Görüş Bildir
Haberler
Yanına Aldıklarına Göre Sana Tatil Burcunu Söylüyoruz!

Yanına Aldıklarına Göre Sana Tatil Burcunu Söylüyoruz!

Bazı tatiller, kusursuz konforuyla evindeymiş gibi hissetmeni sağlar. Elbette tatile giderken yanına aldığın eşyalar da konforuna konfor katıyor. Peki, yanına aldığın eşyalara göre tatil burcunun ne olduğunu biliyor musun? Bu testte yanına aldığın eşyaları seçerek tatil burcunu öğrenebileceksin. Haydi başlayalım!

Öncelikle vazgeçilmez tatil kıyafetlerin nasıl?

Peki, vazgeçilmez tatil aksesuarların nedir?

Bu eşyalardan hangisini yanına aldığında huzurlu hissedersin?

Peki, tatile çıkarken bu araçlardan hangisi önceliğin olur?

Şimdi de "yanıma almasam da olur" dediğin bir eşya seçer misin?

Son olarak, bu eşya gruplarından hangisi tatilini tamamlar?

Son olarak, bu eşya gruplarından hangisi tatilini tamamlar?

Senin tatil burcun Başak!

Senin tatil burcun Başak!

Başak burcu en düzenli burçlardan biri. Senin de yanına aldığın eşyalara baktığımızda, düzeni sevdiğini görebiliyoruz. Aynı zamanda başak burcu hayatta kalma taktikleri ile biliniyor. Sen de özgür ruhunla her şeyi üst seviyelerde yaşamayı seviyorsun. Oldukça tedbirli birisin. Kendini garantiye almayı seviyorsun. Tatilini en ince ayrıntısına kadar planlayan bir insansın. Sağlığına çok düşkünsün. Öyleyse sağlıklı ve huzurlu tatiller diliyoruz sana!

Senin tatil burcun Boğa!

Senin tatil burcun Boğa!

Boğa, rahatlığına düşkün, sanata bayılan ve doğaya âşık bir burç. Senin de yanına aldığın eşyalara göre rahatlığına düşkün olduğunu görebiliyoruz. Bu nedenle, huzur ve rahatı yakalayabileceğin bir tatil senin için biçilmiş kaftan. Daha doğrusu, ekonomik tatilden ziyade rahatlığını önemseyen bir tatile ihtiyaç duyuyorsun. Öyleyse rahat hissettiğin mutlu tatiller diliyoruz sana!

Senin tatil burcun İkizler!

Senin tatil burcun İkizler!

Meraklı ve çeşitliliği seven bir burç olan İkizler, sosyalleşmeden duramaz. Vermiş olduğun yanıtlara göre senin tatil burcun İkizler. Çabuk sıkılan birisin. Ancak rafine zevklerinle biliniyorsun. Tatilde dinlenmek yerine yorulmayı tercih ettiğin bir gerçek. Ayrıca kitap okuyarak stres atmayı seviyorsun. Öyleyse, stressiz ve eğlenceli bir tatil diliyoruz sana!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
14
10
8
5
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Diğdem Çakır

Senin tatil burcun Başak!

Onur

Aslan çıkmadı ama boga çıktı.

Deborah Crimson

Burcum boğa ve tatil burcum da boğa çıktı :)