Görüş Bildir
Haberler
Van Gaal - Van Persie Gerilimi İngiliz Basınında

Van Gaal - Van Persie Gerilimi İngiliz Basınında

Fatih
15.07.2015 - 19:10

Futbolda isim yapmış iki Hollanda'lı arasındaki sürtüşme, İngiliz basınına uzun süre malzeme olacağa benziyor.

Fenerbahçe'ye transfer olan Robin Van Persie ile Manchester United'dan ayrılmasına onay veren teknik direktörü Van Gaal arasındaki ayyuka çıkan kavgayı bugün de spor kapağında 'RVP'nin en son hakareti' manşetli haberiyle gündeme getiren yüksek tirajlı İngiliz tabloid gazetelerinden Daily Mirror, RVP'nin kontratı imzaladıktan sonra kulüpte bir tek ona teşekkür etmeyerek Louis Van Gaal'ı fena aşağıladığına dikkat çekti.

Old Trafford'da yalnız Manchester United Teknik Direktörü Van Gaal'a teşekkür etmeyerek RVP'nin eski hocasıyla ilişkisinin tam çöktüğünü teyit ettiği vurgulandı. Oysa Brezilya'da oynanan Dünya Kupası'nda Hollanda üçüncü gelirken geçen yaz iki Hollandalı birbirlerine çok yakındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Daily Mirror, geçen hafta Van Gaal yalnız başına idman yapmasını isteyince Van Persie'nin Manchester United'da futbol hayatının bittiğine karar verdiğini ve 4.7 milyon sterline Türk kulübü Fenerbahçe'ye gittiğini belirtti.

Van Persie'nin Türkiye'de 18,000 Fenerbahçe taraftarı tarafından kahramanlar gibi karşılandığını yazan İngiliz gazetesi ,RVP'nin şu sözlerine işaret etti: 'Ayrılmadan önce futbolcular ile iyi vakit geçirdim.Takımda herkes United'daki zamanımı takdir etti. Bu benim için iyi duygularla ayrılmam için yeterliydi. Bir kişiye daha teşekkür etmem gerekiyor. Transferde payı olan kulübün CEO'su Ed Woodward. Çok klas biri. Her zaman beyefendiydi. Ed, seyrediyorsan teşekkür ederim'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0