Görüş Bildir
Haberler
Volkswagen Yatırımda 1 Milyar Euro Kısıntıya Gidiyor

Volkswagen Yatırımda 1 Milyar Euro Kısıntıya Gidiyor

ATKN
13.10.2015 - 17:02

Volkswagen Markası, yatırımlarında yıllık bir milyar euroluk kısıntıya gideceğini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Volkswagen Markası Üst Yöneticisi (CEO) Herbert Diess, Yönetim Kurulunun aldığı stratejik kararlara ilişkin yaptığı açıklamada, markanın dizel stratejisinin en gelişmiş teknolojilerle yeniden geliştirileceğini dile getirdi.

Hızlandırılmış bir 'etkinlik programı' ile ileride daha da başarılı olacaklarına işaret eden Diess, 'Ürün yelpazemizi ve çekirdek teknolojilerimizi daha etkin bir şekilde yeniden oluşturacağız. Bu etkin programın hızlandırılması sayesinde kendimize gelecek vadeden teknolojiler arasında yer açacağız' diye konuştu.

Diess, Avrupa ve Kuzey Amerika'daki dizel araçlardaki SCR (Seçici Katalitik İndirgeme) ve AdBlue teknolojilerinde mümkün olduğu kadar çabuk bir değişikliğe gideceklerini, dizel araçların egzoz emisyon sistemlerinin en iyi çevre koşullarında kullanılacak teknolojilerle donatılacağının altını çizdi.

Yatırımlarda yıllık bir milyar euroluk daralmaya gideceklerini vurgulayan Diess, gelecek için projelere öncelik verileceğini belirtti.

Diess, etkinlik programlarında ve ürün yelpazelerine yeni bir bakış açısı getirmekte başarılı olmaları halinde Volkswagen markasının geleceğini etkin bir şekilde oluşturabileceklerini kaydetti.

Diess, üretim kararlarının yeniden formüle edileceği bilgisini de vererek, lüks araba sınıfına giren Phaeton'nun yeni versiyonunun elektrikli olacağı haberini de paylaştı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0