Görüş Bildir
Haberler
Uzun Mesafe İlişkisi Yaşayan Çiftler İçin En İyi 11 Oyun

Uzun Mesafe İlişkisi Yaşayan Çiftler İçin En İyi 11 Oyun

İlişkiler aynı şehirdeyken bile hassas dengeler üzerine kurulmuş kırılgan yapılar. Bir de işin içine mesafe girdiğinde beraber vakit geçirmek oldukça zorlaşıyor. Bu sebepten arasına mesafe girmiş çiftlere eğlenip zaman geçirecekleri sanal oyunlar can suyu gibi gelebilir. Biz de üstümüze düşeni yaptık ve mesafe ilişkisi yaşayanlar için en iyi 11 oyunu derledik. Hadi başlayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. PHOGS!

1. PHOGS!

PHOGS! sizin iletişim becerilerinizi sınayan bir puzzle karmaşası. İki başlı bir sosis köpeği olarak oynadığınız oyunda Red ve Blue olarak tarafınızı seçiyor ve bulmacaları çözerek ilerliyorsunuz. 

PC, Xbox, Nintendo ve PlayStation platformlarında bulunan oyun sayesinde keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

2. The Past Within

2. The Past Within

Şimdi ise ilginç bir oyunla karşınızdayız. The Past Within yine co-op olarak karşımıza çıkıyor. Birinizin geçmişin diğerinizin ise geleceği yönettiği oyunda amacınız türlü gizemleri çözmek.

3. Online Scrabble

3. Online Scrabble

Biraz da kelime haznemizi zorlayalım. Online Scrabble... Yani bizim bildiğimiz Scrabble ama online hali. Harfleri yerleştirip tahta üzerindeki bonuslardan yararlanarak birbirinizle kapıştığınız bir kelime bulma oyunu denebilir. Oyuna ulaşmak için elinizde bir telefon olması yeterli.

4. Garden Paws

4. Garden Paws

Beraber çiftlik yapmak -ya da köye ev yaptırmak- herkesin emeklilik hayalidir. Garden Paws bunu 25 yıl çalışmadan sunuyor size. Dedelerinizden miras kalan çiftliği sevgiliniz ile ayağa kaldırmaya çalışmak da oyunun asıl eğlencesini sunuyor.

5. Bread & Fred

5. Bread & Fred

Kendisi listenin en tatlı oyunu olabilir. Bread & Fred iki oyunculu co-op platform oyunu. Birbirine bağlı iki penguenin atıldığı maceralara siz de partneriniz ile atılabilirsiniz. Çıkış tarihi daha duyurulmamış olsa da beklemeye değer bir yapım gibi duruyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biped

6. Biped

İki şapşal robot olmak ister misiniz? Bence istersiniz. Biped sizi iki bacaklı -ancak tek seferde birini kontrol edebilen- robotlara dönüştürüp puzzle çözdürüyor. Bunun yanında sizi eğlendiriyor.

7. Unravel Two

7. Unravel Two

Unravel Two ile birbirinize bağlısınız artık. Oyunda birbirine bağlanmış Kırmızı ve Mavi oyuncudan biri olduktan sonra karanlık dünyaya beraber atılın. İskandinav ögelerinin içinde yüzdüğünüz oyunda iyi vakit geçirmeniz işten bile değil.

8. Never Alone (Kisima Ingitchuna)

8. Never Alone (Kisima Ingitchuna)

Bir Eskimo hikayesi ile karşınızdayız. Kuzey Alaska'nın İnyupik halkının bir hikayesi. Fırtınanın ortasında açlık ile baş başa kalan çocuğun köyüne geri dönmesini konu alan oyunda beyaz bir tilki ve Nuna oynanabilir karakterler.

9. KeyWe

9. KeyWe

Kuşları hepimiz severiz. O zaman kuş olmayı da severiz. KeyWe, posta merkezinde işe alınan iki adet kivi kuşunu oynadığınız bir karmaşa. Kuşunuza dönüştükten sonra postalamaya başlayın.

10. Portal 2

10. Portal 2

Ona değinmeden tabii ki olmazdı. Portal 2 hepimizin bildiği ve en az bir kere elini değdirdiği efsane bulmaca oyunu Portal'ın co-op devam oyunu. İlk oyunda yaptığınız her şeyi daha iyi grafikleri ile iki kişi yapın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. It Takes Two

11. It Takes Two

It Takes Two boşanma eşiğine gelen bir çiftin -birden- doldurma bebeklere dönüştükleri ve ilişkilerine yeni bir heyecan kattıkları co-op aksiyon macera oyunu. Her bölümünde farklı bir tema, bakış açısı veyahut silah ile devam ettiğiniz oyunda ikinizin de yerine getirmesi sorumluluklar var. Tabii size bir şey ifade ediyorsa.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın