Görüş Bildir
Haberler
Whatsapp Mavi Mesaj Güncellemesi

Whatsapp Mavi Mesaj Güncellemesi

Ibrahim Ceviz
06.11.2014 - 14:36 Son Güncelleme: 06.11.2014 - 15:21

Whatsapp Mavi Mesaj Güncellemesi

Dünya üzerinde internet kullanımın artması ile haberleşme şirketlerinin korkulu riyası

haline gelen internetten haberleşme dönemi hız kesmiyor. Özelikle Whatsapp yapmış olduğu mesajlaşma trafiği kaynağı ile neredeyse ücretsiz mesajlaşmayı olanaklı hale getirmiştir.

Whatsapp kullanıcılarının sürekli olarak güncellenen program ile ücretsiz mesajlaşmaları yıllık1,2 tl şeklinde bir ücret ile olmaktadır. Geri kalanı ise sadece internetinizin olmasıdır. Mesajlaşmada hız veya sınır tanımayan şirket son güncellemesi ile bazı kullanıcılarını tedirgin etmektedir. Bazı durumlarda mesaj okunur veya çağrı görülür kişiye cevap verilmeyebilir. Aldatan eşlerde veya sevgililerde mesajın karşı tarafa iletilmesi ve bu iletiye dönülmemesi büyük bir sorun olmaktadır. Çift tık özeliği ile Whatsapp mesaj iletimi kontrol edilmektedir. Fakat son güncelleme de ise bu özelik daha da ileriye gitmiş ve firmanın uygulamam logosu mesaj karşı taraf iletiliğinde ve okunduğunda mavi renge dönüşmektedir. Klasik yeşil renginin maviye dönmesi, gönderdiğiniz mesajın okunduğunu göstermektedir.

Mavi renk Whatsapp güncellemesi bu noktada dürüstlüğü ortaya çıkartmaktadır. Bu sayede artık gelen bir mesajı görmedim, duymadım, bilmiyorum modun dan çıkacaktır. Whatsap son güncelleme ile artık aldatma mesajlar ile önlenecektir. Sosyal paylaşım alanlarında ‘Yaktın bizi whatsapp’’ şeklinde serzenişler şimdiden duyulmaya başlanmıştır.

Kaynak: http://bin1haber.com/whatsapp-mavi-me...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın