Görüş Bildir
Haberler
Bilim İnsanlarına Göre Dünyamızı Çoktan İstila Ettiği Düşünülen 8 Uzaylı Türü

etiket Bilim İnsanlarına Göre Dünyamızı Çoktan İstila Ettiği Düşünülen 8 Uzaylı Türü

cakyz
05.01.2016 - 16:54 Son Güncelleme: 14.07.2021 - 11:37

Eğer evrenin diğer gezegenlerde de canlılık yaratmış olabileceğine inananlardansanız, bu canlı türlerinden bazılarının bizim yakınlarımızda takılıyor olabileceğini de düşünüyorsunuzdur. Uzaylılarla karşılaşma hikayeleri yıllardır pek çok kez karşımıza çıktı, çıkmaya devam ediyor ve bu hikayeleri anlatan insanların tarif ettikleri uzaylı tipleri pek çok açıdan farklılık gösteriyor. 

Fakat konu üzerinde çalışan UFO uzmanlarına göre, dünyamızı ziyaret eden 8 farklı uzaylı türü bulunuyor.

Kaynak: http://www.viralnova.com/aliens/
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Andromedanlar

1. Andromedanlar

'Ayna' ya da 'Cam İnsanlar' olarak da bilinen bu uzaylı türü, insanlara göre biraz daha büyük ve saf enerjiden meydana geliyor.

2. Flatwoods Canavarı

2. Flatwoods Canavarı

ABD'nin Flatwoods kasabasında görüldüğü iddia edildiği için ismini bu kasabadan alan canavarlar, iddialara göre epey uzun boylu, iskambilden bildiğimiz maça şeklinde kafalara ve parlak gözlere sahip canlılar.

3. Gri Yaratıklar

3. Gri Yaratıklar

'Zeta Reticulanlar' olarak da bilinen bu türün iddialara göre bir kısa boylu, bir de uzun boylu versiyonları var. Kısa boylu olanlar 1 metre kadarken, uzun boylu olanlar 2,5 metreye kadar ulaşabiliyor. Bu canlılar uzun, gri kafalara sahip ve 1961 yılında yaşanan Barney ve Betty Hill'in kaçırılması olayıyla beraber medyaya taşındılar.

4. Hopkinsville Gulyabanisi

4. Hopkinsville Gulyabanisi

1955 yılında, Kentucky'de bulunan bir tarlayı istila ettikleri iddia edilen bu canlılar, kötücül bir görünüşe sahip ve sivri kulaklı yaratıklar ve söylenene göre kurşunlardan etkilenmiyorlar.

5. Küçük Yeşil Adamlar

5. Küçük Yeşil Adamlar

Uzaylı türlerinin Justin Bieber'ı haline gelmiş bu biraderler küçük, yeşil ve böcek gözlü canlılar. Ayrıca UFO denince hepimizin aklına ilk gelen tabakvari uzay araçları da bu türün üzerine kayıtlı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kuzeyli Sarışınlar

6. Kuzeyli Sarışınlar

Bu tür belki de içlerindeki en korkutucusu. Çünkü bu Nordik canlılar insanlara çok fazla benziyor. Bu uzun boylu ve sarışın canlıların insanlardan tek farkları ise 24 adet dişe ve perdeli ayak parmaklarına sahip olmaları.

7. Sürüngenler

7. Sürüngenler

Pek çok komplo teorisinin de merkezine yerleştirilen bu canlılar, sürüngen benzeri, şekil değiştirebilen ve kimilerince Amerikan hükumetinde güçlü pozisyonlarda yer alan canlılar.

8. Sirianlar

8. Sirianlar

Mısır piramitlerinin gerçek mimarları oldukları düşünülen bu canlıların, insanlığın yaşadığı teknolojik gelişmelerin esas sağlayıcıları oldukları da düşünülüyor.

Artık bir uzaylıyla karşılaştığınız zaman, onları kültürlerine dair geniş bilgi birikiminizle etkileyebilirsiniz. Uzaylı konusu hep bir dünyalar savaşıyla, insanlığı yok etme hırsıyla sunuldu karşımıza fakat neden dostumuz değil de düşmanımız olmak istesinler ki? Galiba insan herkesi kendisi gibi biliyor...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3075
1237
1138
864
400
314
78
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Söyledim gitti

"Bilim insanlarına göre" ha ha ha haa... :D

nostradamus

Tam ben yazıyordum. Hangi bilim insanları acaba :)))

niye bütün uzaylılar insan formunda? 🤨 azıcık Doctor Who izleyin yaaaaaa

Mr Logical

E ama Doctor Who da insan formunda :/ ...

Altı Bezli

İçeriği hazırlayan kreş terk