Görüş Bildir
Haberler
Vücutlarının Çeşitli Bölgelerini Çılgınca Rakamlara Sigortalatmış 18 Ünlü

Vücutlarının Çeşitli Bölgelerini Çılgınca Rakamlara Sigortalatmış 18 Ünlü

Arslan Ural Karabağlı
18.06.2015 - 10:29 Son Güncelleme: 18.06.2015 - 12:50

1. Jennifer Lopez

1. Jennifer Lopez

Lopez'in kalçalarını sigortalattığını herhalde duymayan kalmamıştır. Ancak miktarı bilmiyor olabilirsiniz. Ki o da 27 milyon dolar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Dolly Parton

2. Dolly Parton

Bir zamanlar 'Country' müzik denilince, ilk akla gelen isimlerdendi. Parton'ın 1970'lerin başlarında göğüslerini 600 bin dolara sigortalatması ise tam manasıyla bomba bir haberdi.

3. Julia Roberts

3. Julia Roberts

Roberts'un bu kadar başarılı olmasında oyunculuk yeteneği kadar bu harikulade gülüşün de etkisi olmuştur. Kendisi de bu durumun farkında olsa gerek. Zira dişlerini 30 milyon dolara sigortalatmış.

4. Rihanna

4. Rihanna

Rihanna adını görünce, doğal olarak yirmi, otuz milyon dolar gibi rakamları görürüz diye düşünmüştük. Ancak yanılmışız. Çünkü şarkıcı, güzel bacaklarını yalnızca 1 milyon dolar gibi bir rakama sigortalatmış. Nedir ki canım!? 

Yüzünü neden sigortalatmamış diye düşünenler olabilir. Yanıtı basit. Biz 'Chris Brown' diyelim, gerisini size bırakalım..

5. Heidi Klum

5. Heidi Klum

Klum da yatırımını bacaklarına yapan ünlülerimizden. Onun sigorta miktarı da 2 milyon dolar.

6. Daniel Craig

6. Daniel Craig

'Quantum of Solace' filminin çekimlerinde, birçok tehlikeli sahneyi, dublör kullanmadan oynayan ünlü oyuncu, önlem almayı da ihmal etmemiş. Ve tüm vücudunu 9.5 milyon dolar karşılığında sigortalatmış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Troy Polamalu

7. Troy Polamalu

12 yıllık NFL kariyerini Pittsburgh Steelers takımında oynayarak geçiren Polamalu, oyunculuğu kadar fantastik saçlarıyla da oldukça popüler bir isimdi. Hatta marka yüzü olduğu bir şampuan firması, Polamalu'nun saçlarını 1 milyon dolar karşılığında sigortalatmıştı.

8. Madonna

8. Madonna

Madonna'nın gögüslerini sigortalatacağı hiç aklımıza gelmezdi. Ancak 2 milyon dolar değerinde bir poliçesi varmış.

9. Tom Jones

9. Tom Jones

Henüz bir anlaşma sağlanamamış ama söylentilere göre Jones, göğüs kıllarını 7 milyon dolara sigortalatmak için bir İngiliz şirketiyle görüşme gerçekleştirmiş.

10. David Beckham

10. David Beckham

Belki olağanüstü bir futbolcu değildi. Ama elini değdirdiği her şey resmen altına dönüşüyordu. O yüzden sahada ve sağlıklı olması çok önemliydi. Beckham'ın kariyeri devam ederken bacaklarını sigortalattığını çoğu okuyucumuz biliyordur. Ancak rakamın 70 milyon dolar olduğunu unutmuş olabilirsiniz.

11. Cristiano Ronaldo

11. Cristiano Ronaldo

Beckham artık tarih oldu. Çünkü Madrid'in yeni bir kralı var. Adı Ronaldo ve sigorta rakamlarına bakılırsa, bacakları tam 144 milyon dolar değerinde !!!

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Mariah Carey

12. Mariah Carey

Carey de bacaklarını sigortalatan ünlülerden.  Söylentilere göre bacakları için ilk başta oldukça yüksek bir rakam istemiş ama sonunda 1 milyon dolara razı olmuş.

13. Holly Madison

13. Holly Madison

Madison'un bu kadar şöhretli olmasında, göğüslerinin payının oldukça büyük olduğu ima edilir. Haklılık payı olsa gerek. Zira 1 milyon dolarlık poliçe az buz değil.

14. Gene Simmons

14. Gene Simmons

Yeryüzündeki en acayip dil kime ait deseler, muhtemelen 'Gene Simmons' derdik. Ancak en pahalısı da onunkiymiş. Zira sigorta bedeli tam 1 milyon dolar.

15. Keith Richards

15. Keith Richards

Richards'ın ellerini sigortalatması gayet anlaşılabilir bir durum. Ancak 1.6 milyon dolarlık bedel, bize biraz düşük geldi.

16. Bruce Springsteen

16. Bruce Springsteen

Springsteen, 6 milyon dolar karşılığında ses tellerini sigortalatmış. Mariah Carey'in 1 milyon dolara bacaklarını sigortalattığını düşünürsek, sanki bu rakam da biraz hafif kaçmış gibi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Tina Turner

17. Tina Turner

Popun babaannesi olarak bilinen Turner, 75. yaş gününe, bacaklarının 3.2 milyon dolar karşılığında sigortalı olduğunu bilmenin verdiği huzurla girdi:)

18. David Lee Roth

18. David Lee Roth

Listemizdeki ünlülere baktığınızda, sigortalatarak güvence altına almak için seçtikleri bölgelerin, onlara nasıl da para kazandırdığını fark edersiniz. Bu durumun tek istisnasıysa David Lee Roth. Çünkü o spermlerini sigortalatmış. Hem de 1 milyon dolara...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
32
27
11
8
5
4