Görüş Bildir
Haberler
Vosvos Sevenlerin Diğer İnsanlardan Daha Özel Olduğunun 7 Kanıtı

Vosvos Sevenlerin Diğer İnsanlardan Daha Özel Olduğunun 7 Kanıtı

Herkesin hayatında mutlaka bir Vosvos sevdalısı vardır. Bu kişiler çoğu hislerini diğer insanlardan daha tutkulu ve yoğun yaşarlar. Sakin mizaçlarının altında gizli kalmış asi bir tarafları vardır. 

Eğer etrafınızda böyle biri yoksa, muhtemelen o kişi sizsinizdir.

1. Kimsenin Kolay Kolay Fark Edemediği Derin Bir Özgürlük Hisleri Vardır

İçleri kıpır kıpır olsa da bunu herkesin fark edemediği, özgür ruhlarını da alıp bulutlara kadar yolculuk yapmak isteyen kişilerdir.

2. Hayattan Tat Almayı Bilirler

Tüm duyguları doyasıya, sınırlarına dayanarak yaşarlar. Her anın ayrı bir kıymeti vardır ve ne kadar çok severlerse o kadar çok tat alırlar dünyadan.

3. Yalnızlığı Severler

3. Yalnızlığı Severler

Yalnız yaşanmayacağını bilseler de yer yer yalnız kalmak onlara tarifsiz bir mutluluk hissi verir. Tek başlarına sinemaya gitmek, alışverişe çıkmak, hatta kendilerine çiçek almak onlar için çok normal ve keyiflidir.

4. Az İnsan, Çok Mutluluk

Hayatlarında çok fazla insan bulundurmayı fazlalık olarak görürler. Ne kadar az, o kadar gerçektir onlar için. Kendilerine iyi  gelmediğini düşündükleri kişileri kibarca hayatlarından dışarı atıp kendi dünyalarına geri dönerler.

5. İçlerinde Bir Yerlerde Hep Gitme İsteği Yatar

Güçlü mizaçlarının altında kırılgan bir ruh taşırlar ve bazen her şeyi tam da olduğu gibi bırakıp çekip gitmek isterler.

6. Hızlı Yaşamayı Sevmezler

Acele ve hızlı yaşamak onlara göre değildir. Son anda diye bir şey yoktur. Erken kalkar ve yavaş hazırlanıp randevularına mutlaka erken giderler. Onlar hiçbir zaman birilerini bekleten taraf olmazlar. Aksine beklerler.

7. Sevgilerini İfade Etmek İçin Kelimeleri Yetersiz Bulurlar

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
69
29
5
4
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın