Görüş Bildir
Haberler
Will Smith'ten Tarkan'a, Hadise'den Kim Kardashian'a: Terazi Burcunu En İyi Temsil Eden 12 Ünlü İsim

Will Smith'ten Tarkan'a, Hadise'den Kim Kardashian'a: Terazi Burcunu En İyi Temsil Eden 12 Ünlü İsim

21 Eylül-21 Ekim tarihlerinde dünyaya gelen terazileri Hazal Kaya, Emre Karayel, Marion Cotillard, Hugh Jackman gibi ünlü isimlerle bir yad edelim istedik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adil, zarif, kararsız!

Adil, zarif, kararsız!

Güzelliğiyle mest ederken kararsızlığıyla illallah dedirten teraziler hepimizin hayatına lazım! Zodyakın en zarif burcu teraziyi 12 ünlü isim üzerinden bir hatırlayalım istedik...

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kanye West ile yollarını ayırarak tekrar 'özgür' kalan Kim Kardashian bir terazi kadını. Keeping Up with the Kardashians'ın yıldız ismi 21 Ekim'de 41 yaşına girecek.

Will Smith

Will Smith

Haftalardır Will Smith'in Chris Rock'a attığı tokatın etkisindeyiz desek abartmış olmayız herhalde. Will Smith'inki her ne kadar terazi burcundan beklenen sağduyuya ve zarafete yakışmıyor olsa da terazinin adalet anlayışına yakışıyordu sanki... Çok konuşulan Akademi ödüllü oyuncu 25 Eylül'de 53 yaşına girecek.

Hazal Kaya

Hazal Kaya

Çok sevdiğimiz Hazal Kaya çıtı pıtı terazi kadınları arasında yer alıyor. Güzel oyuncu 1 Ekim'de 31. yaşını kutlayacak.

Tarkan

Tarkan

Canımız megastarımızın asla yükselmeyen ses tonunu ve tek bir sözünü bile esirgemediği eksiksiz açıklamalarını düşünün: İşte terazi budur! Biricik Tarkan'ımız 17 Ekim'de 49 yaşına girecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Marion Cotillard

Marion Cotillard

Son olarak 'Annette' ile göz kamaştıran Marion Cotillard da bir terazi kadını. Güzel oyuncu 30 Eylül'de 46. yaşını kutlayacak.

Eminem

Eminem

İşte bir Rap God! Bir şarkıda 10-15 kişiye sataşma potansiyeli ve agresif enerjisiyle kendisinin terazi olduğuna inanamasak da, eh, bazen astroloji bizi şaşırtabiliyor... Ünlü rapçi 17 Ekim'de 49 yaşına girecek.

Hadise

Hadise

Son günlerde hamile olduğu yönünde iddialarla konuşulan Hadise güzelliği ve zarafetiyle tabii ki bir terazi kadını. Bu sene 36. yaşını kutlayacak olan şarkıcının doğum günü ise 22 Ekim.

Emre Karayel

Emre Karayel

Son olarak BluTv dizisi 'Saklı'da izleme fırsatı bulduğumuz Emre Karayel de terazi burcu erkekleri arasında. Oyuncu 18 Ekim'de 49 yaşına girecek.

Monica Belluci

Monica Belluci

Zarafetiyle yıllara meydan okuyan Monica Belluci tabii ki terazi kadını! Muhteşem oyuncu 30 Eylül'de 57 yaşına girecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hugh Jackman

Hugh Jackman

Hollywood'un sevilen aktörlerinden Hugh Jackman da terazi erkekleri arasında. Bu sene 53. yaşını kutlayacak olan yakışıklı oyuncunun doğum tarihi 12 Ekim.

Cansu Dere

Cansu Dere

Sadakatsiz'deki performansını çok beğendiğimiz ve duru güzelliğiyle bizi mest eden Cansu Dere'nin terazi kadını olması eminiz ki kimseyi şaşırtmayacaktır... Güzel oyuncu 14 Ekim'de 41 yaşına girecek.

Birkan Sokullu

Birkan Sokullu

'Masumlar Apartmanı' dizisiyle iyice hayatımıza dahil olan Birkan Sokullu da bir terazi erkeği. Yakışıklı oyuncu 6 Ekim'de 36. yaşını kutlayacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
5
4
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın