Görüş Bildir
Haberler
Yakmak İçin Ağaç Toplarken Otobüsün Altında Kaldılar...

Yakmak İçin Ağaç Toplarken Otobüsün Altında Kaldılar...

Onedio Medya
20.04.2015 - 13:38 Son Güncelleme: 20.04.2015 - 13:44
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beykoz’da, belediyenin kestiği ağaçları yakmak için toplayan 2 kadın kontrolden çıkan halk otobüsünün altında kaldı. Kadınlardan biri hayatını kaybetti, diğeri ise ağır yaralandı. Otobüs şoförünün “Seyir halindeyken bayıldım” dediği belirtildi.

Kaza, saat 12.00 sıralarında Örnekköy Mahallesi Tepe Tarla Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre belediye, cadde üzerindeki ağaçları budadı. Hanife Güneysu ve Şengül Gürsu da yakmak için budanan dalları toplamaya başladı. Bu sırada, caddede seyreden 34 BZU 97 plakalı halk otobüsü kontrolden çıkarak kadınların üzerine geldi. 2 kadını altına alan otobüs bir ağaca çarparak durabildi.

Kazayı gören vatandaşlar itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine ihbarda bulundu. Söz konusu adrese çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. İtfaiye, yaptığı çalışmalar sonrası Hanife Güneysu’nun cansız bedenine ulaştı. Şengül Gürsu ise yaralı olarak otobüsün altından çıkarıldı. Ağır yaralı olan Gürsu hastaneye sevk edildi.

Görgü tanıkları, otobüs şoförünün “Seyir halindeyken bayıldım” dediğini aktardı. Ayrıca, şoförün kaza sonrası olay yerinden ayrıldığı belirtildi.

Polis, görgü tanıklarının ifadelerini alarak kaza mahallinde geniş çaplı incelemelerde bulundu. Bu arada, bazı vatandaşların gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

CHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0