Görüş Bildir
Haberler
Kocaman Bir Kütüphane: Xbox Game Pass'te Oynayabileceğiniz En İyi Oyunlar

Kocaman Bir Kütüphane: Xbox Game Pass'te Oynayabileceğiniz En İyi Oyunlar

Kemal
25.03.2023 - 11:00

Xbox Game Pass kullandığı abonelik sistemi ile Türk oyuncuların en çok tercih ettiği platformlardan birisi. Aylık 29.99 TL gibi uygun bir fiyat ile yüzün üzerinde oyunu erişime sunan Xbox, fiyatları diğer platformlarda nerdeyse 600 TL olan oyunları bile bünyesinde barındırıyor. EA Play aboneliğinin yanı sıra geçtiğimiz aylarda Riot Games ile de anlaşma yapan Xbox oyunculara büyük çeşitlilik sağlıyor. Yeni yayınlanan bazı büyük oyunları da ilk gün abonelerine sunan Xbox Game Pass oyuncuların favorisi haline geldi. Sizler için Xbox Game Pass'te oynayabileceğiniz en iyi oyunları derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Atomic Heart

1. Atomic Heart

Geçtiğimiz aylarda çıkan Atomic Heart alternatif bir gerçeklikte distopik bir bakış açısıyla hikayesini anlatıyor. Sovyetler birliğinin teknolojik devrimini anlatan oyun klişe sayılabilecek robotlar dünyayı ele geçiriyor konseptini alternatif bir tarih akışında ele alıyor. Atomic Heart Game Pass'te oynayabileceğiniz yeni ve en iyi shooter oyunlardan birisi.

2. The Elder Scrolls V: Skyrim

2. The Elder Scrolls V: Skyrim

2011 yılında çıkan bir oyun nasıl günümüzde aynı keyifle oynanabilir? Bu soruyu soramayacağınız oyunlardan birisi olan Skyrim hikayesi, yan görevleri, büyük haritası ve keyifli oynanışı ile çıktığı günden bu yana kült oyunlardan birisi.

3. Hellblade: Senua's Sacrifice

3. Hellblade: Senua's Sacrifice

Senua'nın hikayesini oynadığımız oyun karakterimizin korkularına, hislerine ve kafasında kurduğu karanlık dünyasına yolculuk ettiğimiz bir hikaye yapısına sahip. İskandinav mitolojisinin özgün anlatım yapısıyla birleştiği oyun psikolojik unsurları eşsiz bir deneyim sunuyor.

4. Sea Of Thieves

4. Sea Of Thieves

Korsan gemisinde dört kişilik bir ekip ile oynadığınız Sea Of Thieves denizlerdeki hazineleri ararken bir yandan da sizinle aynı denizlerde bulunan oyunculara karşı mücadele ettiğiniz son dönemlerin en iyi co-op oyunlarından birisi.

5. No Man's Sky

5. No Man's Sky

Çıktığı dönemde çok büyük eleştiriler alan No Man's Sky yıllar içerisinde getirdiği güncellemeler ile oyun dünyasının en büyük geri dönüşlerinden birisini yaptı. Uzayın bilinmeyen derinliklerine yolculuk yaptığınız ve keşfettiğiniz No Man's Sky Game Pass'in abonelerine sunduğu keyifli oyunlarından birisi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mass Effect Legendary Edition

6. Mass Effect Legendary Edition

Serinin ilk üç oyununu ve beraberinde birçok DLC paketini içinde bulunduran Legendary Edition yeni oynayacakların ve Mass Effect hayranın oynaması gereken bir yapım. Uzay gemisinde başladığımız oyun aksiyonu ve hikayesi ile adından sıkça bahsedilen bir seri haline geldi.

7. Deathloop

7. Deathloop

Arkane'in yaptığı Deathloop birinci şahıs nişancı oyunu olup Dishonored ile benzer özelliklere sahip bir oynanışa sahip. İki oyunun birbirinden farkı yönetmenliği ve hikaye anlatımı. Dishonored sevenler aynı evrende geçen Deathloop oyununu da aynı keyifle oynayacaklardır.

8. Hollow Knight

8. Hollow Knight

Çıktığı dönemde çoğu oyuncunun gözünden kaçan ama zaman içerisinde anlattığı hikaye ile büyük bir kitleye ulaşan Hollow Knight 2017'den bu yana aynı keyifle oynanmaya devam ediyor. Dark Souls dinamiklerini 2D bir dünyada yansıtmayı başaran oyun Hikayesi ile de son zamanların en iyi bağımsız oyunu olarak adından sıkça söz ettiriyor.

9. Assassin’s Creed Odyssey

9. Assassin’s Creed Odyssey

Assassin’s Creed fanların son zamanlarda ki karışık tepkilerinin ardından seriyi eski oyunlara döndürmeye karar vermiş yeni çıkacak olan Mirage ile seri köklerine dönüş yapacak. Odyssey ise açık dünya RPG seven oyuncular için uzun ve keyifli bir oynanış sunuyor. Steam fiyatı 699 TL olan oyun Xbox Game Pass ile aylık 29.99 TL'ye oynayabileceğiniz en iyi oyunlardan birisi.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
3
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın