Görüş Bildir
Haberler
WWE Ringlerini 9.1 Şiddetinde Sallayan Birbirinden Güzel 10 Kadın Güreşçi

WWE Ringlerini 9.1 Şiddetinde Sallayan Birbirinden Güzel 10 Kadın Güreşçi

Amerikan güreşlerini düzenleyen Wwe'nin (World Wrestling Entertainment) birbirinden güzel 10 divası fizikleri ile ringleri sallamaya devam ediyor. İşte o güzeller...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Natalya

1. Natalya

Natalya, Kanada'lı bir WWE güreşçisidir. Ünlü Hart güreşçilerinin 3. kuşağıdır. 2010 yılında WWE şampiyonu olmuştur. Ring dışında bile insanları fiziği ile rahatça etkiliyor.

2. Layla

2. Layla

WWE'nin İngiliz güreşçilerindendir. ECW'da iken Brooke Adams ve Kelly Kelly ile bir dans grubu olan Troup'u kurmuşlardır. 2008 yılında sakatlanan Layla 2012 yılında ise geri gelerek WWE Diva Şampiyonluk kemerini kazanmıştır.

3. Aj Lee

3. Aj Lee

Eski WWE Diva şampiyonudur. Bir rekortmen olan Aj 3 kez peş peşe şampiyon olmuş ve iki yıl üst üste yılın divası seçilmiştir. WWE camiasında çok sevilen bir güreşçidir. Şimdilerde ise başka bir efsane olan Cm Punk ile evlenmiştir.

4. Lana

4. Lana

Lana, süperstar olan Rusev'in profesyonel güreş yöneticisidir. Rus aksanı ve Rusev ile bir anda popülerlik kazanan Lana, WWE NXT programında parlamıştır. Çarpıcı bir güzelliğe ve mükemmel fiziğe sahip olan Lana, kısa sürede WWE evreninde sevilen divalardan biri haline geldi.

5. Renee Genç

5. Renee Genç

Renee Genç, Kanadalı spor yayıncısı ve profesyonel güreşçidir. 2009 yılında WWE kariyerini tamamlamış, TV ağı için arka planda çalışmaya başlamıştır. Randy Orton ve Big Show gibi yüksek profilli yeteneklerle görüşerek ününü arttırmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Paige

6. Paige

İki kez WWE Diva şampiyonu olmuştur. WWE tarihinin en genç Diva şampiyonudur. Paige, NXT şampiyonluğu ve WWE Diva şampiyonluğunu aynı anda kazanarak WWE'nin tek divası olmuştur. Profesyonel bir afet olarak kendini WWE'ye tanıtmıştır.

7. Rosa Mendes

7. Rosa Mendes

Rosa Mendes Kanadalı bir güreşçidir. Daha önceden spikerlik ve modellik yapmıştır. Başlarda WWE güvenlikleri ile ciddi sorunlar yaşamıştır. Daha sonra WWE'de staj yapması teklif edilmiştir. Şimdilerde ise WWE'nin en güzel 10 kadın güreşçisinden biridir. Slammy Ödülü, FCW Kraliçesi ve Ohio Valley güreş kadın şampiyonluğu bulunmaktadır.

8. Brie Bella

8. Brie Bella

Brie Bella WWE'de ikizi olan güreşçilerdendir. Kazandıkları bir maçta onlara ikiz magic denmiştir. Maç esnasında yer değiştirerek WWE Diva kemerini kazanmışlardır. Şimdilerde ise eski WWE şampiyonu Daniel Bryan ile evlidir. 2013 ve 2014 yıllarında yılın çifti seçilmişlerdir.

9. Eva Marie

9. Eva Marie

Eva Marie, alev saçlarıyla ünlü olan bir güreşçidir. WWE'nin kırmızı kraliçesi olarak da bilinir. Birçok maça çıkmış ve birçok galibiyet almıştır. Geleceğin diva şampiyonlarından biri olarak anılıyor. Belki de en büyük adaylardan biridir.

10. Nikki Bella

10. Nikki Bella

Nikki Bella ayağından geçirdiği bir sakatlık yüzünden spor kariyerini noktalamak üzereydi. İkiz kardeşi ile WWE'ye girerek çok popüler olan Bella kardeşler, WWE'in güzellik tanrıçaları olarak da bilinir. Nikki WWE Diva şampiyonluğunu 2 kez kazanmıştır ve 301 gün boyunca kemerini koruyarak bir saltanat sürdürmüştür. 2015 yılında 'Yılın Divası' ödülünü kazanmıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
142
99
48
19
16
15
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın