Görüş Bildir
Haberler
'Yanlış Adres Verdiniz' Diyerek Eczaneyi Birbirine Kattı!

'Yanlış Adres Verdiniz' Diyerek Eczaneyi Birbirine Kattı!

İstanbul Ataşehir'de bir eczaneye gelen şahıs, annesine yanlış adres verildiğini öne sürerek eczanede terör estirdi. Eczanedeki eşyaları yumruklayan saldırgan, çalışanlara da tehditler savurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay dün Ataşehir'deki Ayşenur Eczanesi'nde yaşandı. Öğlen saatlerinde eczaneye gelen bir kişi, annesine yanlış adres verildiğini öne sürerek çalışanlarla tartışmaya başladı.

O sırada önündeki bilgisayar monitörüne yumruk atan saldırgan, kendisini sakinleştirmeye çalışanlara rağmen eczacı Ayşenur Ören’e 'Seni öldürürüm', 'Kafanı koparırım' gibi tehditler savurdu.

Evinde bulunamadı

ANKA'nın aktardığına göre olayın ardından darp raporu alan eczacı Ayşenur Ören, saldırgandan şikayetçi oldu. Polis memurları saldırganın adresine gitti ancak adreste bunamadı.

Eczacı Şeyma Şahin o anların görüntülerini Twitter'dan "Sadece eczanenin yerini bulamadı diye kendine bunu yapmayı hak görenlere hizmet verilemez" notuyla paylaştı.

Eczacı Şeyma Şahin o anların görüntülerini Twitter'dan "Sadece eczanenin yerini bulamadı diye kendine bunu yapmayı hak görenlere hizmet verilemez" notuyla paylaştı.
twitter.com

📹

İstanbul Eczacı Odası yaşananlara tepki gösterdi: "Soruşturmanın sonuna kadar takipçisi olacağız" 👇

İstanbul Eczacı Odası'nın açıklamasında şöyle denildi:

“19 Haziran Pazar günü Ataşehir'deki nöbetçi eczanemize gelen bir kişi, 'Eczane adresinin telefonda annesine yanlış tarif edildiğini' iddia ederek saldırıda bulunmuştur. Eczane bilgisayarını yumruklayan saldırgan, meslektaşımız Eczacı Ayşenur Ören'i darp etmiş ve tehditler savurmuştur. Yaşanan saldırıyı şiddetle kınıyor, meslektaşımıza ve eczane çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Hukuki süreci devam eden soruşturmanın sonuna kadar takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyuruyoruz.

Bu saldırı ne bir ilktir ne de münferit bir olay. Daha önce de belirttiğimiz üzere eczanelerimiz şiddete son derece açık hale gelmiştir. Bir kez daha tüm yetkilileri eczanelerimizde maruz kaldığımız şiddet olaylarının son bulması için gereğini yapmaya, güvenlik sorunlarımızı çözmeye davet ediyoruz. Artık yeter, bin defa yeter, bu son olsun.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
137
25
6
5
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mustafabagra

Hasta hasta annesi adresi ariyomus ulan denyo annen hastaysa sen alsana ilacı öküz oğlu okuz

Sometimes

Türkiye'ye internet 12 Nisan 1993 tarihinden bu yana kullanılmaktadır bay gerizekalı herif anan kullanmayı bilmiyorsa sen aç bak

Trabzonnn

Ananı da al git amk çocuğu