Görüş Bildir
Haberler
Vodafone Arena'da İkinci Kovulma Vakası

Vodafone Arena'da İkinci Kovulma Vakası

Beşiktaş'ın inşaatı devam eden Vodafone Arena stadında çalışan Serkan Yıldız isimli işçi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe'ye destek verince işinden oldu. Daha önce de Miray Çınar adlı personelin buna benzer bir durumdan dolayı işine son verilmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vodafone Arena inşaatında çalışan Serkan Yıldız adlı işçi iş makinesi üzerinde çektirdiği fotoğrafı, “Ne yağmur, ne çamur, ne soğuk, hiçbir şey engel değil içimizdeki çalışma şevkine. Sen yürü şanlı Fenerbahçe’m bu stad bu sene de zaten bitmez” mesajıyla paylaştı.

Bunun üzerine pek çok Beşiktaş taraftarı sosyal medya üzerinden Yıldız’a tepki gösterdi.

Twitter üzerinden Beşiktaş Kulübü İletişim Sorumlusu Rıdvan Akar’a ulaşan kimi taraftarlar Yıldız’ı şikayet edip işten atılmasını talep etti.

Akar da bir tweet atarak ‘stat yönetimi’nin Yıldız’ın görevine son verildiğini duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha önce Vodafone Arena’nın koltuklarını yapan firmada çalışan Miray Çınar da inşaat alanında çektiği fotoğrafın altına, “Statları yetişmiyor, beter olsunlar” yorumunu yazdığı için kovulmuştu.

Diken

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
123
51
23
13
10
7
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

haberin başını okurken içimden umarım hak yememişlerdir, nolucak desteklesin başka takımı dedim. sonra adamın tweeti görünce hak verdim. orada çalışmak için ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

ulan hep mi karaktersizler bu fenerden çıkar kardeşim, ekmek yediğin yerde derdin ne pezevenk.

Melih Işık

Başlıga bakıncada Beşiktaş yönetimi suclu sanarsin, haberin ozeti "yedigin kaba pislemek" 😑