Görüş Bildir
Haberler
Volkswagen Elektrikli Mikrobüs Konseptini Görücüye Çıkardı

Volkswagen Elektrikli Mikrobüs Konseptini Görücüye Çıkardı

Batuhan
06.01.2016 - 14:37

2015’i emisyon skandallarıyla boğuşarak geçiren Volkswagen , yeni yıla yeni umut ışığı olarak gördüğü elektrikli otomobil konseptiyle giriyor. Yakın zamanda gerçeğe dönüşmesi beklenmeyen BUDD-e isimli mikrobüs konsepti, Volkswagen’in gelecek vizyonunu gözler önüne seriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alman üreticinin MEB (Modular Electric Platform) platformu üzerine geliştirdiği mikrobüs, T2 ailesinin modern görünümlü yeni üyesi olmakla birlikte, tamamen çevreci ve akıllı bir dizi teknolojik özellikle donatılmış. Hızlı şarj teknolojisiyle 15 dakikada yüzde 80 şarj olan BUDD-e, 100 kWh kapasiteli pil ünitesi sayesinde 600 kilometre menzile sahip. Elbette bunlar şimdilik sadece planlanan rakamlar. Volkswagen 2019’a kadar yeterli teknolojiye sahip olacağını düşünüyor.

“Gelecekten gelen” birçok otomobil konseptinde görmeye alışık olduğumuz kabin teknolojileri Volkswagen’in “badi”sinde de mevcut. Kocaman bilgi eğlence ekranları, dokunmatik paneller, ses, jest ve mimik kontrolleri derken sürücü ve yolcuların tüm ihtiyaçları düşünülmüş. Elbette 2019 yılındaki ihtiyaçlardan bahsediyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bahsettiğimiz gibi bu bir konsept otomobil ve “geleceğin minivan veya yolcu otomobilleri böyle olacak” demekten ziyade, “Volkswagen gelecek için ne gibi yatırımlar yapacak” sorusunun bir cevabı niteliğinde. Bir süre önce meşhur sloganını terk edeceğini de açıklayan Alman üretici, yeni yılda gerçekten köklü değişimler geçirecek gibi görünüyor.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
7
3
2
2
2
0