Görüş Bildir
Haberler
Viski İçen MHP'lilerin Oranı HDP'lilerden Fazlaymış

Viski İçen MHP'lilerin Oranı HDP'lilerden Fazlaymış

Onedio Medya
10.08.2015 - 12:43 Son Güncelleme: 10.08.2015 - 13:39

Kamuoyu araştırma şirketi KONDA’nın Şubat 2015’te yaptığı hayat tarzı araştırmasına göre MHP seçmeninin yüzde 4.8’i viski içerken, bu oran HDP seçmeninde yüzde 3.8.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kamuoyu araştırma şirketi KONDA’nın genel müdürü Bekir AğırdırCumhuriyet’ten Selin Ongun’la söyleşisinde şu bilgileri verdi: 

'Viski tartışması buraya gelince, anekdot olsun ve gülümseyelim diye anlatıyorum, Şubat 2015’te yaptığımız hayat tarzı araştırmasındaki verilere baktık. O araştırma, şirketlerin hedef kitle seçimlerine yönelik bir saha çalışmasıydı. Deneklerin içki tercihlerinden araba marka ve modellerine kadar uzanan verileri içeriyordu. Şubat 2015 bulgusundan söz ediyorum. HDP’nin içindeki içki içenler veya içkisi viski olanların oranları MHP’nin içindeki içki içenlerden veya içkisi viski olanlardan daha geride. MHP seçmeninin yüzde 4.8’i viski içiyor, HDP seçmeninin yüzde 3.8’i viski içiyor. İçki içme oranlarında da Türkiye genelinde MHP seçmeni yüzde 28, HDP seçmeni yüzde 23. Şimdi bu rakamları bu tartışmada malzeme olsun diye değil gülümseyelim ve bu saçma tartışmayı geçelim diye söylüyorum.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0