Görüş Bildir
Haberler
Worlds 2021'de Takımını Şampiyonluğa Ulaştırmak İçin Mücadele Edecek En İyi Destek Oyuncuları

Worlds 2021'de Takımını Şampiyonluğa Ulaştırmak İçin Mücadele Edecek En İyi Destek Oyuncuları

Worlds 2021'in başlamasına kısa bir süre kaldı. Dünyanın en iyi takımlar Worlds'de buluşacak. Ülkemizi Galatasaray Esports'un temsil edeceği turnuvanın bize göre en iyi destek oyuncuları sizlerle.

İçeriğin Devamı Aşağıda

14. PSG Talon - Kaiwing

14. PSG Talon - Kaiwing

PCS bölgesinin temsilcisi PSG Talon'un destek oyuncusu Kaiwing, kendi liginin en iyi destek oyuncusu olması dışında geçtiğimiz mevsim MSI 2021'de PSG Talon ile de muhteşem bir performansa imza atmıştı.

13. Fnatic - Hylissang

13. Fnatic - Hylissang

Yıllardır Fnatic'in destek koltuğunun sahibi olan Hylissang, bu mevsim Fnatic'in LEC finallerine çıkmasında önemli bir rol oynadı.

12. Hanwha Life Esports - Vsta

12. Hanwha Life Esports - Vsta

Genç destek oyuncusu Vsta, bu mevsim HLE'nin Worlds 2021'e gelmesinde Chovy ve Deft'e en çok destek olan oyuncuydu. Chovy ve Deft önderliğine Worlds'ün ön eleme aşamasında HLE formasıyla mücadele edecek ve gruplara kalmaya çalışacak.

11. LNG Esports - Iwandy

11. LNG Esports - Iwandy

2019 yılının sonunda EDG'nin genç takımından LNG'ye transfer olan Iwandy, bu mevsime kadar LPL'de istediği başarıyı yakalayamamıştı. Bu mevsim Light ile birlikte büyük gelişim gösteren Iwandy ön eleme aşamasında LNG'nin gruplara kalması için mücadele edecek.

10. 100 Thives - Huhi

10. 100 Thives - Huhi

Orta koridordan, desteğe geçtiğinden beri gelişimini sürdüren Huhi bu mevsim, daha önce ligimizden de tanıdığımız Abbedagge ve Türk ormancı Closer ile birlikte LCS'de şampiyon olmayı başardı. Liginde Vulcan ve CoreJJ'in bir tık altında kalmış olsa da şampiyonluğuyla birlikte kendi kalitesini kanıtladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Cloud9 - Vulcan

9. Cloud9 - Vulcan

LCS'in en iyi destek oyuncularından bir tanesi olan Vulcan bu mevsim takımı Cloud9 ile birlikte istediği sonuca ulaşamadı. Ancak Vulcan bireysel olarak takımında işler kötü gidiyor olsa bile çıkış noktasını arıyor ve kimi zaman takımını o çıkış noktasına götürebiliyor.

8. Team Liquid - CoreJJ

8. Team Liquid - CoreJJ

Team Liquid'in destek oyuncusu CoreJJ bir zamanlar bu listenin en üstlerinde kendine yer bulmaktaydı. İlerleyen yıllar CoreJJ'den bazı şeyler almış olsa da hâlâ tecrübesi ve oyun bilgisiyle büyük etkiler yaratma potansiyeline sahip.

7. FunPlus Phoenix - Crisp

7. FunPlus Phoenix - Crisp

2019 yılında takımı FPX ile birlikte Worlds şampiyonluğu yaşayan Crisp, uzun süredir alt koridorda partneri Lwk ile birlikte oynuyor. LPL finallerinde EDG'ye mağlup olmak onlar için bir hayal kırıklığı yaratmış olsa da Worlds'de kendilerini tekrardan ispatlama şansları bulunuyor.

6. DWG KIA - BeryL

6. DWG KIA - BeryL

LCK'in şampiyon DWG KIA'nın destek oyuncusu BeryL, uzun süredir DWG forması giyiyor. Liglerinde şampiyon olmalarına rağmen rakipleri Life ve Keria'nın bireysel olarak bir tık altında kalıyor.

5. Life - GEN.G

5. Life - GEN.G

Geçtiğimiz mevsim ki performansına göre düşüş yaşayan Life, LCK'i 3. sırada tamamlayan takımında yine de en iyi görünen oyunculardan bir tanesiydi. Bireysel olarak BeryL'dan ufak bir farkla daha iyi gözüküyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. MAD Lions - Kaiser

4. MAD Lions - Kaiser

Türk üst koridor Armut ile birlikte LEC'de şampiyonluk sevinci yaşayan MAD Lions'ın destek oyuncusu Kaiser, gün geçtikçe altın gibi değerleniyor. 2 yıldır MAD Lions'da her gün üzerine koyan Kaiser artık Worlds'ün en iyi 5 desteği arasında kesinlikle gösteriliyor.

BONUS: Galatasaray Esports - Zergsting

BONUS: Galatasaray Esports - Zergsting

En iyi üç destek oyuncumuza geçmeden önce temsilcimiz Galatasaray Esports'un destek oyuncusu Zergsting'i gerçekçi olmak adına sıralamaya eklemiyoruz. Ön eleme aşamasında oynayacak temsilcimizin destek oyuncusu Zergsting geçtiğimiz yıllardan çok daha farklı ve olgun bir oyun sergiliyor. Worlds 2021 ön eleme aşamasında Galatasaray taraftarları ve bütün Türk espor takipçileri ona güveniyor.

3. T1 - Keria

3. T1 - Keria

Geçtiğimiz yıl Worlds'e gelme başarısı yakalayamayan T1 gençleşen kadrosuyla birlikte Faker önderliğinde Worlds'e gelmeyi başardı. T1'in destek oyuncusu Keria bu gençlik ateşinin Oner ile birlikte en önemli parçalarından birisi oldu. Hem Gumayusi hem de Teddy ile birlikte uyum sağlamayı başaran Keria şu anda LCK'in en iyi destek oyuncusu olarak gözüküyor.

2. Royal Never Give Up - Ming

2. Royal Never Give Up - Ming

Uzun yıllardır RNG forması giyen Ming takımı RNG ile birlikte MSI 2021'de şampiyon olmayı başarmıştı. Ancak MSI'daki performansını aratan RNG, Worlds 2021'e LPL'de 3. sıradan geldi. Yıllardır Maiko ile arasında geçen mücadele ikisi içinde büyük bir gelişim sağlıyor.

1. EDward Gaming - Meiko

1. EDward Gaming - Meiko

LPL'in şampiyonu EDG'nin destek oyuncusu Meiko aynı ezeli rakibi Ming gibi uzun yıllardır aynı takımda forma giyiyor. Şampiyonluk yolunda Viper ile birlikte iyi uyum sağlayan Meiko bize göre Worlds 2021'in en iyi destek oyuncusu konumunda yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın