Görüş Bildir
Haberler
Warframe Platinum Ve Warframe İncelemesi

Warframe Platinum Ve Warframe İncelemesi

Durma Play
18.03.2014 - 15:55 Son Güncelleme: 18.03.2014 - 16:08

Warframe Platinum Ve Warframe İncelemesi

Günümüz oyun severlerinin en çok tercih ettiği oyunlar arasında gelen multiplayer (çok oyunculu) oyunlar gün geçtikçe daha da gelişmekte ve meraklılarına yeni dünyaların kapılarını açmaktadırlar. RPG (Role Playing Game) oyunlar, yani rol yapma oyunları dünya çapında büyük kitlelerce takip edilmekte ve neredeyse 7/24 sürekli oynanmaktadırlar. Warframe‘de bu tarzda bir oyundur. MMORPG yani; çok oyunculu bir rol yapma oyunudur. Bu tür oyunlarda sizin sahip olduğunuz ve yönettiğiniz bir karakter bulunur. Bu karakter, savaştıkça ya da oyun tarafından belirlenen hedeflere vardıkça çeşitli özellikler kazanır. Çeşitli saldırı ve savunma tekniklerinin yanı sıra farklı büyü ve silah çeşitlerini kullanabilirler. Karakterinizin gelişmişliğini belirleyen ve diğer karakterlere belirten şey ise gelmiş olduğu seviye ya da level ‘dır.

Warframe bu tarzda oluşturulmuş oyunlar arasında oldukça dikkat çeken bir tanesidir. Diğer birçok oyunun aksine Warframe yeni ve modern bir dünyada geçmektedir. Bu modern dünyada var olan 4 ırk ve bunların sürekli olarak devam eden ve hiç bitmeyen savaşı; Warframe oyunu nun konusu tam olarak böyle özetlenebilir. Diğer RPG oyunlarına benzer olarak, karakteriniz yaratıklarla ve düşmanlarınızla savaştıkça ve onları yendikçe deneyim puanı kazanarak seviye atlar. Seviye atlamanın yanında birbirinden farklı özelliklerde silah ve zırhlara sahip olmakta mümkün. Oyundaki düşmanlarınızın her biri sizin gibi bir oyuncu olduğu için mutlaka rakibinizi yenmeniz kolay değil tabi ki, ancak bu mücadelede var olmak ve bağlı bulunduğunuz ırk için bir şeyler yapabilmek bile size oldukça fazla keyif verebilir.

Warframe , oldukça farklı ve göze hoş gelen grafiklere sahip bir oyun. Güzel ve farklı grafiklerinin yanında sahip olduğu kaliteli ses efektleri ile de oldukça çekici ve oynaması keyifli bir oyundur. Dileyen oyuncular DurmaPlay üzerinden Warframe Platinum Epin 'lerini alabilirler. Aldıkları Warframe Platinum Epinleri sayesinde oyun içerisinde bir çok ekstrayı kolay bir şekilde elde edebilirler. Oyunda Warframe Platinum alarak oynayarak sahip olabileceğiniz bir çok malzemeye hemen sahip olabilmektesiniz. Warframe Platinum 'un yanında birde oyunun sunduğu Prime Paketleri vardır. Bunlar Parıltı Prime Paketi , Alev Prime Paketi ve Cehennem Prime Paketi olarak ayrılmışlardır. Avantajlı Warframe Platinum almanızın yanı sıra hediye bazı eşyalar vermektedir. Bu yönü ile direk Warframe Platinum almakdan daha avantajlıdırlar.

Warframe Platinum 'u nasıl yükleyeceğiniz ile ilgili bilginiz yok ise yardım bölümümüzde bulunan Warframe Platinum Nasıl Yüklenir başlıklı konumuza göz atabilirsiniz.

Kaynak: https://www.durmaplay.com/News/warfra...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
5
2
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın