hareketleri yaparsın. Seninle düşman olmak, bir yandan da keyifli olur. Çünkü seninle düşman olan herkesin, en az bir kahve içmişliği, belki de bir tatlı paylaşmışlığı vardır. Senin düşmanın olmak, dostluğunun gölgesinde kalmış bir hikayeden ibaret olur. Kimseye isteyerek zarar veremez ve kimseden de intikam almak için kendini yormazsın. Senin inandığın ilahi adalet elbet her zaman yerini bulur. Senden düşman olmaz ama çok tatlı bir dost olur.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
206
96
43
28
10
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın