Görüş Bildir
Haberler
Vay Bana Vaylar Bana! Bekaretini Açık Arttırmayla Satışa Çıkaran İki Kafadar

etiket Vay Bana Vaylar Bana! Bekaretini Açık Arttırmayla Satışa Çıkaran İki Kafadar

Ariana ve Lolita isimli iki Rus internet üzerinden bekaretlerini satışa çıkarttılar. Açık arttırma yöntemiyle yapılacak olan satışta ise minimum teklif fiyatı dudak uçuklattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte karşınızda Ariana. Kendisi 20 yaşında. Rus ve öğrenci.

İşte karşınızda Ariana. Kendisi 20 yaşında. Rus ve öğrenci.

Ariana bekaretini eskort hizmeti veren bir internet sitesi üzerinden satmaya karar vermiş ve bir de konuyla ilgili açıklama yapmış. 

'Birçok öğrenci okurken birden çok problemle karşı karşıya kalıyor. Bir de eğitim ücretini ödemek için okurken çalışmak durumunda kalıyorlar. Ben de yurt dışında tıp alanında eğitim almak istiyorum. Hem okul masrafları hem de kira gibi giderler bana çok pahalıya patlayacak. Zaten başka bir ülkede yaşamanın zor olacağını düşünüyorum bir de maddi sıkıntılarım olursa eğitimime yeterince odaklanamayacağım.'

Şimdiye kadar aşkı bulamamış olması verdiği kararda etkiliymiş.

Şimdiye kadar aşkı bulamamış olması verdiği kararda etkiliymiş.

Ariana kendisini bu şekilde açık artırma ile sunmasının ahlaki açıdan bir sorun olduğunu düşünmüyor. Kısa zamanda para kazanmanın en kolay yolunun bu olduğuna inanıyor. Ve şimdiye kadar aşkı bulamamasının da verdiği kararda etkili olduğunu söylüyor. 

'Ben özgür bir kadınım ve ne istediğimi biliyorum. İnanın bana çok düşündüm, kolay verilebilecek bir karar değildi.'

"Daha fazla bekleyemiyorum."

"Daha fazla bekleyemiyorum."

Uzun zaman o büyük aşkı beklediğini ama artık daha fazla bekleyemeyeceğini söylüyor Ariana ve ekliyor: 'Neden daha fazla bekleyeyim ve neden daha sonra kalbimi kıracak birine bekaretimi vereyim?'

"Anam babam fakir olmayaydı bu yolu seçmezdim."

"Anam babam fakir olmayaydı bu yolu seçmezdim."

Genç öğrenci birçok alternatifi değerlendirdiğini belirtiyor ama ebeveynleri zengin olmadığı ve Rusya öğrencilere yeterli burs imkanları sunmadığı için başka şansının kalmadığını söylüyor. 

Ailesi ise Ariana'nın bu kararından bihaber. Ancak Ariana eğer ailesi bu durumu öğrenirse onlara gerekli açıklamayı yapabileceğini ve ailesinin bu duruma anlayış göstereceğini düşünüyor.

Aha bu hanım kızımız da Lolita.

Aha bu hanım kızımız da Lolita.

Ariana'nın en yakın arkadaşı olan Lolita da bekaretini aynı site üzerinden satıyor. Yalnız 21 yaşındaki Lolita'yla ilgili bilgilerimiz kısıtlı. Kendisi parayı eğitimine mi harcayacak yoksa daha hayırlı bir işte mi kullanacak ya da barda kumarda çatır çutur yiyecek mi bilemiyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tek kriter en yüksek parayı vermek değil.

Tek kriter en yüksek parayı vermek değil.

Ariana tek kriterin en yüksek parayı ödemek olmadığını söylüyor. En yüksek miktarı ödeyen kişiden o geceki durumu idare edebilecek kadar da kibar ve centilmen olmasını bekliyor.

Peki bu genç kadınlar kaç para talep ediyor?

Peki bu genç kadınlar kaç para talep ediyor?

İşte cevabı. Bir bekaretin fiyatı açık arttırmada 150.000 Euro'dan başlıyor. Yani alt limit 150.000 Euro. Bu fiyatın altında teklif veremiyorsunuz. Tabii ki üst sınır bulunmuyor. Üst sınırı açık arttırmaya katılan erkeklerin abazanlık seviyesi belirleyecek gibi gözüküyor. Bu arada Ariana'nın da Lolita'nın da açılış fiyatları aynı. Ancak kimin daha çok paraya bekaretini satacağını biz de dört gözle bekliyoruz. Lolita'nın dansöz kıyafeti gözümüzden kaçmasa da bu konu hakkında yorum yapmayacağız. Son olarak bu iki hanım kızımıza Allah bereket versin diyerek sizlere veda ediyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2013
753
534
417
288
146
124
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Furkan Yılmaz

O paraya bizim oralarda köyü satın alıyorsun hemde ahalisiyle beraber sizi alacağıma komple köyü alır geleni geçeni sikerim daha iyi mk.

miniMALİST Hanım

Konuşma üslubun biraz sert olsada Hakslin netekim

Erdoğan Kızgın

Ucuza verip çok kişiye ulaşsın,sürümden kazansın.

Furkan Yılmaz

Orospu olacaksa da okumuş orospu olsun.

Ali İhsan ÇAKIR

Bu sözü bu gün için saklamışlar sanki :)