Görüş Bildir
Haberler
Yapacağınız 4 Küçük Hareketle Nasıl Biri Olduğunuzu Anlamanız Mümkün

etiket Yapacağınız 4 Küçük Hareketle Nasıl Biri Olduğunuzu Anlamanız Mümkün

diazepam
08.03.2016 - 14:48

Sizden, oturduğunuz yerden çok küçük hareketler yapmanızı isteyeceğiz ve bu hareketleri nasıl gerçekleştirdiğinize göre sizin kişiliğinizi size anlatacağız. 

Sorulara verdiğiniz cevaplara göre size söylenen rakamı, yan yana bir kağıda yazın ve ortaya çıkacak olan 4 rakamlı sayıya göre kişiliğinizi öğrenin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ellerinizi, parmaklarınız birbirine geçecek şekilde kenetleyin… Hangi elinizin baş parmağı üstte?

1. Ellerinizi, parmaklarınız birbirine geçecek şekilde kenetleyin… Hangi elinizin baş parmağı üstte?

Sağ başparmağınız üstteyse '2'

Sol başparmağınız üstteyse '1' yazınız.

2. Bir hedefe odaklanıyormuşsunuz gibi bir gözünüzü kapatın… Hangi gözünüzü kapattınız?

2. Bir hedefe odaklanıyormuşsunuz gibi bir gözünüzü kapatın… Hangi gözünüzü kapattınız?

Sağ gözünüzü kapattıysanız '1'

Sol gözünüzü kapattıysanız '2'

3. Kollarınızı kendinize sarılırmışsınız gibi vücudunuza dolayın… Hangi kolunuz üstte kaldı?

3. Kollarınızı kendinize sarılırmışsınız gibi vücudunuza dolayın… Hangi kolunuz üstte kaldı?

Sağ kolunuz üste geldiyse '2'

Sol kolunuz üste geldiyse '1'

4. Alkışlayın… Alkışlarken hangi eliniz diğerinin üstünde?

4. Alkışlayın… Alkışlarken hangi eliniz diğerinin üstünde?

Sağ eliniz üstteyse '2'

Sol eliniz üstteyse '1'

Sayınızı buldunuz mu? Şimdi aşağıya bakabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2222 - Siz tam anlamıyla bir sağlaksınız. Dengeli bir karakteriniz ve tutucu bir yapınız var. Tartışmalardan, gerilimden zerrece hazzetmiyorsunuz. Hayatınızı bir denge üzerine inşa etmek ve o dengeyi korumak üzerine temellendiriyorsunuz. Dikkat edin, dış etkilere çok açıksınız.

2221 - Kararsız bir kişiliksiniz ve bu durum hayatınızı etkiler boyutlarda. Haliyle bu durum sizin kendinize olan güveninizi de sarsıyor. En basit konularda bile bu kadar kararsız olmak sizi çok yoruyor, farkında değilsiniz. 

2212 - Son derece açık bir kişiliğiniz ve köşeli olmayan, uyumlu ve anlayışlı bir karakteriniz var. Bu yüzdendir ki insan ilişkileriniz ziyadesiyle güzel ve seviyeli. Hemen hemen herkesle ortak bir noktada buluşmayı başarıyorsunuz. 

2111 - Bağımsız bir kişiliğiniz var, öyle ki her şeyi tek başınıza yapma konusunda son derece ısrarcısınız. Öyle ki kaybolduğunuzda birine adres sormayacak kadar ileri gittiğiniz bile oluyor. Bağımsızlık iyidir, ama abartmayın. 

2211 - Son derece nadir görülen bir kombinasyon bu ve sizin çok sosyal biri olduğunuza işaret ediyor. Anlaşılması kolay, düşünceli, nazik bir insansınız. Çok nötr bir kişiliğiniz var.

2122 - Sizi tek kelimeyle özetlemek gerekse, analitik birisiniz derdik. Çünkü beyniniz tam olarak bu şekilde çalışıyor. Yaptığınız her işte kılı kırk yarıyorsunuz, mükemmele ulaşmak sizin için önemli. Bu durum sosyal ilişkilerde biraz geri durmanıza yol açıyor, yani beyniniz diğer kişilerle aranıza doğal bir bariyer koyuyor. 

2121 - En nadir görülen kombinasyona sahipsiniz. Bu sizin kırılgan, hassas, ince bir ruha sahip olduğunuzun işareti. Diğer insanlarla ilişkilerinize dikkat etmeli ve bu kadar alıngan ve hassas olmamaya gayret etmelisiniz. 

1112 - Duygusal, kararlı ve tam anlamıyla enerjik birisiniz. Hayatın sizi yönlendirmesine, kontrol etmesine izin vermiyorsunuz. Dizginleri her daim elinizde tutmak istiyor ve bunu başarıyorsunuz da, ancak bu sizi çok yoruyor, farkına varın.

1222 - Toplumun büyük kısmını oluşturan grup içindesiniz. Duygusal birisiniz, ancak zorluklarla mücadele etmeniz gerektiğinde çok ısrarcı ve kararlı olduğunuzu söylemek zor. Çevrenizden, diğer insanların yargılarından, düşüncelerinden etkileniyorsunuz. Asla “aman kim ne derse desin” diyecek biri olmadınız. İletişime açık, insanlarla kolay anlaşan ve sevilen birisiniz. 

1221 - Yumuşak huylusunuz, asla ısrarcı biri değilsiniz ve duygusal bir yapınız var. İlişkilerinizde son derece naifsiniz, ancak bu, insanların size her istediğini yaptıracağı anlamına gelmiyor. Sınırlarınızı iyi biliyorsunuz.

1122 - Senin için arkadaş canlısı desek sanırız yanılmış olmayız, çünkü öylesin. Kendini çok sık eleştiren, kendine çok yüklenen birisin. Sanki her zaman daha iyisini yapabilirdim diye düşünüyorsun. Yapmak istediğin çok şey, ama ayıracak az zamanın var, bu da seni geriyor. Daha rahat yaşamayı dene, kendine bu kadar yüklenme.

1121 - Sen son derece güvenilir birisin. Gayet nötr bir kişiliğin var, anlaşamayacağın insan yok gibi.  Hayata bu kadar olumlu yaklaştığın içindir ki beynini daha yaratıcı işler için kullanabiliyorsun bu da seni yaratıcı bir insan yapıyor. 

1111 - Sen solaksın. Kesinlikle tutucu, dar kalıpları olan biri değilsin. Yaratıcılık, özgür düşünce gibi şeyler senin için büyük anlam ifade ediyor ve hayatının büyük kısmını bunlar işgal ediyor. Güçlü duygulara ve tutkulara sahip, bağımsız ve yer yer egoizme kayan bir kişiliğin var. Haklı olduğunu düşündüğün konularda aşırı inatçı ve ısrarcısın ve hatta biraz bencil olduğunu söylemek de yanlış olmaz. Ancak bütün bunlar senin istediğin hayatı yaşamana engel olmuyor. 

1212 - Tutkulu, arzulu, inatçı birisin. Kendine hedefler koymaktan ve bunlara ulaşmak için çabalamaktan asla vazgeçmiyorsun. Seni hayata bağlayan istediğin şeylere ulaşma arzu ve hırsın. Bütün bunları yaparken kendini ruhsal olarak tatmin etmeyi de unutma. 

1211 - Kendine dönük birisin ve kendini keşfetmeye bayılıyorsun. Sana bencil, içine kapanık diyemeyiz belki ama diğer insanlarla ilişkilerinde sorunlar yaşadığın da aşikar. Bir şeyi istediğinde seni durduracak tek güç yine sadece sensin, kimsenin sana engel çıkarmasına izin vermiyor ve bunu kabul etmiyorsun. Güçlü bir kişiliğin var.

2112 - Hayatı yaşamanın basit olduğunu kavrayan nadir insanlardansın. Bu yüzden çok kolay ilişkiler kuruyor, çok kolay arkadaş ediniyorsun. Hobileri olan ve bunlara zaman ayıran birisin ve bu hobilerin seni her geçen gün biraz daha geliştirdiğinin farkındasın. “Yeni” ile başlayan her şey senin için bilinmeze bir yolculuk.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
966
228
112
36
28
23
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatih K.

2122 - Sizi tek kelimeyle özetlemek gerekse, analitik birisiniz derdik. Çünkü beyniniz tam olarak bu şekilde çalışıyor. Yaptığınız her işte kılı kırk yarıyor... Devamını Gör

Tolga Mamur

2222

Değişiiik

2111 doğru:)) minibüs şöförüne trip atmışlığım var:))