Görüş Bildir
Haberler
Xbox Series X|S Oyunlarını Xbox One Üzerinden Oynayabileceksiniz

Xbox Series X|S Oyunlarını Xbox One Üzerinden Oynayabileceksiniz

Microsoft Xbox satışlarından kar elde etmediğini hatta tersine zarar ettiğini açıklamasının ardından yeni oyunları eski konsollarda oynanabilir yapacağını da açıkladı. İlginç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Microsoft zarar etse ne olur ki?

Microsoft zarar etse ne olur ki?

Microsoft kanadının Xbox satışlarından zarar ettiklerini açıklamasının ardından bunun bir problem olmadığını, çünkü Xbox Game Pass satışlarının onlar için daha önemli olduğunu da açıklamıştı. İzledikleri bu politika bizce akla tek bir şey getiriyor o da ilerleyen dönemlerde oyun konsolu mantığını ortadan kaldırmak.

Yeni konsol çıktı diye eskisinin pabucu dama atılmadı.

Yeni konsol çıktı diye eskisinin pabucu dama atılmadı.

Microsoft Xbox One serisi konsollarının ömrünü biraz daha uzatmayı planladıklarını açıkladı. Bunu da geliştirdikleri Nvidia Geforce Now benzeri bulut oyun sistemi olan Xbox Gaming Cloud (xCloud) ile yapacaklarını duyurdular.

Xbox One konsollarıyla oyun oynayan milyonlarca insan için Microsoft Flight Simulator gibi yeni nesil oyunları nasıl eski konsolları ile oynayabileceklerini anlatmaya can atıyoruz. Xbox Cloud Gaming sayesinde eski konsolunuz, mobil cihazlarınız, tabletleriniz ve tarayıcılar üzerinden yeni nesil oyunları oynayabileceksiniz.

Bulut oyun teknolojileri nereye gidiyor?

Bulut oyun teknolojileri nereye gidiyor?

Microsoft Xbox Cloud Gaming servisini Xbox One serisi konsollara getireceğini duyurması şaşırtıcı bir haber değil. Belki de bundan dolayı daha az konsol satılacak ancak Microsoft için bu hiç önemli değil. Xbox deneyimini yaşayabileceğimiz evrensel bir ekosistem yapmanın peşinde şu an Microsoft. Bu da demek oluyor ki Microsoft ilerleyen dönemlerde oyun konsolu mantığını ortadan kaldırıp sadece bulut oyun sistemi satmayı planlıyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın