Görüş Bildir
Haberler
Woods ve McIlroy Antalya'ya Geliyor

Woods ve McIlroy Antalya'ya Geliyor

Onedio Medya
30.09.2016 - 20:16

Dünyaca ünlü Golfçü Rory McIlroy ve sakatlıktan çıkan Tiger Woods, kasım ayında Antalya'da düzenlenecek Turkish Airlines Open Golf Turnuvası'na katılacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Race to Dubai Final Serisi’nin ilk ayağı olan turnuvaya kariyerinde üçüncü kez katılacak 27 yaşındaki McIlroy, Belek'teki Turkish Airlines Open’da geçirdiği sakatlığın ardından ikinci turnuvasında mücadele etmeye hazırlanan Tiger Woods ile Türkiye yolcusu olacak.

"Tekrar gitmek için sabırsızlanıyorum"

"Tekrar gitmek için sabırsızlanıyorum"

Belek Regnum Carya Golf & Spa Resort tesislerinde düzenlenecek turnuvaya ilişkin açıklama yapan McIlroy, daha önceki Türkiye deneyimlerimden gerçekten çok zevk aldığını, tekrar gitmek için sabırsızlandığını belirterek, 'Antalya Belek'te düzenlenecek Turkish Airlines Open turnuvası, Race to Dubai'nin sonucunun belirlenmesinde çok önemli bir rol oynayacağından, bu sene daha da iyi bir performans sergilemeyi umuyorum. 

Bu turnuva, sezonun zirvesine giden yolda önemli bir yarışın başlangıcı. Turkish Airlines Open golf turnuvası şimdiden golf takviminde önemli bir hafta olarak yerini aldı ve herkesin bu turnuvayı dört gözle beklediğini biliyorum.' ifadelerini kullandı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın