Görüş Bildir
Haberler
Vakit Burçlar Evrenindeki En Hisli Burcun Vakti! Yengeç Burcu Olan Ünlü ve Güzel Kadınlar

etiket Vakit Burçlar Evrenindeki En Hisli Burcun Vakti! Yengeç Burcu Olan Ünlü ve Güzel Kadınlar

Yazılmış en hüzünlü, en hisli şarkılar onlara ait. Ekranlarda oyunculuklarını izlerken adeta aynı duyguları bizlere de kolaylıkla hissettirebiliyorlar! Ve hepsinin ortak özelliği yengeç burcu olmaları, bu bir tesadüf olmasa gerek. Gelin, güzel başarılı ve hisli ünlü kadınlara birlikte bakalım.

İyi ki varlar, hislilik kazanacak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Meryl Streep

1. Meryl Streep

22 Haziran 1949 doğumlu olan Meryl Streep, dram ve aile filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu. Bunun nedeni yengeç burcu olması olabilir mi? O duyguların kadını. Duyguları iyi anlıyor ve yorumluyor. En önemlisi milyonlarca insana duyguları aktarabiliyor. Meryl Streep'i hiç bilim kurgu filmlerinde izlemedik, o hep bize duygulardan bahsetti.

2. Serenay Sarıkaya

2. Serenay Sarıkaya

1 Temmuz 1991 yılında doğan, güzelliği, kariyerindeki başarısıyla ekranların aranan yüzü haline gelen Serenay  Sarıkaya da yengeç burcu olan ünlü ve güzel kadınlardan. Yengeç burcu kadınları giyim konusunda oldukça iyidir. Giyim tarzları kendilerine özgüdür. Modayı takip etmez, kendi modasını kendi yaratırlar. Serenay Sarıkaya'da yengeç burcunun bu özelliğini çok rahat görebilmek mümkün.

3. Deniz Seki

3. Deniz Seki

1 Temmuz 1970 tarihinde doğan Deniz Seki, romantik ve duygusal şarkıların kadını. Yengeç burçları duygularına mantıklarından daha çok önem verirler ve kalplerinin sesini dinlerler. Bu nedenle romantizmden hoşlanan bir yapıları vardır. Deniz Seki'nin romantik şarkıları bu denli güzel seslendirmesi bir tesadüf olmayabilir.

4. Sezen Aksu

4. Sezen Aksu

13 Temmuz 1954 tarihinde doğan Sezen Aksu'nun da bir yengeç kadını olması sizi şaşırtmamalı. Sezgilerine önem veren, duygularında hassas olan Sezen Aksu'nun hepimizin hafızalarında yer eden unutamadığımız duygusal şarkıları yazmada ve seslendirmedeki başarısı su götürmez bir gerçek. Aynı zamanda, evlerinde vakit geçirmekten hoşlanan ve dostlarını çevresine toplayan bir özelliği vardır yengeç burçlarının.

5. Selena Gomez

5. Selena Gomez

22 Temmuz 1992 tarihinde doğan Selena Gomez de, şefkatli, iyi niyetli ve cömert olan yengeç burcu özelliklerini kolaylıkla gözlemleyebilmek mümkün.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yıldız Tilbe

6. Yıldız Tilbe

16 Temmuz 1966 tarihinde doğan Yıldız Tilbe de yengeç burcu. Böylesine derin duygulara hitap edebilen ve derin düşünebilen bir kadın ki, bu hiç şaşırtıcı olmadı. Yengeç kadınları birbirlerinden farklı olabilirler ama hepsinin ortak tek bir  özelliği vardır: Onlar sıcak ve samimi yapılarında mesafeli bir duruşu yansıtırlar. Duyguları onlar kadar iyi aktarabilen başka bir burç daha yoktur.

7. Türkan Şoray

7. Türkan Şoray

28 Haziran 1945 tarihinde doğan Türkan Şoray Türkiye'nin gelmiş geçmiş en güzel kadınlarından. Buğulu bakışlarıyla, ilk etapta mesafeli duruşu ve nezaketli tavırlarıyla yengeç burcunun özelliklerini kendinde taşıyor.

8. Tuba Büyüküstün

8. Tuba Büyüküstün

5 Temmuz 1982 tarihinde doğan Tuba Büyüküstün de yengeç burcu ünlülerimizden. Uzaktan aşılmaz duvarlara sahip gibi görünseler de aslında içlerinde duygusal, ılımlı ve hassas bir karakter yatar yengeç burçlarının. Duygulu ifadeleri gülerken bile gözlerine yansır ve güzel gülebilen insanlardır.

9. Margot Robbie

9. Margot Robbie

2 Temmuz 1990 tarihinde doğan Margot Robbie burçlar kuşağında en insancıl burçlar arasında yer alan yengeç burcuna mensup ünlülerden biri. Çevresindeki insanları kolayca etkileyebilen, gösterişli konuşma tarzına sahip olan Margot Robbie'de yengeç burcunun bu özelliğini kolaylıkla görebilmek mümkün.

10. Diana Spencer

10. Diana Spencer

1 Temmuz 1961 tarihinde doğan Prenses Diana, yardımsever, cömert ve insancıl tavırlarıyla tüm dünyanın sevgisini ve saygısını kazanmış bir insandı. Bakışlarındaki çekingenliği ve duygusal karakteriyle bir yengeç kadını olduğunu anlayabilmek çok da zor değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Müjde Ar

11. Müjde Ar

21 Haziran 1954 tarihinde doğan Müjde Ar da yengeç burcuna mensup ünlülerimizden. Neşeli tavırları ve dostane gülümsemeleri ile arkadaş çevrelerinin aranan yüzleridir yengeç burçları.

12. Ariana Grande

12. Ariana Grande

26 Haziran 1993 tarihinde doğan Ariana Grande iyimser yapısı, alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçmeyen, nispeten yeniliklere biraz daha kapalı tavrı ile yengeç burcunun tipik özelliklerini yansıtıyor.

13. Aşkın Nur Yengi

13. Aşkın Nur Yengi

3 Temmuz 1970 doğumlu Aşkın Nur Yengi'nin de yengeç burcu olması bizleri şaşırtmadı. Şarkılarında, sesindeki buğuda ve bakışlarında burcunun etkilerini gözlemleyebilmek mümkün.

14. Yasemin Kay Allen

14. Yasemin Kay Allen

10 Temmuz 1989 doğumlu Yasemin Kay Allen de yengeç burcu olan ünlü ve güzel kadınlardan. Yengeç burcu insanlarının aşırı derecede hayalperest olduğunu da söylemek gerekir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
364
147
24
16
15
14
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arzu Dinç

Yengecim mutluyum 😊

Gizem Yenikler

Güzel kadınlar ve de başarılı yengeç burcu olduklarına göre duygusal da olmalılar

lunakimu

Yarın da benim doğum günüm :)Sezen Aksu, Yıldız Tilbe ve Müjde Ar'la aynı burçtan olduğuma sevindim :)