Görüş Bildir
Haberler
Vize Başvurunuz İçin Yardıma Geldik: Amerika, İngiltere ve Schengen Vizesi Almak İçin Yapmanız Gerekenler

Vize Başvurunuz İçin Yardıma Geldik: Amerika, İngiltere ve Schengen Vizesi Almak İçin Yapmanız Gerekenler

Onedio Content
29.12.2022 - 15:19 Son Güncelleme: 29.12.2022 - 15:25

Tatil, eğitim, iş veya başka nedenlerle yurt dışına çıkmanız gerekiyor; ancak son dönemlerde iyice belirginleşen talihsiz atmosfer vize sürecinizi baltalamaya hazır bir düşman sanki. Çok haklısınız!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özellikle Avrupa ülkeleri ve Amerika, vize başvurusu yapan Türk vatandaşlarının büyük çoğunluğunu “potansiyel göçmen” olarak görmeye başladı. Bu durum, vize sürecini meşakkatli hale getirdiğinden, yurttaşlarımızın seyahat özgürlüğünün bilinçli bir şekilde kısıtlandığı algısı gittikçe artıyor. Haklısınız!

Avrupa veya ABD’ye seyahat etmeniz gerekiyorsa, uzmanından edindiğiniz bazı bilgiler başvuru sürecinizi kolaylaştırabilir.

Avrupa veya ABD’ye seyahat etmeniz gerekiyorsa, uzmanından edindiğimiz bazı bilgiler başvuru sürecinizi kolaylaştırabilir. Amerika vizesi nasıl alınır, İngiltere vizesi için hangi belgeler gerekiyor, Schengen vizesi almak kolay mı gibi soruların yanıtı bir adım mesafenizde.

15 yıla yakın diplomasi ve konsolosluk tecrübesiyle AYA Journey; aklınıza takılan tüm sorulara yanıt vermeye hazır. Web sitemizi ziyaret edebilir, klişelerden uzak diğer vize danışmanlık şirketlerinde bulamayacağınız bilgilere erişebilirsiniz.

Öncelikle ne için seyahat ettiğinizi hatırlayın! Bütün hikâyenizi “seyahat amacınız” üzerine kuracağınızı unutmayın.

Pasaportunuzun geçerlilik süresinin başvuru için uygun olması vize başvurunuzun en temel direğidir. Lütfen pasaportunuzu kontrol edin!

Vize başvurusu için talep edilen belgeleri hazırlarken özen gösterin.

Sunacağınız belgelerin tutarlılığı ve itinayla hazırlanmış olması vize görevlisinin işini kolaylaştıracaktır. Bu da hanenize kocaman bir artı puan demek!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aktif banka hesabı her vize görevlisinin dikkat ettiği bir unsurdur.

Hesabınızda düzenli para giriş-çıkışları olması olumlu izlenim yaratır. AMA!!! Vize başvurusuna yakın bir süre kala hesabınıza aniden giren büyük meblağların büyük RİSK yaratacağını hatırlayın!!

Kayda değer mal varlığınızın olması, banka hesabınızda binlerce lira bulunması tek başına vize görevlisini ikna etmeye yetmeyebilir.

Eğitim ve iş hayatınız ile medeni halinizi kapsayan genel durumunuzun da ÇOK ÖNEMLİ olduğunu hatırlatalım.

Bazı ülkelerin talep ettiği yabancı dilde hazırlanmış “niyet mektubu”nun (ki seyahat amacınızı ve genel durumunuzu özetler) profesyonel bir kalemden çıktığına emin olun.

ABD vize başvuru sürecinin mülakat esasına dayandığını aklınızda tutmalısınız.

Dolayısıyla, sadece hazırlayacağınız başvuru evrakına güvenmeyin.

ABD vizesi alabilmek için esas olan mülakat performansınızdır.

Özgüvenli davranın, hikayenizin ve cevaplarınızın tutarlı olduğundan emin olun!!!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gerek Schengen gerekse ABD vizesine elbette ki kendiniz başvuru yapabilirsiniz.

hallofseries.com

Risk almak istemiyorsanız, işine hakim, şeffaf ve bu stresli süreçte rahatlıkla ulaşıp fikir alışverişi yapabileceğiniz danışman veya danışmanlık firmalarını seçin!!!

Ve son olarak: Yasadışı yollardan, gerçekliği ve güvenilirliği sorgulanır belgelerle, çok büyük meblağlar ödemenizi isteyerek sizi Avrupa, ABD veya Kanada’ya götüreceğini vadeden aracılardan uzak durun!!!

ayajourneyvize Instagram adresini takip ederseniz, Amerika vizesi, İngiltere Vizesi ve Schengen vizesi hakkında güncel tüm bilgiler her zaman elinizin altında olacak.

ayajourneyvize Instagram adresini takip ederseniz, Amerika vizesi, İngiltere Vizesi ve Schengen vizesi hakkında güncel tüm bilgiler her zaman elinizin altında olacak.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın