Görüş Bildir
Haberler
Yalçın Hafızoğlu Kimdir? Ünlü Oyuncu Yalçın Hafızoğlu Aslen Nereli? Kaç Yaşında, Evli mi? Oynadığı Diziler

Yalçın Hafızoğlu Kimdir? Ünlü Oyuncu Yalçın Hafızoğlu Aslen Nereli? Kaç Yaşında, Evli mi? Oynadığı Diziler

Vaveyla
28.04.2022 - 18:01

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle ön plana çıkan yakışıklı oyuncu Yalçın Hafızoğlu sadece oyuncu olarak değil aynı zamanda müzisyen yönüyle de merak uyandırıyor. Aldığı rollerle ekranların sevilen oyuncusu haline gelen Yalçın Hafızoğlu kimdir? Yalçın Hafızoğlu nerelidir, rol aldığı diziler ve filmler nelerdir? gibi soruların yanıtlarını merak eden sevenleri için içeriğimizde sizlerle buluşuyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyuncu ve müzisyen olmasının yanında Haliç Üniversitesinde tiyatro yüksek lisansı yaparak eğitim alanında da kendini geliştiren ünlü isim Yalçın Hafızoğlu, can verdiği dizi karakterleriyle sevenlerini arttıyor. İçeriğimizde, Yalçın Hafızoğlu kimdir? Hızır Ali Çakırbeyli rolüyle bilinen Yalçın Hafızoğlu kaç yaşında, aslen nereli? gibi sorularına yanıt arıyoruz.

Yalçın Hafızoğlu Kimdir?

Yalçın Hafızoğlu Kimdir?

Yalçın Hafızoğlu 18 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Ünlü ismin oyunculuğula tanınması tesadüf değildir çünkü çok küçük yaşta önemli isimlerden oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır.

Lise eğitimini Göztepe İhsan Kurşunoğlu Lisesinde alan oyuncu lisans eğitimi için gittiği Kocaeli Üniversitesi'nde Çevre Mühendisliği bölümünü tamamlamıştır.

Oyunculuğa olan merakını akademide de gidermeye çalışan Yalçın Hafızoğlu Haliç Üniversitesi'nde tiyatro yüksek lisansı yapmaktadır.

Yalçın Hafızoğlu Aslen Nereli?

Yalçın Hafızoğlu Aslen Nereli?

İstanbul'da doğan 32 yaşındaki oyuncu Yalçın Hafızoğlu aslen Samsunludur.

Babası Samsunlu olan yakışıklı oyucunun annesi ise Üsküplü bir Makedon göçmenidir.

Yalçın Hafızoğlu Evli mi?

Yalçın Hafızoğlu Evli mi?

Yalçın Hafızoğlu henüz dünya evine girmemiştir. 

Sosyal yaşamıyla medyada gündem yaratan ünlü oyuncu uzunca bir süredir Güliz Erkut'la birlikte olduğu biliniyor. Elde edilen bilgilerin kısıtlı oluşu Yalçın Hafızoğlu'nun özel hayatını göz önünde yaşamayı tercih etmediğini gösteriyor.

Yalçın Hafızoğlu Hangi Dizilerde Rol Aldı?

Yalçın Hafızoğlu Hangi Dizilerde Rol Aldı?

2016'da Star TV'deki Kiralık Aşk dizisinde Selim karakterini canlandıran Yalçın Hafızoğlu, aynı yıl  ATV'de yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle tanınırlığını zirveye çıkardı.

Hızır Ali Çakırbeyli karakterine hayat veren Yalçın Hafızoğlu 2021 yılına kadar dizinin yıldız oyuncuları arasına girdi.

Fox TV'de, 27 Nisan 2022'de 1. bölümü yayınlanan Gülümse Kaderine adlı dizide, Cem karakterini canlandırarak bir süredir ayrı kaldığı sevenleriyle tekrar buluştu.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın